Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:33:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 99262 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: октомври 06, 2007, 12:56:40 »

Тони, мила, не се натъжавай. Изненадай го ти с нещо. Мъжете понякога са мъничко разсеяни и ако им се връзваме на всичко трябва да се избием. Усмихни се, не се познаваме на живо, но май не ти отива да си тъжна!  give_rose
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #211 -: октомври 06, 2007, 13:14:41 »

Тони Тони!!

Защо не си до мен да ти се накарам едно хубаво!!  beating Нищо не се е случило! Нямам нищо против да му се скараш ако пропусне годишнината ви но за един месец ГОЛЯМА РАБОТА! според мен нищо важно не е пропуснал, да ти кажа ние съвсем пропуснахме че е един месец или два месеца... това е ежедневие... тоест казахме си едно ааа женени сме един месец и така... недей се преврящай в 14 годишно момиченце което брои дните през които е излизала с гаджето си... радвай се че имаш прекрасен съпруг и приятел до себе си! И недей се втриса за дреболии!

Хайде целувки от мен, и гледай по философски на нещата!  kiss2
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: октомври 06, 2007, 16:21:11 »

Да ви кажа честно не съм такава,но има моменти,в които направо не знам какво ми става....Може да е от хормоните!А и ми е мъчно,че вече нищо не е както преди,все пак 8г. са си 8г. и знам как беше преди години....а сега наистина сме в друга фаза и се зарадвах,че сватбата малко поосвежи чувствата ни и чвно за това...А и ние да ви кажа цели 8г. си празнуваме по някакъв начин всеки месец на 5-ти...за това.
НО....днес си беше един приятен ден все пак,времето беше страхотно и ние се разходихме едно хубаво и хапнахме на плажа и аз много се успокоих,а преди малко имах и щастието да видя Венера в приказната й рокля!И така се зарадвах за тях,толкова са сладки и като знам какво им предстои....
Съжелявам,че съм прозвучала тъжно или като 14 годишна,но и аз съм човек и си имам своите слабости и честно да ви кажа всички се жалват на мен,а когато аз се натъжа ми казват само "глупости говориш","я по-спокойно" и т.н.,а аз просто си казвам как се чувствам...
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: октомври 06, 2007, 17:05:25 »

Тони, много хубави снимки мила @}->--Страхотна сватба и меден месец в Европа air_kiss kiss2 CHEERS
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: октомври 06, 2007, 18:28:42 »

Tони, миличка, все едно чета мисле си, аз съм същата едно към едно, и на мен така ми казават - глупости говориш, какви изводи си правиш, втълпяваш си и т.н.
Напълно те разбирам кукличка, и аз имам такива моменти, особено сега като не съм на работа и все намирам за какво да се притеснявам, но права си ние раците сме си такива, и на повечето хора сме им е сложно да разберат чувствата ни.Знам, че ще се успокоиш милаи знам, че трябва сама да го направиш, поне при мен е така, защото кой каквото ще да ми говори, аз си знам мойто, и докато сама не си размисля и успокоя не стават нещата, така че, чакаме си скоро нашата Тонитка kiss2
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: октомври 06, 2007, 18:44:33 »

Да мила много добре си ме разбрала,нали сме на една дата :girl_wink:И аз точно това щях да кажа,но забравих-че сега като не съм на работа и съм още по-изнервена....бездайствието е ужасно нещо.Хем не бездействам де,все имам какво да правя,ама обръщаш внимание на всякакви неща,които иначе не ти правят впечатление!Благодаря,за това,че ме разбираш правилно @}->--Скоро ще съм си пак усмихната,не че сега не съм,ама да мине днес,че все се сещам,че е по-особен ден и се засягам за всичко макар и да знам,че не е правилно...
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #216 -: октомври 06, 2007, 20:18:20 »

Амахаааааааааа какво става тук- аз си мисля че като отворя темата ще ме чака новина за бебе а то какво било  Girl_hide kiss2 Милинка недей така да се натъжаваш- той милото ти те обича безкрайно много, просто някой път точно в много важен за нас ден се струпват 1001 неща, които ни попречват да го прекараме по подобаващ начин Dance give_rose Знам колко е неприятно- то и аз така си се натъжавам и ми става гадно, криво и мъчно, но какво да се прави понякога така се случва  give_rose Радвам се че все пак нещата са се пооправили и сте успяли да си излезнете малко- ама вие пак може да си прекарате романтично вечерта насаме нали girl_in_love girl_wink
Хайде миличка не се натъжавай много- гушни си милото,а романтичните изненади може пък да си ги направите утре а kiss2
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: октомври 06, 2007, 20:40:05 »

Ох миличка така се радвам,че вече си тук! girl_in_love @}->--Ами така си е,ама аз съм си малко такава...нали знаеш!Абе здраве да е!Сега поне си имам вас и с пиша тука,а после ще си погледам телевизия...понякога е така!Ние тъкмо хапнахме и пийнахме винце,ама за нас това си е нормално :girl_wink:ами така е като всеки ден е като празник,на празника какво да правим!
Цункам те мила и вече те чакам с включвания! give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: октомври 06, 2007, 20:50:14 »

Тони сладкишче мило много се радвам че си малко по-спокойна вече и че нещата са си намерили хубав завършек give_rose пределно ми е ясно как се чувстваш всеки път когато пишеш все едно аз съм писала и гледа и се мая дали нещо не се е объркало и във форума да се мсенят мнения kiss2 не си 14 годишна ти си мило момиче което преживява всичко много емоционално!и само ти си знаеш защо така реагираш мислиш или чувстваш!всички тук във форума се опитваме да те развеселим и окуражим kiss2
аз лично както ти писах те разбирам напълно и аз съм същата и реагирам по идентичен начин с теб на това коеот ми се случва!!прочела си в темата за гостите  cray и ние с милото сме 5 г заедно и мога да ти кажа че аз пък си мисля понякога че съм му на последно място по важност и се вайкам и тръшкам но не е така просто понякога на нас може би така ни се струва че мъжете ни са поизстинали не просто повечето са си такива и от време на време се държат малко странно и след това пак както преди то и те си имат емоционални дупки 'къ я мислиш ти да не сме само ние laugh целувки миличка  kiss2
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: октомври 06, 2007, 20:56:10 »

Благодаря ти слънчице! @}->--Знам,че и ти си като мен....чувствителна и ранима.Много лоши качества понякога....Лошото е,че аз понякога влагам много очаквания и надежди и ако не стане така и вече съм много разочарована!мисля си какво бих направила аз на мястото на мъжа и така....или другите мъже какво правят,а после като се замисля,че иначе той прави много повече от хиляди други мъже и ми става гузно...И аз явно не знам какво искам,понякога не искам лигавене,а друг път искам да ме гушне и повече нежности...Ние жените нали имаме и такива периоди заради цикъла си,а смятай като забременеем....От сега съм в ужас,защото ако се караме постоянно как ще я карам така Girl_sing
Благодаря ти миличка Клео още веднъж! give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: октомври 06, 2007, 20:59:33 »

Благодаря ти слънчице! @}->--Знам,че и ти си като мен....чувствителна и ранима.Много лоши качества понякога....Лошото е,че аз понякога влагам много очаквания и надежди и ако не стане така и вече съм много разочарована!мисля си какво бих направила аз на мястото на мъжа и така....или другите мъже какво правят,а после като се замисля,че иначе той прави много повече от хиляди други мъже и ми става гузно...И аз явно не знам какво искам,понякога не искам лигавене,а друг път искам да ме гушне и повече нежности...Ние жените нали имаме и такива периоди заради цикъла си,а смятай като забременеем....От сега съм в ужас,защото ако се караме постоянно как ще я карам така Girl_sing

това са все едно моите думи мила!няма за какво да ми благодариш и ние с милото само се караме напоследък тя за това и Мандаринка ми се скара днес beating трябва да сме малко по-спокойни миличка  радвай се на милото ти и това е дребните неща(знам че за нас не са)оставяй да те подминават не им отдавай голямо значение и всичко ще се нареди give_rose
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 06, 2007, 21:13:56 »

Милинка моя само това ще ти кажа: kiss2 give_rose girl_in_love
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: октомври 06, 2007, 21:58:05 »

Мила Тони:
1-во албума е страхотен, в което не съм се и съмнявала, гледахме го двамата с милото  Bravo
2-ро за месечинката, такива са мъжете по някога, а жените пък реагираме като теб от както свят светува, аз съм и по зле от теб, ама то милото ме разглези токлова и му се качвам на главата.
Няма да е сладко без такива работи  Wink Целувки мила  girl_wink и другия път можеш да вземеш нещата в свои ръце и да организираш нещо -жените повече ни бива в това  DANCE
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: октомври 06, 2007, 22:05:14 »

Милинка страшно ти благодаря за хубвите думи! blush give_rose
А за организирането....аз много често правя какво ли не!Мен по ме бива в тая част,ама понякога и мъжете трябва да се включат!Я да е някоя нова мацка,която искат да свалят!Какво?ще стоят така безразлично ли?За това ме е яд!Ама наистина иначе не мога да се оплача,тя и Веселушко видя колко е грижлив,а и всички казват,че ме глези,ама аз си знам защо ми е кофти най-добре.Има си всяка връзка разни неща дето са дълги за разправяне и отношенията са си строго индивидуални...Ох аз пак се отплеснах,а и в крайна сметка нищо кой знае какво не е станало де!
Мерси още веднъж миличка Вероника! give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: октомври 06, 2007, 22:26:12 »

За нищо мила  girl_in_love
Права си, че във всяка връзка нещата са индивидуални и те разбирам за това, че малко се отпускат мъжлетата с идейките  tease си е така като мине време, но си ги обичаме и такива , нали така  Dance
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: