Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:42:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192714 пъти)

Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 10, 2012, 23:34:31 »

Ами не...на никого нищо не съм казвала.  blush Предполагах, че ще струва нещо, но не очаквах толкова много. Разбрах впоследствие, за тази опция. Но както вече казах, мина ми. Имам си роклята, която исках и се радвам за това...
Активен
svetla_petrova
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #241 -: януари 11, 2012, 03:32:53 »

И аз гледах рокли в интернет сайтове, но така и не се престраших да поръчам.Иначе аз бих била супер щастлива ако си намеря рокля за 600лв. То това е абсолютния минимум и на мен (без да гледам цените ) досега рокля под 1200лв не ми е хващала окото и дори не съм я пипвала. Извинете ме, ако съм брутална, но на мен изречението "Не всеки може да си купи рокля от 600 лв" ми е меко казано смешно.
Успех на смелите с покупката по интернет и любов и щастие на всички - това е важното, роклите са просто подробност.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #242 -: януари 11, 2012, 08:46:06 »

но на мен изречението "Не всеки може да си купи рокля от 600 лв" ми е меко казано смешно.

Има много хора, които взимат по 400лв-500лв заплата. Как да не са много 600лв за тях? И не е само до възможности. Аз и 3000лв да взимам пак 2000лв за рокля ми се виждат лудост.  crazy
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 11, 2012, 08:54:46 »

То това е абсолютния минимум и на мен (без да гледам цените ) досега рокля под 1200лв не ми е хващала окото и дори не съм я пипвала. Извинете ме, ако съм брутална, но на мен изречението "Не всеки може да си купи рокля от 600 лв" ми е меко казано смешно.
Какви са тези глупости. Има хубави рокли и по 300 лв. Интересно ми е какво мислиш по въпроса ако някоя булка няма възможност да си купи рокля от 1200 лв., каквито ти харесваш! Не се жени ли? Забелязвам, че напоследък се включват доста момичета с подобно мислене! Жалко...
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #244 -: януари 11, 2012, 10:48:09 »

Подкрепям поста на Весето *THUMBS*Аз също нямам възможност за рокля от 1200лева,но въпреки това ще се омъжа и съм сигурна ,че ще съм със страхотна рокля до 500 лева danceg
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #245 -: януари 11, 2012, 11:21:23 »

Донякъде подкрепям Светла. Има рокли по 600 лв, които са си доста страшни на вид, направо не е за обличане освен ако не подражаваме я коледната елха, я лейди Гага.

Но има и много други рокли, при това хубави, на съвсем разумни цени.  Някой неща са скъпи, хубавата дантела например, но хубава рокля може и без скъпи компоненти да се ушие, просто с един качествен плат. За пример вземете роклята на Vivid, всички сме съгласни, че е хубава.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 11, 2012, 11:27:57 »

То е ясно, че има и некачествени скъпи рокли, но пък изречението "на мен изречението "Не всеки може да си купи рокля от 600 лв" ми е меко казано смешно"...нямам думи...Много е смешно, че някой няма възможност да си позволи скъпа рокля. Няма що...
Честно казано, аз смятам, че е напълно неразумно да се дават безбожни суми за рокля, която ще носиш няколко часа!  Моята рокля за бала струваше 800 лв. и сега съжалявам, че са дадени. Повече никога не съм я поглеждала...
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #247 -: януари 11, 2012, 12:32:08 »

аз лично за балът направих следното. попитах майка колко парички е заделила в бюджета за това събитие и предложих с доста голяма част от тях да си купя златен комплект бижута, които от доста време бях набелязала (ставаше въпрос за голяма сума по това време). останалите неща като тоалет, обувки и т.н бяха практични и нескъпи.
все още нося тези бижута на по-специални събития, а роклята не знам даже и в кой кашон на тавана е или къде е изобщо. мисълта ми е бъдете разумни  give_rose
« Последна редакция: януари 11, 2012, 12:34:03 от theone » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #248 -: януари 11, 2012, 12:49:23 »

Тheone и аз така направих, даже мисля сега да си ги ползвам бижутата пак за сватбата smile

Нереално високи са и 300 - 400 лв, което май е минимума, който аз видях за булчинска рокля, ако се имат предвид вложените материали и труд, но това е положението на пазара у нас. Зас ъжаление не съм се научила да шия и да кроя, иначе бих си направила и роклята, както ще прoцедирам с разните дреболийки.

« Последна редакция: януари 11, 2012, 21:45:03 от kiwi » Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 11, 2012, 16:11:19 »

Според мен пък няма такова нещо като "много пари за рокля" или "малко пари за рокля". Всеки си има някакъв бюджет за сватбата. Просто всяка двойка разпределя парите по различен начин - някои ще дадат хиляди левове за рокля и обувки да речем, но пък ще поканят по-малко хора, или ще имат по-скромно тържество. Други ще похарчат сравнително малко за облекло, но ще хвърлят сума пари за скъпи бижута, или пък за украса в ресторанта. Индивидуално е. Всяка двойка решава, кои са нещата на които най-много държи и за тях дава повече пари - мисля че е нормално да е така.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #250 -: януари 12, 2012, 12:01:05 »

mariajoro1984  Каво става с твоята рокля, нямам търпение да я видим  girl_wink
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #251 -: януари 12, 2012, 17:01:09 »

Нищо не става,започвам да се притеснявам,посредниците не си вдигат телефоните!!!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 12, 2012, 17:05:03 »

Миме , пиши с кои посредници си ако е удобно тук, ако не- ми пиши на лични ,че и аз втората  рокля искам от интернет, да знам кои са сигурни що годе ! give_rose
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #253 -: януари 12, 2012, 21:56:21 »

Нека ви разкажа какво се случи с моята рокля :'(Накратко използвах посредник,който се оказа мошеник!!Изгърмях с 50 лева,добре  че след хиляди уговорки и настояване от негова страна за цялата сума,не се бях съгласила и преведох само 50 !Пуснала съм жалби в съответните институции,но чесно да ви кажа не се надявам да ми се върнат!Имена няма да публикувам тук,защото нямам право да излагам лични данни,мога на лични.Та тка останах без мечтаната рокля cray,говорих с няколко шивашки ателиета,който са готови да ми я ушият за максималната сума от 500 лева.Но преди това ще се разходя до Асеновград!Всяко зло за добро,може пък да намеря и по хубава!!!
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 12, 2012, 22:33:04 »

Много лошо! Как може да има хор, които така нагло да се възползват от надеждите и очакванията на другите?  beating Не се ядосвай и не си разваляй хубавите емоции. smile Сигурна съм, че ще откриеш своята рокля!  good Успех!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: