Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:33:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на alo_madona!!!! 31.07.2011г.  (Прочетена 29779 пъти)

alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 22, 2011, 11:41:36 »

Ей много сте милички всички cray трогнахте ме за пореден път kiss
Днес ще правим пробната прическа и ще видим какво ще става  pardon
Имам си и парюм с лек аромат на роза (снимка в галерия) и бельо за първата брачна нощ blush blush blush което представлява черно мрежесто боди.....
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #31 -: юли 22, 2011, 13:56:26 »

Alo_madona, не остана време и до вашата сватба! Нека оставащите дни са изпълнени само с хубави емоции и ако ми позволиш един съвет - не прави нищо в деня преди сватбата, а си почини и се зареди с енергия smile Всички неща, които си показала са чудесни и не се съмнявам, че сватбата ви ще бъде прекрасна weddingday
Активен
alo_madona
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 25, 2011, 11:24:58 »

Пиша ви с много радост и емоциий за да ви споделя , че имах невероятно моминско парти yahoo
След като си направих прическата и се нагримирах , започнаха да пристигат приятелките ми за да ме вземат и да се отправим заедно към ресторанта.Във 8 00 вече бяхме на мястото на купона и си запоръчвахме питиета и мезета... След като се събрахме всички и вдигнахме 1 тост , момичетата ми подариха много голяма кошница със цветя във бяло и лилаво  и една дървена голяма котка - знак на пазителката на дома smile Започнахме и със поздравите (имаше оркестър) за кумата и всички гостенки на партито със Яж , куме пий ...но се пееше за кумата Bravo Заиграхме кръшни хора и ръченици и така до 12 00 , след което бяха резервирали места в една дискотека в Студенскиград и се преместихме там за да се натанцуваме . Вечерта ни приключи към 4 00 в Макдоналц със много сандвичи и без глас pardon

Изкарах си супер и много се забавлявах , а за вас съм качила 2 - 3 снимки да ме видите Wink
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #33 -: юли 25, 2011, 11:52:44 »

Много добре сте си изкарали браво. След 1 седмица още по-добре ще бъде. Голям купон се е оказало при вас. Снимките са чудесни. Всичко готово ли е вече за сватбата???
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #34 -: юли 26, 2011, 09:30:19 »

Чудесно парти, несе съмнявам, че сватбата ще е още по- хубава! много добра идея да си с було  good.
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #35 -: юли 26, 2011, 11:27:07 »

alo_madona Много се радвам за теб, че си имала незабравимо моминско парти.
Остават ти броени дни до  wedding, сигурно вече сърчицето ти се е свило от притеснение.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 26, 2011, 11:44:02 »

Хайде мила, вече си на финалната права! Поздравления за моминското парти!
Активен
alo_madona
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 26, 2011, 13:52:48 »

Малко остана прави сте , но ми е много странно защо не се вълнувам още pardon  ,колкото съм си представяла...Чуствам се много спокоина и не се притеснявам , а това започва да ме плаши...Незнам дали е нормално?
Струва ми се далечно , въпреки , че стягам куфарите за меденн месец , а тръпката ми липсва angry
На някой случвало ли се е????
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #38 -: юли 26, 2011, 16:29:51 »

Хеейй нормално е не се притеснявай за глупости. Даже трябва да се радваш, че няма излишно напрежение. Но съм почти сигурна,че деня преди сватбата та и самия ден ще ги има тези малки пеперудки, които те карат да полудяваш. Значи и багажа е готов и подготовката е на лице ехее какво повече искаш.Съвсем нормално е да си спокойна тогава.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юли 26, 2011, 22:40:28 »

Аааа, толкова малко остана!   yahoo Още от началото сме с теб в подготовката и всички се вълнуваме, сигурна съм, как ще мине и самият ДЕН!  danceg Много мноого положителни емоции ти пожелавам, мила! И тооолкова ти завиждам, че не се притесняваш! Аз съм сигурна, че отвън ще съм камък, но отвътре ще се изяждам от нерви!
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 27, 2011, 21:00:13 »

Не се притеснявай аз съм същата.Изобщо не се притеснявам,все едно готвим сватбата на някой друг :)Пожелавам ти все така спокойна подготовка,много положителни емоции и прекрасен сватбен ден! marriage
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 27, 2011, 22:03:24 »

Къде ще ходите на меден месец
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #42 -: юли 27, 2011, 23:25:37 »

По-добре си запази това състояние, ще ти е полезно! Сватбения ден минава като на филм.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 28, 2011, 01:48:08 »

Мила, остават три дена!  tease Егати! Кога мина това време!  smile
Относно състоянието, аз също все едно готвя чужда сватба. От време на време осъзнавам, че АЗ се женя и една тръпка ми минава по тялото и стомаха ми се свива. Гледам 1 мин. като теле и пак забравям! Така че, мила, нормално е това, което чувстваш! И е по-добре, от колкото да се тресеш от нерви!
Влизай да разправяш как минават финалните метри, ако ти остава време, разбира се! И ад знаеш, че сме с теб!  friends
Активен
alo_madona
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 28, 2011, 08:00:54 »

Кукли златни , събуждам се отново с настроение и пия едно кафе след което ще се захващам с останалити неща за копуване , че не остана време smile Днес ще правим таблото със масите ,че остана за накрая(много трудно ги наредихме гостите , ужас) ,ще пазаруваме за почерпката за в нас и за ритуалната , а за църквата остана да се вземат само вино и бонбони(питката баба ще я направи), а и венче за коса ще си търся , че за моята прическа това не става nea

dany_87 на меден месец ще сме във Бургас ,Несебър  и Созопол куфарите са почти пълни малко ми остана :swiming:до моренцето...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: