Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 14:28:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 191522 пъти)

danon
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #45 -: август 04, 2011, 11:10:27 »

Здравейте на всички,

От вчера ви чета и най-сетне стигнах до края. Решила съм, че ще ми е китайска роклята (беше любов от пръв поглед  Wink) и ми бяхте много полезни с вашия опит. Голямо благодаря на soulless (защо толкова страшен ник, ти си full of soul lol и честито за роклята - чудна е. Също роклите на останалите момичета - nhristova, monikamaria, cvetina84 и cherry_dream са разкошнииии smile. Чакам с нетърпение да видя още успешни покупки. Та, моята рокля е от http://www.lightinthebox.com/c/wedding-dresses_1181 - имате ли опит и/или впечатления от този сайт? Познати, които са го ползвали? Каквато и да е информация ще ми е полезна.

Благодаря ви предварително.

Активен
Katicha
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #46 -: август 07, 2011, 21:22:50 »

Здравейте на всички!
Искам да кажа, че от няколко дни усилено търся модел в интернет, който да отговаря на изискванията ми и досега успях да намеря само в китайските сайтове. Вие ме убедихте, че роклята ми ще бъде от там, за което съм ви много благодарна. Аз също съм влюбена в моделите от органза и дантела, пришита за нея, още избирам модела. До моята сватба има още много време, но съм сигурна, че ще бъде от интернет.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 09, 2011, 13:46:45 »

Честито за решението, момичета, и добре дошли в отбора!  girl_wink
За  Light in the box нямам лични впечатления, но съм склонна да им имам доверие, тъй като са дооооста популярен сайт. Все пак не е съвсем достатъчно това инфо, но.. pardon
Активен
Katicha
Ентусиаст
**

« Отговор #48 -: август 09, 2011, 17:41:21 »

Благодаря за посрещането, Monikamaria След като видях колко са сполучливи роклите, които сте поръчали и след акто ен намерих дори в Испания свястна рокля на поносима цена. Това направо ми дойде супер.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #49 -: август 14, 2011, 18:27:50 »

Здравейте, колкото повече ви чета, толкова повече се убеждавам да си взема рокля от интернет. Ще се радвам да ме посъветвате от кой сайт. 2000-3000лв за рокля от тукашните "модни икони" няма да дам  blum
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 16, 2011, 16:52:31 »

Момичета, аз съм доста скептична относно поръчката на сватбена рокля по интернет. Но напоследък започнах да се замислям. Попаднах на този сайт и харесах доста модели. Аз едва ли ще се престраша да си купя роклята по интернет, но поствам линк към него, защото има доста предложения и може да е полезен на някоя от вас.
« Последна редакция: август 16, 2011, 16:56:28 от sunset » Активен
Katicha
Ентусиаст
**

« Отговор #51 -: август 16, 2011, 17:21:11 »

sunset не виждам защо би те притеснявало това, че е от интернет. В крайна сметка дори и да не е много сполучлива, което ме съмнява заради отзивите и примерите дадени отсъфорумките ни, ти можеш да си я преправиш и пак ще ти излезе ехм по-евтина, хем по-уникална, отколкото ако си я купиш от България.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 17, 2011, 08:11:39 »

Katicha, знам, че е така. Като човек, който много рядко пазарува по интернет имам предразсъдъци, които трябва да преодолея. Аз не съм сигурна, че искам готова рокля. Имам някакъв модел в главата и до момента не го виждам в никоя от роклите, които съм разглеждала. По- скоро харесвам горната част на една, долната част на друга, орнаментите по трета. Поради тази причина мисля, че ще е най- добре да ми ушият роклята. За цените и качеството съм съгласна. В България трудно може да се намери нещо качествено на достъпна цена.
« Последна редакция: август 17, 2011, 08:14:28 от sunset » Активен
Katicha
Ентусиаст
**

« Отговор #53 -: август 17, 2011, 19:14:25 »

Аз също за абитуриентския си бал преди 2 години си ших роклята по поръчка, точно поради тази причина. Разбирам те напълно. Мен ми я шиха в Асеновград и беше доста сполучлива.
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #54 -: август 23, 2011, 09:25:57 »

Още една доволна булка с поръчка от интернет сайт се записва в темата smile  Bravo
Вчера получих своята рокля и на първо четене съм доста доволна.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #55 -: август 23, 2011, 10:08:32 »

Още една доволна булка с поръчка от интернет сайт се записва в темата smile  Bravo
Вчера получих своята рокля и на първо четене съм доста доволна.

Браво! Честито! Много се радвам!  Bravo Може ли да споделиш и няколко снимки... или поне на някои акценти  give_rose Това ще е последната капка, която да напълни чашата на моето желание за покупка по интернет. От кой сайт я поръча? Съжалявам, ако искам много, но съм в този "деликатен" период за решение  Girl_hide
Активен
Susito
Ентусиаст
**

« Отговор #56 -: август 23, 2011, 10:41:55 »

Снимки нямам все още, защото вкъщи правим ремонт и снощи я облякох за 10 минути колкото да се видя с нея.  smile Това е оригинала на роклята. http://www.morilee.com/bridals/bridal/1614 Тук бродерията е по-контрастна, (от което много се притеснявах), но в китайската ми рокля не е такава  Bravo. Довечера ще я разгледам в детайли и ще пиша повече. Ще се опитам да направя няколко снимки.
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #57 -: август 23, 2011, 12:16:37 »

Здравейте, момичета, май и аз ще прибегна до услугите на сайт за поръчка на роклята, която си харесах, защото тук за ушиване на модела ми определят цени над 850 лв., та до 1300 лв. Oh my ...!!! И това при условие, че разбира се няма да стане 1 към 1 с оригиналния модел, който междудругото в момента се продава на цена около 1900 лв. и е създаден от прекрасни материали, а не от такива, каквито са по нашите складове. А и не е чак толкова сложен като кройка, тип "русалка". Та въпросът ми е има ли някой поръчвал от DHgate.com и доволен ли е, защото точно там го има желания от мен модел?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 23, 2011, 22:02:53 »

Susito, честитоооо!  Bravo Моделът на роклята ти е много красив и не е много лесен, м/у другото! Така че смятам, че щом са се справили добре, значи улучила добри шивачи!  good
La_Fleur, някой беше поръчвал май, прочети темата по-назад.
Активен
Susito
Ентусиаст
**

« Отговор #59 -: август 24, 2011, 09:27:07 »

Monikamaria Радвам се, че роклята ти харесва. Само да знаеш, а ти знаеш (защото и ти си поръчвала като) колко ми беше свито сърцето докато чаках роклята. Но важното е, че резултата е положителен smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: