Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 01:29:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отдушник!  (Прочетена 140662 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: май 17, 2010, 13:26:37 »

можеш да вземеш удостоверение от НОИ, че са ТИ ПЛАТЕНИ ОСИГУРОВКИТЕ.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: май 17, 2010, 13:39:24 »

Удостоверенията се взимали от НАП.В Попово НАП няма.За да отида до областния град ще изхарча същите пари ,които трябва да дам на алчната лекарка,за да ме прегледа.Разполагам с платежни за банката,но това несе признава.Не знам кой е виновен лекарят или системата.Факт е,че погазват хипократовата клетва и те зарязват дали държавата,дали лекаря заради неуредени документи.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: май 17, 2010, 14:06:07 »

да де , то НОИ, НАп все тая, по-рано беше отделно, но и сега пак дейностите са си разделени, ти в кой град си? защо не питаш по телефона?по принцип си мисля, че за няколко дни трябва да разнесат плащанията
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 17, 2010, 16:47:34 »

Аз преди време имах същия проблем със системата и осигуровките и ми обясниха, че понякога в по-натоварени месеци разнасяли плащанията чак в края на месеца, което е отвратително. Миленка, незнам какво да ти кажа. Възмутена съм! Дано да нямаш проблем с окото докато се отстранят тези бюрократични проблеми. good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #304 -: ноември 27, 2010, 14:04:58 »

ANGRY ANGRY ANGRY  Бясна сьм !!!  ANGRY ANGRY ANGRY

Купихме си един шкаф от La Redoute, за стената в кухнята, с две стьклени вратички, в който да си наредим чашите.

Стьклата на вратичките са закачени с помощта на едни пластамасови джаджи, кото са всички счупени и сьотвено стьклото едва се дьржи.

Механизмьт, чрез който горната и долната дьска на конструкцията се закачат една за друга е абсолютен боклук и те могат да се разкачат всеки момент и сьответно всичко, което има в шкафа да се изсипе на земята.

Дупките на винтовете не си сьвпадат, така, че самите винтове пробиха стената на шкафа на няколко места. Когато най-сетне успяхме горе-долу да го стабилизираме, при монтирането му на стената издрахме цялата боя (наша вина, ама ми е супер гадно  Плачещо момиче ) и докато се опитвахме да бележим кьде трябва да са дупките, вратичките се разкачиха...  shok shok shok

Умирам от яд и мька !!! Идва ми да им се обадя и да  ги избия за лайняното им качество  ANGRY Дори и да не е скьп вьпросния шкаф, парите не падат от небето и не сьм го изровила от боклука. Все пак сьм го платила и очаквам нещо, което може да бьде употребявано !!!!!

Най-вече ме е яд, на това, че очаквах как  най-сетне ще се наредим и ще се свьрши с тая цигания, която е у дома и вискчи картонени кутии навсякьде. Но уви !!! Не било....

ПИСНА МИ !!!

GROAN GROAN GROAN GROAN GROAN
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: ноември 27, 2010, 16:01:48 »

Ами не може ли да се смени щом като има проблем?Гадничко е това наистина.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: ноември 27, 2010, 20:11:55 »

Инка  girl_impossible angry
Ужасна работа,ама не може ли да им го ****  ?!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #307 -: ноември 27, 2010, 22:00:18 »

Абе мани !! Той на теория може да се вьрне, ама е такава главобльсканица... Щото не е нещо малко и леко да им го пратиш по пощата и да ти вьрнат парите.

Сковахме го криво-ляво и го закачихме. Ако не се разпадне не е зле. Ама бая нерви си изхабих днеска.

Мерси за сьчувствието  give_rose

Просто трябваше да си изсипя яда, че щях да грьмна  bomb
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #308 -: януари 10, 2011, 20:35:10 »

Ох, да си кажа и аз.. Много ми е трудно на работа, не съм очаквала да е толкова сложно и натоварено, не знам как изобщо ще се справя. Знам, че това е един огромен шанс за мен да се развивам, но за момента усещам огромен товар върху плещите си.Много се надявам да влеза в час, хубавото за момента е, че спрях да мисля за глупости, което за мен беше от решаващо значение. Много е лошо човек да остане вкъщи за по-дълго, казвам го от личен опит... (близо 2 години съм без работа, търсих, но не исках и да започвам какво да е). Само за работа имам сили да мисля, дори и за пловинката не ми остава много време, даже на моменти ми идва в повече, все си мисля, че ми отнема от времето и силите. Вие как успявате да балансирате?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 10, 2011, 21:28:25 »

uliaulia да ти кажа честно с времето нещата не стават мн по лесни.Но свикваш да балансираш колкото и да е трудно.Днес ми беше тежък ден ама аз вече от месеци съм така.Харесвам си работата но на моменти ми идва в повечко напражението и умората.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 11, 2011, 08:04:41 »

uliaulia всяка нова работа в началото е трудна, правиш много нови неща и това ти отнема повече време, има го и първоначалния стрес, първия месец е най- трудно, а като минат три месеца, вече няма да срещаш толкова проблеми, ще си правила почти всичко и съотвтено всяко нещо ще ти отнема по-малко време. разбира се винаги ще има напечени моменти, но ако всичко е бавно и спокойно няма да е интересно нали.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 09, 2011, 14:47:23 »

Писна ми,Писна ми,Писна мииииииииииииии. diablo diablo }:->На прага на търпението и нервите си съм. ANGRY ANGRY Вече не издържам.Плачещо момиче Плачещо момиче GROAN
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: февруари 09, 2011, 14:48:47 »

Гери,какво става  ?В работата ,нали?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 09, 2011, 22:01:30 »

Да в работата....ама не искам да споделям тук повече инфо защото не се знае кой ще ги прочете.
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #314 -: февруари 09, 2011, 22:42:35 »

gucci и аз съм така, на мен ми най-пречи характерчето и се оказа,че трудно справям с авторитетите. При нас много началници, всеки си придава важност, а не поема отговорност. За сега си трая доколкото ми е възможно и си повтарям, че дори и да е трудно, е много по-добре от вкъщи. Каквото и да е, ти желая да отмине и да нямаш проблеми  good
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: