Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:37:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 193511 пъти)

Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: март 31, 2012, 08:30:09 »

Моят съвет от лични наблюдения в темата е- ако ще купувате нещо от интернет(и особено от Китай) гледайте да е максимално изчистено-колкото повече камъчета и дантелки има, толкова е по-голям шанса да останете разочаровани.
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #421 -: април 01, 2012, 10:17:08 »

Bulka моето було е като второто - само, че линка, който си показала е за цвят ivory не бяло.. моето си дойде бяло, даже се наложи да му пришием сив конец, че да си отива с роклята ми -в някоя от предните теми съм го публикувала и бях много доволна, но от друг продавач.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #422 -: април 03, 2012, 09:29:44 »

Хайде и аз да се включа  smile Аз също смятам да си поръчвам рокля по интернет, за сега съм се насочила към англиийския ebay. Отдавна ползвам сайта и съм много доволна. Също се шият главно от Китай, в повечето случай по размер на клиента. Виждам, че тук се обсъждат доста и различни сайтове, има и доста доволни булки lol) ...така, че и аз ги поразгледах, но все още не мога да се реша точно от къде. Имате ли конкретен селър, за който вече се знае, че добре си е свършил работата lol)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: май 01, 2012, 09:23:49 »

тъй като в момента съм отново в страшно колебание, дали да поръчам или да купя от БГ, искам да дам един съвет на всички които са решили да купуват от нета рокля. smile
Когато пускате търсене в гугъл, или примерно в ибей или aliexpress , винаги пишете "real samples wedding dress" . Така ще излизат само селъри които имат реални снимки на роклите които предлагат, та дори някои най-честно показват и роклята от която копират и тази, която те са  направили, като сравнение. Обикновено на такива продавачи, цените са с 20-40 долара отгоре, но си заслужава, защото ще знаете какво ще пристигне при вас ! good
Няма ли снимка на роклята ( неразмазана такава ) в гръб профил и лице, а не някаква крадена нереална реклама, не поръчвайте . Girl_hide
Успех, аз продължавам с колебанията си, тъй като ме грабнаха  няколко модела nea
ето примери за такива селъри :
http://www.aliexpress.com/product-gs/411882557-Ruched-organza-off-shoulder-Real-Wedding-Dresses-Bride-Sample-Rw048-Designer-wholesalers.html
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: май 04, 2012, 14:14:53 »

След месеци на колебания в двата края на скАлата и проучване, най-после се реших да поръчам следващата седмица от ибей втората рокля. И тъй като вече си наситих мерака за тортени рокли-първата е такава, тип принцеса, сега ще си поръчам изчистена шифонена рокля, гръцки силует.  pleasantry LAUGHTER LAUGHTER
Ще е чрез посредник, ще давам отзиви за продавача и за посредниците,  живот и здраве след като дойде роклето. Computer
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: май 04, 2012, 14:33:31 »

Еми, коя рокля ще поръчаш?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: май 04, 2012, 14:44:40 »

Веси, пратих ти я на лично, че мъж ми рови навсякъде по форумите и ми чете тъпотиите smile
Мисля самоинициативно да я доукрася като  сложа на колана ( сатенената част ) отпред нещо такова, ще го дам на шивачка,разбира се :
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: май 04, 2012, 21:38:36 »

пишете ми директно на лични , момичета, че ще ми се скарат че заради мен спамим темата blush
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #428 -: май 12, 2012, 18:44:02 »

Момичета, за колко време ви пристигат поръчките през ebay.co.uk от Китай, Хонг Конг? Дали ще успее да дойде при мен до 15 юни? Доставка до Англия пише 13-25 работни дни, до Бг няма информация... Има вариант да поръчам до Англия и сестра ми да ми я донесе след това, но тя ще е тук един ден преди сватбата. От друга страна пък по-добре един ден преди сватбата, отколкото след нея  biggrin Спазват ли се въобще сроковете, които са дадени за доставка  huhhuh.gif
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: май 12, 2012, 19:27:44 »

maslenka,според мен не рискувай! Ако искаш може да питаш дали имат готова ушита рокля в твой размер,тогава ще ти я пуснат веднага и би трябвало да дойде. Но ако трябва тепърва да ти се шие не виждам как точно ще дойде навреме!
Пиши на продавача,който си си харесала, че сватбата ти е на 10 юни и дали ще успеят да ти я пратят!
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #430 -: май 12, 2012, 19:36:22 »

Аз забравих да уточня, че става въпрос за було. За рокля не бих рискувала за толкова кратко време, пък и без да я пробвам... Но булото дори и да не дойде винаги мога в последния ден да си взема друго от тук. Та затова се чудя  crazy
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #431 -: май 12, 2012, 19:52:51 »

maslenka, ако ме питаш, изобщо не се чуди, а действай - дори бих те посъветвала да го пратиш при сестра ти в Англия, пък тя като го получи навреме ще може да ти го покаже по скайп, например, или поне да ти обясни как изглежда и дали отговаря на твоите изисквания smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: май 20, 2012, 00:00:48 »

Момичета, намерих някакъв доста добър американски сайт за всякакви официални рокли и пише, че правят доставки в цял свят (даже една, която ми хареса, имаше безплатна доставка при поръчка до 30ти май) -> dreamprom.com
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: май 20, 2012, 09:21:08 »

и аз го гледах, но снимките са далечни и някои от тях - неясни. Пак са взимани от други места, виждала съм ги и в други сайтове. Не поръчах точно по тези причини оттам. Виж по назад съм дала някои съвети по темата , ако те интересува smile
Активен
nikolinahristova87
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #434 -: май 20, 2012, 12:14:00 »

момичета, и аз мисля да поръчвам мечтаната рокля до ден два. Мислех да поръчвам от киссбрайдс, но междувременно намерих друг сайт, който прилича страшно много на киссбрайдс и до
и коментарите за едни и същи рокли са еднакви... Ето го сайта:

http://www.dress-weddings.com/wedding-dresses-2012.html

Някоя от вас поръчвала ли е от там или да сте чували някакви коментари? Там цената на моята рокля е с 30$ по-евтина и затова съм се насочила натам.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: