Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 06:33:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 99564 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: октомври 15, 2007, 10:44:36 »

Благодаря ви приятелки!И за инфото и за успокоението,ама аз като си си се знам каква съм кривотия... :mad_girl:да ми идва вече и да ми минава,че може и от това да е :girlsigh:За това и нямам търпение да се видим довечера,че малко разнообразие,а и вие си ме разбирате най-добре!Всичко мога да си ви кажа...А като се сетя каква бях като ходих на работа!Не можеш да ме познаеш...нахакана,забързана,весела,експедитивна...А сега....не мога да се наканя сега до обущаря да отида,а и пуловер на кучето ще ходя да купувам :laugh:Имам си бойни задачи и ако не се натуткам до час пак ще ми се карат,че съм се отпуснала Girl_sing
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: октомври 15, 2007, 10:51:16 »

Тони, и аз съм същата мързелана, преди като ходех на работа и аз така- нахакана, забързана, изобщо не ми оставаше време за такива мисли, е само от време на време Wink, а сега от колко време се каня да си сменя документите, все "нямам време", щях да се срещам с толкова хора докато не ходя на работа "нямам време", щях да си нося ботушите да ми ги стесняват, че са ми горе широки "нямам време", щях да проявявам снимки на кумата...и още куп неща, но...време няма момичето, разбирате ли  Oh my ... tease laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: октомври 15, 2007, 10:58:43 »

laugh :laugh:Същата работа!Направо да не сме един човек? *crazy*Мила и аз довечера мислех да говоря с теб за документите и давай да се уговаряме да ходим заедно,че иначе май няма да се наканим! P-(Направо пълна излагация....Какви см етакива?Ама то за това работещите дружки във форума ни се чудят на глупостите.... tease
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: октомври 17, 2007, 11:06:53 »

Хей милички най-сетне да се добера и до моята темичка!Много сте активни бре!Не сварвам да прочета всичко и да отговоря! tease
Та да ви се похваля,че снощи ходих да си откупувам букета!беше страхотно!Кпих на момичето подарък,а тя и майка й го бяха изсушили така добре,че още е красив и го сложили в прозрачен целофан,овързан със сребриста връв...направо ме шашнаха! :girl_in_love:Хубавото е,че използвахме случая да се видим с цялото семейство на момичето,което ни е много скъпо и прекарахме невероятно!А най-много се трогнах,че са се постарали за всичко и някак ми подействаха успокоително и разведряващо!Тези дни ще пусна и 2 снимчици,че са на телефона,а кабела е на вилата...
А днес продължава епопеята с документите!вчера едно сърдито момиче на гишето ме прати в районното да ми пишат акт-извършила съм голямо престъпление,че съм закъсняла с 10 дни!Момчетата в районното само дето не ми се изсмяха...Ама там беше много забавно,защото ме сваляха,а аз бях със свекито и двете паднахме от смях :laugh:И сега пак отивам да се боря с опашките! Mad girl
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: октомври 17, 2007, 11:34:07 »

А аз се чудех и се притеснявах, къде остана наща кукла, а тя вярно, че за букета smile
А с този акт така ме шашна миличка, на теб ти правят за 10 дни, а на мен - цели два месеца Oh my ... какво ли ме чака и мен днес, ужас.
Извинявай миличка, че се забавих с отговора на лични, понеже със съпруга ми обядвахме,сега ще пиша smile
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: октомври 17, 2007, 11:36:52 »

Ах как звучи!Браво на вас!Ама да не мислиш,че ти вярвам!?Гледаш "Сексът и града"" :laugh:Май и Веси трябва да го гледа-за садо-мазото е laugh tease
Абе не се тревожи за акта,нищо страшно няма,само те мотаят!Ама и акта не знам колко ще е,егати!Ама може и теб да не те пратят,аз имам познати с месеци закъснение и не са ги "актували",а мен тая злоба нарочно ме прати... Mad girl
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: октомври 17, 2007, 11:57:56 »

laugh хахаха
Абе като се има предвид в трето какви гадини са, имам чувството, че тама са събрали най-отвратителните и незадоволени жени в града, и те там си го изкарват на хората Wink
Ще видим, в три часа трябва да сме там, после ще кажа какво е станало
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: октомври 17, 2007, 12:07:18 »

Ок,довечера ще имаме нова тема за разговор :girl_wink:аз сега отивам да се боря с тях,а като се има предвид,че съм и с температура... :mad_girl:а вечерта пак ще липсвам,че ще излизаме с кумците,така че като се върна най-вероятно ще пиша... girl_wink
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #278 -: октомври 18, 2007, 09:17:41 »

То за "садо- мазото" не Сексът и Градът ами други филми май трябва да гледам аз  laugh laugh laugh Ама не мога и това да гледам от работа  Mad girl
Мацки успех с документите- на мен ми е чудно с книжката какво ще ме правят ама да видим  Girl_hide
Браво за букета, а за температурата те разбирам ама тя не се лекува с моткане по улиците а със стоене вкъщи  blum
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: октомври 18, 2007, 09:22:09 »

Ох слава Бого успях да си подам документите на една много симпатична жена този път и ми прие и снимката,а накрая ми каза даже,че ще бъдат готови още преди изборите и да отида да си ги взема! yahoo
Днес май съм по-добре,ама нещо пък стомах ме боли,вече направо съвсем се побърках.... pardon
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: октомври 18, 2007, 09:24:15 »

Тони, поздравления, най-накрая скоро и по документи ще си си г-жа Петрова (извионявай ако съм сбъркала фамилията, ама не помня имена много)
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: октомври 18, 2007, 09:28:12 »

Браво миличка :bravo:Запомнила си я :laugh:Ама тя е най-популярната и присъства във всички вицове Girl_hide
Миличка видях,че си ми написала много хубаво послание в книгата за гости и много ти благодаря!Толкова си миличка... :girl_in_love:Чувствай се поканена да влизаш и в тази темичка-много е забавно с нашите глупости laugh
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: октомври 18, 2007, 09:32:38 »

Благодаря ти за официалната покана  give_rose Аз си надниквам често тук, много си ми симпатична и си бъбривка като мен  girl_in_love
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: октомври 18, 2007, 09:36:01 »

:laugh:Меко казано съм бъбривка.... girl_wink
В тази връзка още в яслата са пропищявали от мен :laugh:Татко ме завел при директорката,която му била позната и казал"ама имайте предвид,че вече бая приказва,дърдори всякакви работи....",а жената отвърнала"А,на нас точно такива деца ни трябват-да разприказват и другите!"....Отишъл татко да ме вземе вечерта и директорката го посреща с думите"Ама това дете наистина бая приказва!" laugh
И от тогава баща ми все ме бъзика с тази история girl_wink
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: октомври 18, 2007, 09:38:51 »

laugh ей бъбривките, как сте днес?
Тони браво за документите, и аз вчера подадох моите, женичката каза, че ги пусне без акт, и ако не ги забележат добре, но ако забележат, ще ми друснат актче.Иначе и на мен ми казаха, че личната карта ще ми е готова до изборите, и имам късмет DANCE
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: