Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:22:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192816 пъти)

_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 10, 2012, 14:24:35 »

Аз за втора рокля си мисля да е от lightinthebox, но с по-малко детайли и без дантела, именно защото забелязах че малко изработката на подобни по-сложни модели ( когато са евтини и от китайски сайтове) не е съвсем на ниво.

Нека споделя и моя опит с поръчката на втората рокля по интернет. Тъй като вече си имах съвършената за мен рокля, не беше толкова трудно да взема решението втората рокля (с която бях на партито в ресторанта), да е поръчана от такъв сайт. Риска не ми се струваше толкова голям и определено не съжалявам. Ето това си поръчах: http://www.lightinthebox.com/Sheath--Column-One-Shoulder-Court-Train-Chiffon-Over-Satin-Wedding-Dress-with-3D-Flowers--WSM04238-_p144595.html?currency=EUR
Ето какво и дойде, в съответния размер, естествено (взимайте в предвид, че моделите, които са снимали са болезнено слаби)

Тази "дупка" на бюста дойде по-голяма от показаното в сайта. Иначе всичко друго си беше като от снимката. Сигурно забелязвате че не е с шлейф (преправих си я тук-все пак ми беше нужна за "танцувалната" част от сватбата и исках да ми е удобно).
Успех на всички, които им предстои да си поръчват мечтаната ролкя. Много подкрепям идеята да помолите да снимат и да ви пратят реалния модел, който са ушили - ако се бях сетила, можеше да ги върна да я преправят и да бъде 1 към 1 с показаното в сайта. Най-малкото ще знаете какво да чакате, непременно взимайки предвид, че облечена няма нищо общо със снимана на закачалка или на манекен.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #226 -: януари 10, 2012, 14:46:17 »

Не отричам, че сайтовете са полезни. И на мен ми се виждат разхищение 600лв за рокля, облечена за няколко часа. Дори си бях набелязала някои модели в категорията "върши работа" от light in the box, които нямаше да имат нужда от много корекции (примерно с връзки на гърба), но просто при мен така се получи, че си харесах на живо, нещо на разумна цена.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 10, 2012, 15:35:24 »

Ava благодаря за споделеното! give_rose
Ако имам въпроси живот и здраве при поръчването, мога ли да се обърна и към теб, ако тяхното обяснение не е достатъчно или ме съмнява?
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #228 -: януари 10, 2012, 18:14:15 »

Ava, благодаря много!  give_rose Ти си една от малкото, които показват реалната рокля, която са поръчали. И смея да твърдя, с много правилен избор. Роклята е прекрасна!
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 10, 2012, 19:19:38 »

Насреща съм, в случай че мога да бъда полезна с инфо-сега не се сещам друго, което да споделя, затова ако има нещо, което ви вълнува-направо го давайте насам-ще се радвам да споделя впечатления. Все пак и аз почерпих голяма част от информацията от тук-именно от булките преди мен, които се бяха "престрашили" да си поръчат сватбената рокля от интернет сайт и по този начин мога да върна жеста като предам нататък. А за реални булки, с реални рокли-разгледайте и в предната тема.
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 10, 2012, 19:32:52 »

И аз поръчах от light in the box и също роклята ми е малко голяма в горната част, а нямам малък бюст. Но това е поправимо. Всичко останало е точно както е в сайта. Аз поръчах и чантичка и диадема - те също оправдаха очакванията ми.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #231 -: януари 10, 2012, 20:45:43 »

Vivid, радвам се за теб smile Би ли споделила колко мито плати за поръчката си?
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 10, 2012, 22:06:33 »

Митото беше единственото разочарование от покупката. Всичко беше наред преди да стигне границите на милата ни родина. Митата с ддс-то бяха общо около между 200 и 250 лв.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 10, 2012, 22:12:56 »

Леле, че те са почти колкото роклята!  Oh my ...
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 10, 2012, 22:18:17 »

Ами да, одраха ми кожата на митницата, ама трябваше да си взема роклята и другите неща. Внначалото бях ядосана после разочарована, но ми мина воследствие. Роклята, диадемата, митата, ддс-то, доставката, общо взето всичко струваше 750 лв. Не знам много ли е или малко. Поне си спестих обикалянето по магазините за булчински рокли - нещо, което мен лично не ме радва.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #235 -: януари 10, 2012, 22:32:12 »

Мерси, за инфото Vivid. И аз смятах, смятах и реших, че толкова ще дойде някъде.

Не се ядосвай излязла ти е колкото да излезеш и да я купиш от нормален магазин за рокли, а хубавото е, че е шита само за теб, не са я подмятали из разни пробни.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #236 -: януари 10, 2012, 22:34:06 »

Аз не си спомням, тази ли поръча

И аз и бях хвърлила око, много е стилна  good
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: януари 10, 2012, 22:36:30 »

Да smile Точно тази си поръчах girl_wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 10, 2012, 23:04:49 »

Взимала съм други неща от САЩ чрез посредник и без да се занимавам аз с мита и други такива, и  ми излезе покупката с 70 лв отгоре върху стойността на продукта (30 долара) в сайта. 
Ако ще ми спестят мъките по митници , по-добре да действам така и сега.
Мимето и другите поръчали чрез посредник, ще кажат като им дойдат роклите моля give_rose
« Последна редакция: януари 10, 2012, 23:17:05 от emmmmmy » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 10, 2012, 23:14:19 »

Vivid , каза ли на хората от сайта да пишат, че е подарък, тогава няма толкова високи такси.
Иначе роклята е невероятна!!!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: