Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:46:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192913 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #90 -: ноември 05, 2011, 23:14:23 »

Силно се надявам да разбереш каквото ти трябва от предния ми пост, много сложно стана с цветовете.

Имай предвид, че всеки цвят седи различно наситено на различните материи за това намери твоя плат в color chart-a преди да поръчаш и успех smile
Активен
sladkata2
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: ноември 06, 2011, 12:25:29 »

Здравейте момичета и аз мисля да си поръчам роклята от интернет и точно от kissbrides,дано и аз остана доволна
Активен
neti_19
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #92 -: ноември 06, 2011, 16:44:46 »

Благодаря ти kiwi smile за изчерпателния отговор. Може би към бяло ще се насоча. Ivory ми се вижда по-проблемно след това от към аксесоари - чанта и т.н.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #93 -: ноември 08, 2011, 12:43:50 »

Момичета същата рокля която харесах в ибей я има и тук http://www.tidebuy.com/product/Organza-Sweetheart-Beaded-Rouched-Bodice-With-Ball-Gown-Style-And-Chapel-Train-Hot-Sell-Wedding-Dress-Wd-0028-210721.html , цената също почти същата. А много от роклите в Krissbride i tidebuy се повтарят като модел. Кой от двата сайта работи по качествено , имате ли наблюдения?  girl_impossible
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #94 -: ноември 08, 2011, 13:28:51 »

Трети вариянт на роклята http://www.landybridal.com/ball-gown-wedding-dresses-v-neck-floor-length-h2hdhs8105.html  Oh my ... с тройно по-висока цена
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #95 -: ноември 09, 2011, 18:50:18 »

и трите рокли, който си показала са правени според мен на едно и също/подобно място, т.е. в китай (в което няма нищо лошо) разликата е, че в ebay я купуваш директно от китайският цех, в който я шият, докато при другите сайтове минаваш през посредник, което оскъпява. цената не е гаранция за качество! аз лично бих предпочела да пазарувам в ebay, защото сайта е регламентиран. може да провериш мненията на досегашните кленти, както и на такива купили същият продукт. ако сте платили с paypal и не сте доволни, може да върнете продукта и да си получите парите обратно. също така при диспут администраторите са много отзивчиви.
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: ноември 09, 2011, 20:00:14 »

Моята е от и-бей. Не съм имала проблеми, по-напред в темата съм писала, даже и до митницата не съм ходила, тъй като на пратката пишеше 10 долара или нещо от сорта. Доставиха ми я директно вкъщи  girl_wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #97 -: ноември 09, 2011, 21:35:51 »

Cherry Dream може ли да разкажеш за поръчката. През посредник ли ти я доставиха или директно си даде адреса вкъщи? За кой град става въпрос, че нещо в нашата поща имам чувството че се "губят" разни доставки.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #98 -: ноември 10, 2011, 02:11:51 »

kiwi, няколко съвета, ако решиш да пазаруваш рокля от ebay.

- провери колко feedback има продавача, над 100-200 е добре
- колко процента са доволните - не е нужно да казвам че 100% е това, което търсиш
-продавачите с много кленти имат звезди в различни категории - описание на продукта, бързина на доставка и т.н. тук трябва да е някъде в петата звезда
- оставяш домашен адрес
- проверяваш, ако е международна пратка има ли застарховка (полезно ако се изгуби)
- дали има номер за проследяване (някои продавачи таксуват допълнително за това, защото е по-скъпо)

успех!
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: ноември 10, 2011, 10:22:06 »

Поръчката ми беше без посредник. Дадох си домашния адрес. Аз живея в София от няколко години, но си дадох адреса в Самоков, не знам защо винаги него давам, но проблеми с доставката не съм имала. Помолих продавача да не пише истинската сума на пакета, за да не й добавят ддс тук и да я търся по митниците. Доставиха ми я директно. Правила съм и много други поръчки от ибей с доставка в Самоков и никога не са ми се губели нещата. Не си давам адреса в София, тъй като не сме вкъщи по цял ден със съпруга ми и ми е по-трудно да си организирам получаването. А в Самоков баща ми получава пратки всеки ден, та +- 1 не му пречи.
Иначе theone е права, много внимавай с продавачите, аз моя съм го търсила мноооого време, чела съм всички коментари за него. И е желателно да си пратите няколко мейла преди да поръчаш, за да видиш нивото му на английски. Ако е лошо при проблем няма да можете да се разберете  good
При коментарите има една уловка. Чети какво точно е продавал, защото бях попаднала на един, който имаше 100% позитивен, но се зачетох и коментарите бяха само за някакви торбички от органза. Имаше само един за рокля и той беше меко казано негативен.
В последствие намерих моя, който имаше положителни само за рокли.
Моята рокля я поръчах началото на май. Дойде началото на юни и аз имах достатъчно време за корекции - до септември, но пък те не се наложиха, тъй като ми беше по мярка.
Ако имаш още въпроси, питай, ще обяснявам  Girl_hide

« Последна редакция: ноември 10, 2011, 17:20:36 от cherry_dream » Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #100 -: ноември 10, 2011, 10:38:32 »

В такъв слчай най добре от ибей, поне и цената е по-ниска и ако трябва корекция нама да се оскъпява много роклята Wink cherry_dream , ти можеш ли да ни кажеш от кой точно си я поръча  blush
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 10, 2011, 10:42:26 »

Мога, да
http://myworld.ebay.com/2010-noble/?_trksid=p4340.l2559
 give_rose

Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #102 -: ноември 10, 2011, 11:29:17 »

Благодаря ти много, може пък друга рокля да си харесам  girl_wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #103 -: ноември 10, 2011, 12:13:37 »

Момичета, много ме  навихте да видя как е с поръчка през и-бей smile Аз имам почти 6 месеца и съвсем спокойно мога да тествам, ако не се получи роклята ще е от тук. Хммм...

С кои посредници сте поръчвали в БГ?
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #104 -: ноември 10, 2011, 12:35:03 »

Аз немога да разбера какво имаш предвид под посредник, влизаш в ибей и поръчваш. Може първо да пратиш емейл на производителя за да се оточните и така...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: