Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 20:45:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отдушник!  (Прочетена 141411 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: ноември 21, 2008, 21:52:18 »

Аз писах вече в седмичната тема и няма да се повтарям и при мен е горе долу като при Радинка.
Аз пак може да съм много груба или директна ама като чета си мисля, че Дани и Радинка все още не са имали приятели - истински.
Такива които разправят душата на компанията и дискотеки са добри познати с които си изкарваш добре купоните. Приятели обче за да имаш не е задължително ама хич да си купонясвал или да си имал луда вечер с тях. pardon Това са хората, които дори и в др град да живеят се сещат за теб по празниците (най-малкото), винаги стават и тръгват където и да е и в колкото и да е часа като им звъннете, хора които не натякват само техните си проблеми а се опитват да помогнат да решите вашите.
Въобще думата приятел не е дума за всеки който познавате. Така че момичета вече сте семейни и  нещата са различни, най-добрия приятел вече е до вас а истинските приятели са някъде там и просто чакат да се срещнете.
Не се ядосвайте за глупости, според мен това са детски отношения give_rose тепърва започват зрелите.
Съжалявам ако звуча грубо  give_rose give_rose give_rose
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: ноември 22, 2008, 09:32:28 »

Верче няма такова нещо хич не си груба  blum
На мен вече са ми ясни тези нещица.... girl_wink
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 22, 2008, 16:16:18 »

Верче няма такова нещо хич не си груба  blum
На мен вече са ми ясни тези нещица.... girl_wink

и аз съм на твойто мнение good
Активен
kristine
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #183 -: ноември 22, 2008, 20:02:09 »

Аз реших да продължа да се държа колегиално и да не променям отношенията си в офиса, но дали ще ми премине болката и дали пак ще имам същото отношение към това момиче, не зная, прощавам и, но не мога да забравя и пак така безрезервно да я приема.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 02, 2008, 03:34:18 »

Толкова съм бясна, че направо ми идва да я удуша тая идиотка- мащехата на съпруга ми, която ми е нещо като свекърва. diablo  bad  beating  beating  beating  beating  Целият проблем не ме засяга мен лично , аз съм индиректен наблюдател, но засяга човекът , когото най-много обичам, а и съм възпитана да бъда винаги честна и да не бъда алчна. Може би затова понякога неправдите лично ги изживявам , даже и да не познавам даден човек.
Дълга история , но ще я разкажа накратко. Свекър ми почина септември месец и остави завещание, като почти всичко отива за Крис , изключение прави къщата и всички вещи в нея оставя на жена си . Освен това приживе прехвърля огромна сума пари в инвестиции на името на жена му ( и тук е направил грешка) , за да не плаща тя данък смъртност, който е около 10% за Айова. Крис е посочен и за изпълнител на завещанието. The bitch иска да вземе по-голяма част от половината, ако не ще оспорва завещанието. Крис и направи предложение, но тя реши ,че това не е изгодно за нея. Но нека го оспорва , ще получи по-малко от това което и беше предложено вече, тъй като спорде Statutory Law , ако съпругата оспорва завещанието ще получи 1/3 от личното имущество, като губи къщата. И понеже тя е много умна  pleasantry оспорва завещанието. А самият акт да оспорваш последното желание , воля на човек е много грозно. Съпругът ми никога нямаше да оспорва завещанието , ако баща му нищо не му оставаше.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 02, 2008, 14:10:13 »

Здравейте и от мен!
Що се отнася за истинките приятели, те хората са го казали много от отдавна, че приятелите на човек се броят на пръстите на едната му ръка!Така, че едва когато изпаднем в беда виждаме истинският облик на хората които ни се водят за приятели. За съжаление трябва да признаем, че това се отнася и за голяма част от роднините ни. Вярно е боли ни за предателството, но това е част от живота.Така можем да оценим истински заничимите хора в живота ни. 
Що се отнася за хорските приказки за това кой на колко години се е оженил, причината поради която се е решил да направи това – въобще не им обръщайте внимание.Това си е част от характера на българина.Да се рови в чуждите неща, защото неможе да оправи своите. Аз лично смятам, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш семейна и нищо по-ценно от това да държиш рожбата си на ръце.Няма никакво значение на колко години си се решил да направиш тези прекрасни неща.Аз се омъжих преди два месеца точно на 29-ят ми рожден ден.Надявам се скоро да се похваля че очакваме бебче. И мога откровенно да споделя с вас че този начин на живот на омъжените ми харесва адски много.Купоните и шумните компании ги има, и двамата с мъжа ми сме хора които обичат веселието, но забелязах че напоследък този свят за двама ни харесва повече.Свят наситен любов, обич, нежност....

Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: декември 02, 2008, 14:25:07 »

Miri , направо като прочетох и  Oh my ... За съжаление винаги има такива алчни и злобни хора, нека си оспорва, не че да злорадствам, но ми се иска да й видя физиономията като остане с пръстче в устата после.
Тя, ако го е обичала този човек, наистина няма така грозно да върви срещу последното желание на човека, който приживе уж ти е бил най-близък (егати, лицемерието  diablo )

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: декември 02, 2008, 21:37:35 »

Kiksi,  за съжаление е обичала само парите му. Моя мъж снощи се обади на лелите муи те са на негова страна, казаха му ,че тя се дистанцира от семейството, не нарочно, без да се осъзнава какви глупости говори пред сестрите на мъжа си. Като цяло идват трудни времена за нея , но си го е заслужила.
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #188 -: декември 03, 2008, 10:28:32 »

Дани, и аз съм била в подобно на твоето положение с "приятелките", само едно ще ти кажа, за да не повтарям другите момичета- гадно е, падаш (и то от високо) обратно в реалността, боли. Но се забравя! Добри хора на този свят винаги ще има, дали ти ще ги намериш, или те теб, е въпрос на време.А ако в момента, когато другите са те оставили, дори една-едничка дружка да е останала край теб- пази си я, тя ти е приятелка, с нея друга няма да ти трябва. В това поне се убедих от собствен опит.
Мири, който е алчен, нищо не го спира да се докопа до някоя и друга кесия с пари, дори и пред тъжната истина на смъртта не може да си удари спирачките, защото няма съвест и цензура. Но справедливост има за всички- рано или късно. Знам, че не звучи успокоително сега, но някой ден тази жена ще си получи заслуженото.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #189 -: декември 05, 2008, 14:00:05 »

Влизам тука да се отдуша, че направо  ANGRY ANGRY ANGRY

Отидох до пощата да пратя подаръка на моето цветенце.
Там правиха ремонт и след ремонта - какво да видя: вече няма гишета, всичко е автоматизирано, иам двама отговорни, които се "занимават с теб", никакъв ред, опашката не се знае откъде почва и къде свършва. Жената дето е там, за да ти помогне я боли к---а за всичко и си лафи с колежката, като я попиташ нещо все едно си й бръкнал в здравето.

Повече от всичко е вярно "По дрехите посрещат" ако не носиш чанта Луи Вюитон за 2000 е и не си облечен супер шик, забрави доброто обслужване, а пък ако не дай си Боже не говориш абсолютно перфектно френски и имаш някакъв акцент (като мен) или накратко ако си чужденец, забрави !!! Третират те като най-долно ... не знам какво ...
На дъртите кокошки-французойки се стелят и им лижат з---ците  diablo
Направо съм бясна  bqsnasym hysteric bqsnasym
и накрая дори не можах да пратя колета, защото беше обвит в тъмно синя хартия и нямаше как да напиша адреса (обикновено лепят едн бяла лепенка, където се попълва всичко, но това било само за Франция)  Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче

Много ми стана гадно и обидно  bad Направо ми се отрови целия ден. Не за първи път ме третират зле, защото съм чужденка, но намирам това за отвратително  bad
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 05, 2008, 14:40:04 »

inaxastra , много га дно мила, ама и вие сте при най големите надувки -французите, те тия се мислят за господари на света. Не им се връзвай и пиши тук за да ти олеква  blush винаги има кой да те разбере  Girl_hide
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 05, 2008, 16:26:30 »

Ние живяхме известно време в Германия!Положението беше подобно, да не кажа подчти същото,с разликата ,че те гледат от високо и хапят усмихнато! Това което мога да на правя е да ти съчувствам и да те посъветвам като Вероника да пишеш във форума ,че да ти олеква!
Не се ядосвай, не си заслужава да си тровиш нервите заради тези самовлюбени глупаци!
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 19, 2008, 14:20:33 »

я да се оплача и аз какво ми се случи днес cray
Работя в една фабрика за сирене в Испания с милото заедно-имаме само документи за живеене,а за работа нямяме nea
отидох си на работа като всеки ден и преди почивката си премазах пръста с една плака и сега половината ми  нокът го няма cray star heat ANGRY ANGRY
 а Тъпата Испанка ми казва че ми няма нищо,че не е толкова сташно и не е за болницата и ме превърза тя самата-а аз ревях и ревях и си ги псувах gthouh :to_clue:ав на български.А те като се ударят веднага тичат до болницата.Хубаво бе хора като съм имигрантка аз нямам ли право на това ,мен не ме ли боли като вас и аз съм човек нали?Милото се ядоса много ,помогна ми да се преоблека и си ме заведе вкищи :'(Вече не мога да ги понасям тези тъпи Испанци
inaxastra напълно те разбитам какво ти е било
А нали имаше една приказка"камъка си тези на мястото"ние сме за тях Имигранти-който да и вършем черната работа Yes
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 19, 2008, 14:51:23 »

radinka дано лесно да ти заздравее раната и бързо да се оправиш! За жалост е така в чужбина и си права да ти е обидно, но не можеш да промениш много. Преживей си го и продължавай напред! Дано се оправиш бързо  Flower
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 19, 2008, 15:16:59 »

радинка, дано ти мине бързо и да няма успожнения, но ТИ имаш право да идеш на лекар, няма значение че нямаш право на работа, имаш право да пребиваваш в страната им пък и да нямаш имаш право на лекарска помощ, така че ако мислиш че трябва да те види лекар отивай без да се притесняваш
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: