Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:28:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 193052 пъти)

macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #75 -: ноември 02, 2011, 08:03:32 »

И аз си харесах рокля в интернет http://www.ebay.co.uk/itm/White-Ivory-Wedding-Dress-Bridal-Gown-Custom-Size-Top-/110655929421?pt=UK_Wedding_Clothing&var=&hash=item5f7730cc65 незнам дали ще е качествена , китайски е производителя. Видях и други сайтове които сте побликували но тази рокля ми е фаворит
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #76 -: ноември 02, 2011, 20:40:38 »

Katituu,

Роклята е много хубава, но първо провери дали не могат да ти я ушият тук - ще можеш да видиш и пипнеш плата. За тази цена, няма да получиш роклята от снимката, нали си наясно? Ще си спестят от материята, предполагам.

И аз се чудех дали да не си поръчам, някои момичета имаха много сполучливи рокли - те бяха поръчвали от големите сайтове. Но първо ще пробвам вариантите в БГ.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #77 -: ноември 03, 2011, 08:40:10 »

Katituu, не ми вдъхва доверие тази цена... Средно китайските рокли от сайтовете са на цена от 300$... и има огромен риск. Помисли добре преди да пристъпиш към поръчка, или поне разгледай по-големите сайтове, които коментирахме тук. Успех!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: ноември 03, 2011, 08:56:03 »

Аз лично за такава цена бих рискувала. И да не е като хората, поне няма да те е яд, че си дала много пари. Ще си купиш друга. Ако пък е хубава, ще се радваш много, че си намерила чудесна рокля за такава цена.
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 03, 2011, 12:24:21 »

Съгласна съм с veseto_87 .Моята рокля също е от интернет и аз останах доволна.Дано ако решиш и ти да си щастлива от резултата.  smile

Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 03, 2011, 13:12:04 »

Може ли да пуснете някакви сайтове за покупка на рокли от интернет. По конкретно ме интересува нещо по-екстравагантно (ако сте разглеждали и знаете къде какво има), например отпред късо, отзад дълго или настрани. Нещо такова. smile
Активен
rosito_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 03, 2011, 13:26:31 »

veseto_87 попаднах на един вариант http://www.ebay.com/itm/Layered-Ivory-wedding-dress-custom-6-8-10-12-14-16-18-/320748409021?pt=Wedding_Dresses&hash=item4aae1850bd разгледай и нататък страниците ако искаш. Но аз не съм поръчвала от този сайт и не мога да кажа отзиви!
Активен
rosito_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 03, 2011, 15:07:27 »

kiwi
Роклята е супер. Доближава се до оригинала максимално.Плата е хубав с шлейф отзад и обръч като принцеса.Дантелата е лепена,но качествено без да личи. Единствено няма презрамки,а ги помолих да е със...... beating Не можах да се снимам сега,че я облякох на бързо докато малкия спи. Ще кача снимка на оригинала. Като цяло изводът е : Доволна бъдеща булка  yahoohttp://www.kissbrides.com/free-shipping-high-quality-satin-soft-mesh-wedding-dress.html
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 03, 2011, 15:36:19 »

veseto_87, моята рокля не е от интернет поръчвана, но моделът е такъв, че дължината се коригира във вариант отпред къса отзад дълга. В албума има снимки от сватбата, но ще видиш роклята само в дълъг вариант, защото я направих на къса много късно вечерта, когато вече фотографът си беше тръгнал.
Иначе коригира се по следния начин: там където е обръча, около коляното, има съединяване на долната част от роклята с връзки, които много лесно се махат smile впоследствие роклята става къса отпред, а отзад си остава дължината, която си е по принцип, има и лек шлейф.
Малко сложно го обясних, дано си ме разбрала smile роклята е модел на модна къща "Аз и ти", цената е 490 лв. и съм изключително доволна- удобна е въпреки, че е доста обемна в долната част, а обръчите не си личат, защото е от тафта, която е твърд плат. Няма нужда и от гладене smile Това е, малко съм извън темата, но се надявам да съм била полезна smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #84 -: ноември 03, 2011, 20:09:33 »

Rosi хубава е роклята наистина smile Честито! Мина ли през разни разправии с митниците или пристигна нормално?

Между другото от моите любими lightInTheBox имам код за 10 долара отстъпка валиден до края на ноември, ако някои иска да го ползва ето - afb0e76fe3 (без тирето). На мен ми е много рано да поръчвам, искам първо да видя как ще искарам зимата и в каква форма ще съм напролет smile
Активен
rosito_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 04, 2011, 09:08:42 »

kiwi минах през митница да  angry  Занимавка си е ,но се преживява както се казва.Вадиш си ЕОРИ номер,виж по-назад в темата го коментирахме с друга съфорумка. good
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #86 -: ноември 04, 2011, 20:15:32 »

Съгласна съм с veseto_87 .Моята рокля също е от интернет и аз останах доволна.Дано ако решиш и ти да си щастлива от резултата.  smile

Твоята рокля от кой сайт е и за колко време дойде
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #87 -: ноември 04, 2011, 22:50:51 »

Защо задаваш същият въпрос, на който е отговорено точно в предходния пост????
Активен
neti_19
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #88 -: ноември 05, 2011, 22:50:07 »

Здравейте момичета! Като чета отзивите все повече се навивам за рокля поръчана по интернет. Харесах си доста модели в kissbrides.com, но не мога да взема решение  за цвят. Според вас каква е разликата при плат- тафта между white и ivory.
« Последна редакция: ноември 05, 2011, 22:52:12 от neti_19 » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #89 -: ноември 05, 2011, 23:11:54 »

Нети, бялото си е бяло. Ivory-то е слонова кост, т.е. по нашите стандарти за цветове май му казват шампанско smile Тяхното шампанско е като капучино, ей почвам да им вярвам на мъжете като казват прасковата не е цвят.

Снимките на роклите малко заблуждават, ако искаш бяло трябва да си поръчаш бяло, в долната част на страницата на всяка рокля има снимки на цветовете. В някоя от предните части имаше една много красива булка с рокля в Ivory.

На този линк колана е в шампанско, а роклята в ivory  http://cloud.lbox.me/images/dfp/dresses/201103/85079_b.jpg
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: