Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:01:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!! (Прочетена 99231 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбата на Tonitta !!!!!
«
Отговор #255 -:
октомври 10, 2007, 18:59:20 »
Мила
BaBy
съвсем не си го изпуснала!аз съвсем скоро го написах,така че спокойно!А и ти си имаше други вълнения... :girl_wink:Сега ще чакаме разказчета от теб миличка,че и ти така увлекателно разказваш!Мерси и за пожеланията!
kleo_20
знаеш,че чувствата ни са взаимни... :girl_in_love:Само ми е много мъчно,че няма да мога да те видя на сватбения ти ден,а така ми се иска... :'(Ние като нищо да се бяхме метнали на колата и да дойдем,но и двамата сме с невалидни книжки =]Мъжа ми чак като отидохме в София преди да отпътуваме за пътешествието се бъзикаше как някои хора не си проверяват документите и вика "я да видим моята книжка кога изтича..." и
тя изтекла на 4.09.! P-(А ни предстоеше и прибиране до Варна после,че не питайте как е карал...А аз съм калпазанка от всякъде!Още не съм си сменила документите,а срока даже изтече...а не ходя и на работа!Направо съм ужасна,ама утре отивам за снимки и се мятам по опашките :mad_girl:Та за това няма да можем да дойдем да те зърнем макар и за малко
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #256 -:
октомври 10, 2007, 19:06:59 »
ехх щях да съм най-щастливата ако можеше да дойдеш и да ме видиш и аз теб да видя на живо най-сетне
а и ти щеше първа да покажеш наши снимчици
нищо де
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #257 -:
октомври 11, 2007, 09:46:59 »
лелеее Тони тази снимка която в момента е на профилати е страшнаааааааа
Активен
tonitta
«
Отговор #258 -:
октомври 11, 2007, 10:00:24 »
Клео
100% щях да покажа първа снимките и да разкажа от първа ръка,а сега ще чакам да ги пуснеш :mad_girl:Ох много ми е мъчно,че няма да съм там,ама като дойда скоро обезателно ще се видим,ей!
Роси
мерси мила!И аз много се смях с нея,толкова щуро се получи,а после фотографа като каза "хайде пуснете я" и после се усети и вика "ей да не я пуснете всички на веднъж,че да отрепем булката!" :laugh:А те каквито бяха всичките вече на градус от вълнение нищо чудно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #259 -:
октомври 11, 2007, 13:33:52 »
Цитат на: tonitta в октомври 10, 2007, 18:59:20
А аз съм калпазанка от всякъде!Още не съм си сменила документите,а срока даже изтече...а не ходя и на работа!Направо съм ужасна,ама утре отивам за снимки и се мятам по опашките :mad_girl:Та за това няма да можем да дойдем да те зърнем макар и за малко
Toни, миличка и аз съм същата калпазанка, като теб, даже съм по-зле, нашата сватба беше юли, и аз още не съм сменила документите, а иначе си направих снимка, имам и попълнено заявление, но все не ходя да ги подавам, а и аз не съм на работа
Трябва да се наканим да отидем, че да не вземат да ни треснят по някоя глобичка
Активен
tonitta
«
Отговор #260 -:
октомври 11, 2007, 13:43:09 »
:laugh:Направо ме успокои! 8PАми хайде и двете заедно може да отидем даже,тъкмо като чакаме да не ни е скучно :laugh:Една позната каза,че с месеци се забавила и нищо не й казали и аз за това спокойнааа
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #261 -:
октомври 11, 2007, 20:05:15 »
тони обезателно ще се видим
Активен
tonitta
«
Отговор #262 -:
октомври 11, 2007, 21:57:55 »
Естествено мила!не се съмнявай,че като дойда няма да ти се обадя...Вече разбрах и къде се намира работата ти... :girl_wink:Няма измъкване!Ще си сложа и роклята,че да ме познаеш :laugh:Ти вече си на партито де...Аз пийнах червено винце за твое здраве!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #263 -:
октомври 12, 2007, 09:17:50 »
благодаря ти миличка
аз си мислех за теб на партито
но като дойдеш такова вихрене ни чака че думи нямам
Активен
tonitta
«
Отговор #264 -:
октомври 12, 2007, 09:18:50 »
Ей да не забравиш! P-(Аз ще ти го напомня!После да не кажеш,ама аз вече съм омъжена....мъжа ми не ме пуска!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #265 -:
октомври 12, 2007, 09:21:50 »
снощи се наслушх на "мира айде вихри се че от неделя няма да можеш повече последно ти е" и аз 'да бе да вие така си мислите в брачното свидетелство къде го пише"
:laugh:никъде така че съм на линия а мъжа ми не ме е вързал но сега се радвам че той нямаше ергенско парти че ако му е такова като моето направо ще се побъркам от ревност и яд :laugh:аз мога ама той не
хехех та мила обезателно няма да има спирки той си ме пуска и ме разбира!!
Активен
tonitta
«
Отговор #266 -:
октомври 12, 2007, 09:30:08 »
Браво! :bravo:И ние сме така....Даже за като кажа,че ми се ходи на дискотека и той ми казва "ти отивай,на мен не ми се ходи" и аз мисля да се възползвам :laugh:И сега се организираме,че много ми се танцува! :DANCE:И да ти кажа много ще се радвам да излезем да някой клуб като дойда,че то там само по кръчми и ресторанти ходим :girlsigh:Е веднъж бяхме на "Тифани" и ми хареса,ама то нищо не е....
Активен
tonitta
«
Отговор #267 -:
октомври 15, 2007, 10:03:56 »
Ей момичета имам въпрос!Аз писах и на съответната темичка,ама там никой не ми отговори
Та утре вечер съм на гости на мацката дето ми хвана букета,за да си го взема изсушен.Утре е 40-я ден...Казаха ми,че такава била традицията.Ама не знам нищо повече и се чудя има ли нещо друго,което трябва да направя/Да занеса нещо например? *crazy*Много моля,ако някоя от вас знае да ми каже
Иначе при мен нещата са си все същите.....боря се с лошото настроение,но не знам дали има успех...Нещо все се караме на последък и аз имам чувството,че съм се превърнала в мърмореща мързелана...А уж през деня съм в настроение и нямам търпение да се върне от работа,а като се върне той ме пита защо съм крива! ohmyИ аз си викам егати такава ли изглеждам...И започват цупенето и сърденето,а и аз като не ходя на работа и не правя нищо съществено наистина се чувствам безполезна..А и това кофти време...И вчера разбрахме,че едно познато момче починало в катастрофа точно на сватбеното си пътешествие и направо съвсем се скапах
А и с тези хапчета дето ги спрях(противозачатъчните) и сега чакам от четвъртък да ми дойде,но......хич няма изгледи явно,а чакаме,за да отида на лекар,а и личната отказа да ми бие противогрипна ваксина докато не ми дойде,че се притеснява да не би да съм била бременна! ohmyА то няма как,ама тя като ми пусна тая муха и сега май и тест ще си правя и въобще....
Ох извинете,ама като само вие можете да ме разберете и си го излях пак на вас!не,че е станало кой знае какво,ама просто споделям как се чувствам...
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #268 -:
октомври 15, 2007, 10:29:28 »
Eеей Тони, Тони,Тонии, не позволявай лошото настроение да те налегне, всъщност аз пък какво ли се обаждам, като съм същата
Виж слънцето се показа, усмихни се и ти
Знам, че се изплясква тотално когато човек не е на работа, а особено ние с теб, само проблеми си търсим ;)трябва да се съберем да си мрънкаме взаимно
хубавото е, че мъжете ни са ни свикнали на кривотиите
и на сръдните и ни издържат някак.Аз понякога се притеснявам, че милото ще ме помисли за луда, като взема да се сърдя, да мънкам, и посе ми става съвестно и почвам да го гушкам и да му се извинявам
А колкото до букета миличка, аз знам, че все едно се "изкупува" и се ходи като на "кръстник" със всичките му там нещица, и заедно с кръстниците.Ние още не сме си взеи букетчето, защото братовчедка ми замина за Чехия и ще се върне другото лято
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #269 -:
октомври 15, 2007, 10:38:48 »
Еййй маймуни ама като ви почна и двете така ще ви напляскам
Какви са тези работи дето ги пишете че сте нещастни и депресивни
Я се вижте какви сте хубави и какви хубави мъже имате
Ама да се надяваме че ще се срещнем довечера че да ви говоря очи в очи както се казва
Ами Тони сладката ми какво да ти кажа- ние с милото миналата седмица се скарахме тъкмо 2 пъти, за първия знеш, а втория беше в петък, така че то явно е при всички ни- добре че си ни обичат и те толкова много
За букета аз знам че се ходи на гости на момичето и трябва да си го откупиш- в смисъл и купуваш нещо символично като подаръче, но само толкова
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...