Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 11, 2025, 21:33:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!! (Прочетена 102892 пъти)
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
Отг: Сватбата на Tonitta !!!!!
«
Отговор #30 -:
септември 01, 2007, 12:32:48 »
Спокойно мила, всичко ще мине идеално - първо твоето момче като те види за пореден път ще се убеди, че има най-хубавата булка, гостите ще бъдат очаровани и най-вече ще си изкарате незабравимо с много танци и усмивки и дори да има леки недоразумения като сърдити гости, недоразбрали лели, несръчен сервитьор или килнато цвете, знай че това е само като леко пикантна подправка за сватбата и не може да развали нито самия ден, нито спомена за него през годините. Това е вашият сватбен ден, така че много усмивки и танци до премала!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #31 -:
септември 01, 2007, 14:36:38 »
Мацка сладка само трябва да не се ядосваш вече и да си спокойна
Всичко ще се нареди
Денят ще бъде перфектен защото вие ще станете едно семейство
А аз да докладвам че съм си купила всичко което не бях- разбирайте було и бельо така че заслужавам похвала
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #32 -:
септември 01, 2007, 15:10:51 »
Благодаря ви сладуранки!Аз знам,че нищо няма да ме ядоса,даже няма и да се заглеждам да ви кажа.Днес като слушах клаксоните на сватбарите и направо ми се насълзяваха очите!А какво ще правя на моята сватба?! 8PМалеее,страшна работа!Ходихме днес до ресторанта и тъкмо видяхме как подреждат за сватбата довечера и се разбрахме суправителката-супер е всичко,нито ни вдигат цените,даже жената сама ни дава съвети за по-нисък коверт и разни такива.А и се разбрахме за масите да станат по-дълги,че така се получиха.....А минахме и през халките и Явор им се накара,та уж днес ще са готови!абе всичко започва да си идва на мястото.Аз сега се стягам за моминското довечера....!
А Веси-много ме успокои,защото се бях притеснила за теб!Целувки!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
септември 01, 2007, 18:34:22 »
Тони, желая ти прекрасно моминско парти, само положителни емоции, истински приказна сватба и да си най-щастливата булка, бъди спокойна, и виждаш всичко се нарежда, нека всичко бъде така прекрасно винаги във вашия живот!!!
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #34 -:
септември 03, 2007, 09:04:40 »
Тони щях да те питам в темата за роклята но реших да не разводнявам, кажи с було ли ще бъдеш? С какви аксесоари, може да си писала някъде но аз не съм видяла.
Активен
tonitta
«
Отговор #35 -:
септември 03, 2007, 09:09:46 »
Миличка ще съм с дълъг воал със сребърен кант по края,но само за ритуала в Ботаническата.Купих си приказни обеци с камъчета и страхотна гривна,която цялата е с камъчета,дебела е и е плътно по китката ми(май само тях не съм снимала
).А другите неща ги има в албума ми-сандалките и сребърната чантичка,които от сега обожавам!Изобщо всичко ще е в бяло и сребристо-така си "пожела" роклята *YAHOO*Но днес трябва вече да отида до бутика и да им се понакарам-то не остана,а те се моткат с елементарни неща!А и нямам търпение да я облека....и да я видя напълно готова!Смятам косата ми да е накъдрена на едри вални и с обем отгоре,а отзад леко прибрана с фиби с камъчета....ами май това е мила!Скоро ще има и снимки....
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #36 -:
септември 03, 2007, 09:17:41 »
Звучи страхотно! Само да ти кажа приготви се да оствиш чантичката си някъде, много пречи, аз имах, нямаше да имам но майка ми извади от нейната абюторенкса една която сякаш беше правена за тази рокля
и я взех но ми пречеше.
Браво браво за всичко, нямам търпение да видя снимки! Ако се сетиш поздрави Дора от мен
Активен
tonitta
«
Отговор #37 -:
септември 03, 2007, 09:21:37 »
Сигурно си права за чантичката,но както всички мои познати знаят-това ми е голяма слабост,та на сватбата ли да съм без! :laugh:А и аз съм всякаш съката,ако нямам :laugh:Но може би все ще я ръчкам на някого наистина,обаче пък без!това няма да съм аз-казвам ви!А и така красиво стои с тази рокля...
Днес ще се видя с Дора и ще я поздравя специално!Аз я информирам за форума,ако има нещо интересно като теб например :girl_wink:Обаче тя нашата щяла да ходи за ден до София и ние вчера като го чухме и
...хем й имам доверие,хем се чудя на спокойствието й!И е все една такава припряна,все бърза и аз понякога забравям какво съм искала да й кажа!Обаче вече си ходя със списъка и я интервюирам там и докато не приключа не ставам!
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #38 -:
септември 03, 2007, 13:53:54 »
Ооо разбирасе взими си я, просто не слагай нещо от което можеш да имаш нужда, аз я връчих на някой, дори не можех да се сетя на кой и доста се притеснявах да не съм я изгубила по едно време.
А за Дора, познато ми е това бързане, аз също си ходих с тефтера и отмятах! Но обикновено аз бях тази която бързаше
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
септември 03, 2007, 14:40:02 »
И на теб пожелавам една приказна сватба, изпълнена с много вълшебни мигове и веселие!
И не се притеснявай за нищо. Всичко ще бъде ОК. Нервите са излишни - послушайте ме!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #40 -:
септември 04, 2007, 15:27:13 »
Миличка едва сега открих твоята темичка!Надявам се вече си се успокоила за всичко!Пожелавам ти една приказна и незабравима сватба, много емоции и милиони усмивки!Знам ще бъдеш най-прекрасната булка в този ден и ще си невероятно щастлива!!!
Аз за съжаление няма да мога да дойда да те поздравя и да се срещнем най-после, защото днес шефа ми сервира, че ще работим и на 6-ти и 7-ми и съм адски разочарована...
Но нищо ще видя после снимките на прекрасната булка и ще се срещнем да разказваш!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #41 -:
септември 04, 2007, 19:33:06 »
Мацкаааааааа не остана- спри да се ядосваш, всичко ще бъде наред
Просто няма смисъл- ще видиш че на нищо от детайлите няма да обръщаш такова внимание каквото си мислиш сега. Просто се наслаждавай на един от най- прекрасните дни в живота ти, защото всичко е много хубаво но минава много бързо
Просто бъди спокойна- както бях аз ти поне ме видя- и ще видиш че всичко ще бъде наред!!!! И като знам колко задачи имаш тези дни, защото то не остана, просто седни и си отдъхни и само се наслаждавай на момента
Хайде ще видиш че всичко ще бъде повече от прекрасно- направо нямам търпение да те видя и теб булка сладка
Утре ще хвана милото за ушите да видим къде точно е тази Ботаническа градина, че да не се чудя и аз като тебе- това ли е моята булка или не
Активен
tonitta
«
Отговор #42 -:
септември 04, 2007, 20:13:47 »
Благодаря ви много сладуранки! @}->--Аз вече съм на предела на силите си!Днес рязах панделки за колите,речих да си направя шоколадчета-изненадки с късметчета,после бяхме до оркестъра,после за подарък на кумовете,за букетче за утре,пазарувахме...сега украсих чашите и шампанското за ритуалната и готвя за кумовете,че пристигат!
Стискайте палци за утре!Само ще подписваме,ама не е малко!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
септември 04, 2007, 20:19:25 »
Тони мила ще стискаме
даже и с двете ръце
Успех и ще чакаме снимки
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #44 -:
септември 04, 2007, 20:40:06 »
мила стискам ти всички палци и се надявам да си се поуспокоила и утре да си най-красива и щестлива още малко ти остана от моминството както казват сега му е времето за отказ
шегувам се бъдете много щастливи и все така влюбени
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30