Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 21:28:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 4 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 4 част (Прочетена 60323 пъти)
SISKA86
Любопитен
Отг: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 4 част
«
Отговор #45 -:
октомври 17, 2011, 14:00:00 »
Четито на новото семейство, много оригинални снимки кой беше фотографа и моля те кажи ми как си убедима момичетата да се облекат в еднакви рокли моите ми се струва че хич няма да искат :-)
Активен
vicky_7
Любопитен
«
Отговор #46 -:
октомври 17, 2011, 18:04:25 »
благодаря
Фотографката е Мария Димова от Вифор наистина е страхотна истински професионалист а за момичетата както виждаш 5 шаферки са 3 са еднакви другите две не са, но все пак си харесаха 1 цвят абе мисля че ще ги навиеш , защото със тях снимките стават страхотни създават настроение, въпроса е да си харесат 1 цвят а за кройката и модела всяка може да е различна пак ще си приличат, а и за ръцете им бяхме направили еднакви цветя с ластички
Активен
veni_boykova
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #47 -:
декември 09, 2011, 14:05:54 »
Здравейте! Ново попълнение съм в отбора на казанлъшките снахи... От няколко дни започнах с мислите за големия ни ден... нямаме точна дата за сватба, но ще е април, някъде около великден, няма да имаме сърковен брак, за това постите са проблем за нас... други неща ме притесняват - сватбата ни ще е тайна - в смисъл ние искаме да си организираме всичко, да си платим всичко, а родителите ни да са официални гости, което за мен е голям проблем, защото не съм от Казанлък, а трябва да организирам нещата там... та въпросите ми са - къде в града да питам за дата за гражданския брак, какви традиции има в този край, избрала съм "МАГНОЛИЯ" за ресторант, маханата в битов стил ми допада много, също както и лятната градина, а ако е пълна с разцъфтели цветя направо си имаме и място за фотосесията... наистина не знам от къде да започна - какво трябва да се купува и поръчва(шампанско, чаши, пити), какво трябва да се запазва - освен ресторант и ритуална зала, фотограф си имаме - моя приятелка се занимава с такива неща и се съгласи да го направи, въпреки че ще е и гост на сватбата... всякаква информация ми е полезна...
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
декември 09, 2011, 15:23:30 »
Вени, най-добре е да започнеш от запазването на дата и час за ритуал и ресторант. Това са нещата, от които зависи много. За ритуал обаче трябва някой да отиде на място, защото по телефон едва ли ще стане. Все пак там се попълват документи и такива работи.
Ето тук има телефони и цял телефонен указател на общината, където със сигурност ще ти кажат къде да отидеш и с какви документи
http://www.kazanlak.bg/
Освен фотограф трябва и оператор, а също и оркестър или ди джей. Всичко останало, което просто се купува, може да бъде купено в месеца преди сватбата, но хората и местата трябва да бъдат запазени по-рано.
Активен
veni_boykova
Регистриран
«
Отговор #49 -:
декември 09, 2011, 15:53:30 »
оператора и оркестъра ги бях забравила...
извинявам се за въпроса, може да во се стори странен, но - къде в Казанлък е общината? (градър е много хубав, но съм била там точно 4 пъти, а като питам милото, все казва че не знае)
Активен
vicky_7
Любопитен
«
Отговор #50 -:
декември 12, 2011, 15:57:45 »
То всъщност не се ходи в общината а нещо като гражданско ли незнам как се води намира се до банка ДСК точно на главната там трябва да се запишете че ще сключвате брак и после ресторанта това са най- важните неща и от там се започва
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #51 -:
декември 20, 2011, 17:01:39 »
veni_boykova
Добре дошла в темичката!
За подписването трябва да търсиш "Радостни обреди" в сградата на Грао,един кабинет на първия етаж,ще ти обяснят всичко там
Активен
veni_boykova
Регистриран
«
Отговор #52 -:
декември 23, 2011, 23:33:45 »
много благодаря, мисля, че се сетих къде се намира, а ако се объркам все ще има някой когото да питам... ние все още си избираме дата... то не било толкова лесно, колкото си мислех... но има напрадък, решихме да е зимна сватба - това е окончателно - другия декември, само да си харесаме датата остана... искам да има сняг и всичко да е бяло и красиво и да станат уникални снимки... само че с това време едва ли ще имаме късмет да вали сняг на точния ден... Весели празници на всички!
Активен
Danaya84
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #53 -:
януари 11, 2012, 22:33:36 »
Добър ден, не знам дали си спомняте за мен. Аз писах миналата година във вашата тема за сватби в Казанлък, тъй като бях на прага да започна организацията на своята сватба. За съжаление животът винаги поднася всякакви изненади, често пъти и лоши. Няма да се обяснявам с подробности, но сериозен проблем в семейството наложи да отложим сватбата и то кажи речи с една година...както и да е, нещата се оправиха, та започвам наново с всичко (дано оттук нататък нещата са само на добре, вярвам, че всичко лошо ни прави по-силни)..
Та..Новата идея е за лятна вечерна сватба. Моля за отзиви за ресторанти Българин, Ориент, Крънско ханче,Лагуни (май така беше на язовира до града) и ресторант Казанлък на центъра? Кой бихте избрали вие и според вас за около 130 души и колко по рано трябва да се направи резервация на ресторант, църква и община?
И още един въпрос само- ако адресните ни регистрации са в София, трябва ли документите (медицински и т.н.) да се извадят също в София, които се подават по институциите за брак?
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
януари 20, 2012, 13:16:40 »
Здр, аз съм от Сви6тов ,но това не бе6е пре4ка при ваденето на медицинско в Казанлък,а колкото до ресторанта колкото по рано ,толкова по добре,на6ата сватба бе6е в Зорница и сме супер доволни.
Активен
steisy
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #55 -:
февруари 28, 2012, 15:42:30 »
Здравейте момичета май няма много активни булки тук?
Аз искам помощ от бившите булки! Може ли да споделите мнение за агенция? Също доволни ли сте от услугите които са ви предоставили. Аз не съм от тук и се чудя дали да разчитам на агенциите които са в града или да си наема от друг град?
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
март 02, 2012, 18:24:32 »
аз съм за Деница,много е коректна ,аз работих с нея и със Сватбен свят (от Плевен).
Активен
steisy
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #57 -:
март 02, 2012, 18:37:14 »
Ели, благодаря за мнението, дано и другите се включат!
Активен
vicky_7
Любопитен
«
Отговор #58 -:
март 06, 2012, 16:06:08 »
и ние ползвахме услугите на Деница също останахме много доволни справи се чудесно
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #59 -:
март 06, 2012, 17:03:42 »
Здравей Danaya84,
Препоръчвам ти да хванеш и да ги обиколиш всичките ресторанти,ако не си го направила още. Също така да помислиш,ако деня е дъждовен,въпреки лятото, а сватбата е на открито - какво правите. За 130 човека ресторантите са Зорница,Крънско ханче, Казанлък, Ориент, за Българан не съм сигурна - не съм ходила. Принципно Ориент и Крънско ханче правят открити сватби, нямат масто за 130 човека закрито. На язовира ресторанта е малък и сватби там не съм чувала да правят мисля,че се казваше ,,Златна Котва,,. Лагуна - там беше нашата сватба, рестораната се намира под пазара. Подходящ е за средно-големи сватби 80-90 човека, но не повече,закрит ресторант е.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8