Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:09:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192802 пъти)

Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #390 -: март 14, 2012, 08:55:27 »

ЕЕЕ изтървала съм роклята и аз  sad
Все пак, Ирена, да ти е честита smile Радвам се, че си останала доволна от поръчката си. Ако не бях си намерила същата рокля в София, и аз щях да поръчвам моята  Girl_hide
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 14, 2012, 09:08:54 »

Alleksia  give_rose
Така е останах много доволна smile дори не съм очаквала да дойде в този вид....
май ги подцених китайчетата, но определено мисля да повторя smile (не с булчинска рокля)  Wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 15, 2012, 00:47:50 »

Булка88, имах предвид, че докато стигне до България пратката може да мине през станциите на няколко държави. Например моята рокля по едно време беше в Германия, после в Австрия, през Румъния също мина. И всеки път я проследявах чрез сайта на съответната държава. Това е малко по-сложното. Но не е задължително да стане така. Просто китаецът, който ми я прати беше спестил доста от доставка и я беше пуснал на  някаква свръх-икономична тарифа. Но не всеки прави така.  good Само го имайте като опция и щадете нервите  blum , че аз дооооооста ядове имах с моя продавач!  angry
Активен
hajmana
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #393 -: март 18, 2012, 13:07:32 »

Мили дами, бях прочела доста мнения преди да си поръчам рокля по Интернет.

Моля, добавете си в черния списък сайта: http://www.kissbrides.com/ , познати още като beautifulbridaldress.com.

Поръчах си ето тази рокля: http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/2011-best-sales/free-shipping-high-quality-chiffon-wedding-dress-272.html и пристигна най-ужасяващата рокля, която може да си представи човек - гадни материи, много по-голям размер от поръчания (въпреки, че пасвах абсолютно точно в размер S, пристигна L) и за капак - вместо обещаните красиви мъниста, цялата рокля беше в огромни пайети. Да не говорим, че вместо за 10 дни, пристигна за 1 месец...

Моят съвет към вас: ако решите да си купувате рокля онлайн, задължително през PayPal! Това ви е сред най-сигурните начини да си вземете парите обратно.
Аз все още се занимавам с китайките от kissbrides, които - освен, че ме мотат, се опитват да ми изплатят и по-малка сума.

Успех на всички ви! Ако някой друг е имал късмет с kissbrides.com - радвам се, но за мен със сигурност те влизат в графата "твърдо НЕ".

Активен
EJ
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #394 -: март 18, 2012, 13:31:00 »

shock Неее! Ужас! Това е точно една от роклите, които бях харесала!

hajmana , много съжалявам, че така се е получило при теб!  Какво ще правиш сега? Кога ти е сватбата? Дали може да я снимаш как изглежда?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 18, 2012, 13:31:45 »

hajmana,  благодаря че се включи с мнение за кисбрайдс, аз също четох в някакъв форум ужасяващи отзиви. Ако имаш възможност пусни снимка тук на реалната рокля която са ти пратили, за да имаме едно наум всички за конкретния сайт good give_rose
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 18, 2012, 18:17:19 »

hajmana много съжалявам, че така се е получило с роклята  sad
ще кача малко снимки на моята, аз съм доволна, може би защото нямах големи очаквания и ги подцених нз ...имам нужда от леки корекции...
Ще махна презрамките, ще си отрежа от тюла и фурстата ще ми я зашият за роклята, че така ми е по- добре smile
Активен
hajmana
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #397 -: март 18, 2012, 18:24:10 »

hajmana,  благодаря че се включи с мнение за кисбрайдс, аз също четох в някакъв форум ужасяващи отзиви. Ако имаш възможност пусни снимка тук на реалната рокля която са ти пратили, за да имаме едно наум всички за конкретния сайт good give_rose

Ето тук съм качила една снимка: http://imgur.com/05HHf - нямах желание да правя много снимки, роклята беше пълен провал. Наистина, не си купувайте булченска рокля от Кисбрайдс!
За мен беше забавен опит, дано успея сега и да си върна парите. Е, загубих си близо 1.5 месеца за това приключение, но пък вече си харесах рокля от нашенски магазин (в Асеновград) и съм много доволна smile Ако все пак решите да пазарувате онлайн - действайте със сигурен начин на плащане (като PayPal) и си поръчайте поне 2 месеца преди сватбата, за да не обикаляте в последната минута из магазините...

Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 18, 2012, 18:44:40 »

Иренка, роклята ти е много красива и нежна. Честито!
Активен
EJ
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #399 -: март 19, 2012, 15:45:43 »

В lightinbox има ли Wishlist, както в kissbrides, където да си слагам харесаните от мен рокли? Нещо не мога да открия. Или ти пазо кошницата? blush
Активен
danon
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #400 -: март 21, 2012, 17:26:33 »

Момичета, и моята рокля дойде smile Стои в кутия зад мен в офиса и ръцете ме сърбят да я премеря smile. На пръв поглед е разкошна. Довечера ще я пробвам. Искам да кажа, че съм много доволна от всичко, което lightinthebox.com направиха. Спазиха и срока за изработка, и срока за доставка. Пакетът дойде до вратата ми - без митници, без ДДС-та и мита. Много съм доволна. За ваша информация поръчах роклята на 08.02, изпратиха ми я на 10.03, получих я на 20.03.
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 22, 2012, 07:03:33 »

danon  Bravo много се радвам за теб, че си доволна  yahoo - това  е най - важното  weddingday
Ще запиша lightinthebox.com в списъка си  Wink че след късмета на начинаещия май ще повторя smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #402 -: март 22, 2012, 07:50:35 »

danon, честито за роклята!

Иренка, видях най-накрая и аз твоята - много е хубава и хубаво ти стои!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: март 22, 2012, 10:36:43 »

Момичета някой поръчвал ли е от http://www.wholesale-dress.net , трябва ми помощ...
Активен
hristinchet0
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #404 -: март 22, 2012, 18:59:28 »

Alleksia  give_rose
Така е останах много доволна smile дори не съм очаквала да дойде в този вид....
май ги подцених китайчетата, но определено мисля да повторя smile (не с булчинска рокля)  Wink

Здр. Може ли дами кажеш от кой сайт си поръчала роклята и за колко време стана всичко?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: