Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:23:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 99253 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 07, 2007, 22:47:02 »

Ами спрете да ми пишете де! tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 08, 2007, 10:45:11 »

tonitta , мила каквото и да кажа...абе ще бледнее пред това , което наистина искам да кажа. Колега, страхотна сте... Bravo Bravo Bravo....като някакво видение, наистина си толкова ефирна и нежна...много ама много красива. С мъжът ти сте тоооолкова един за друг, че сте направо като брат и сестра... Girl_hide
Цялото щастие на земята Ви желая и само положителни емоции за напред...Wink
 give_rose give_rose give_rose
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 08, 2007, 11:04:38 »

Благодаря колега!Наистина си много мила! blush @}->--Тъкмо прочетох на съпруга ми твоето впечатление за нас и той се разтопи!Защото всички се изказват предимно за булката,а младоженеца остава малко в страни,но моя си беше просто страхотен! DANCE Bravo
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 08, 2007, 11:09:01 »

Благодаря колега!Наистина си много мила! blush @}->--Тъкмо прочетох на съпруга ми твоето впечатление за нас и той се разтопи!Защото всички се изказват предимно за булката,а младоженеца остава малко в страни,но моя си беше просто страхотен! DANCE Bravo
laugh laugh laugh от съобразителност ...все пак той е току що женен... yahoo той също е много красив (и това не е изпросен комплимент.. pardon), страшно елегантен и някак си ми изглежда притеснено-влюбен до уши.... Bravo Bravo :bravo:Абе гълъбчета...smile...всичко най- ви желая...наистина сте ми безкрайно симпатични.. give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: септември 08, 2007, 11:12:47 »

и аз казах и вчера е че мног сладък мъжлето ти :bravo:костюма е много хубав милото много го хареса искаме нещо такова  но по тъмен цвят че не обича много светлите костюми crazy ама наистина много сте сладки и 2та и ама как си отивате къде се намерихте брейй yahoo
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: септември 08, 2007, 12:17:18 »

честита сватба мила тони.
и двамата с мъжлето ти изглеждате страхотно Bravo
пращам ти много целувки и ти пожелавам ти прекрасен семеен живот
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 08, 2007, 14:01:23 »

Ей сига сте ме карали да се изчервявам тука! blushТолкова сте милички!Така ви обичам!Думите ви ни стоплят сърцата и на двамата с мъжа ми! girl_in_love
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 08, 2007, 14:14:30 »

Е хайде и аз се докопах най-после до компа и мога да се включа. И да ми завиждате и на мен ей, защото и аз имах щастието да видя Тонито и Явор на живоооо  blum  Милички ( и двамата имам предвид smile ) бяхте просто СТРАХОТНИ!!! Всичко беше направено с много желание и в крайна сметка се получи една истинска приказка! Много се радвам,че и времето беше на ваша страна, а така се бях притеснила сутринта с този дъжд  tease
И роклята и костюма и вие двамата.....просто всичко беше супеер! Тони - браво за хубавата първа брачна нощ, постарала си се да има запомнящ се край този хубав ден  girl_wink, ама как не, аз не съм се съмнявала в теб smile Разбрах, че и веселбата в ресторанта е била страхотна.....абе просто нямам думи и много се радвам за вас. Моят годеник изказа само хубави коментари за костюма на Явор, така че и той да се чувства еднакво поласкан, хехехе  give_rose

И така....чакам сега срещичката на форумците другата седмица, за да разкажеш на живо всички подробности! Аз и veselyshko разпознах с нейния съпруг от снимките, но не се издадох smile Надявам се да се запознаем официално на срещата другата събота.

Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 08, 2007, 15:09:00 »

Честито Тонита!  CHEERS
Много си хубава  girl_in_love поздравления! Бъдете винаги така щастливи и усмихнати!
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 08, 2007, 15:23:17 »

Natalia_k Благодаря ти!
Благодаря и на теб Venera !Много се зарадвах като ви видях!Ще ви го върнем :laugh:Аз дано съм била адекватна,че ми беше много смешно или весело и аз не знам кое от двете.Но съм сигурна,че след месец ще разбереш за какво става въпрос 8PЩе разказвам многоооо! girl_wink
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: септември 08, 2007, 18:40:40 »

Я да видим правист как се изчервява,  blum защото комплиментите продължават. Невероятно сладки сте двамата и много лъчезарни. А за първата брачна нощ май няма смисъл от коментар  good. Пожелавам ви всичките ви вечери да са такива и тези прекрасни усмивки дане слизат никога от лицата ви.  CHEERS
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 10, 2007, 08:58:59 »

Слънчице едва сега се връщам и добирам до компютъра и какво да видя  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... - Най-прекрасната и лъчезарна булка просто си била перфектна cray Bravo DANCE cray Толкова много се радвам за вас и наистина не съм си представяла колко прекрасна ще изглеждаш Bravo Bravo Bravo Мила роклята ти е невероятно красива,ама и булката я краси още повече! И с тази усмивка на лице си изглеждала най-щастлива, каквато съм сигурна,че си била!!!!!Поздравления за всичко и бъдете винаги мноооооооого щастливи и все така влюбени  Dance heart!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: септември 10, 2007, 09:17:22 »

Natalia_k Благодаря ти!
Благодаря и на теб Venera !Много се зарадвах като ви видях!Ще ви го върнем :laugh:Аз дано съм била адекватна,че ми беше много смешно или весело и аз не знам кое от двете.Но съм сигурна,че след месец ще разбереш за какво става въпрос 8PЩе разказвам многоооо! girl_wink

Е, Тони много ще се радвам "да ни го върнете"  danceg А ти си беше чудесна - усмихната , щастлива, точно каквато трябва да е една хубава булка. Наистина умирам да те видя на срещичката тази събота (дано не сте заминали още на пътешествието до тогава) и да разкажеш, а и като има снимки да разглеждаме ще съм още по-доволна  girl_wink
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 10, 2007, 09:40:32 »

Venera и аз много искам да успея за събота-май ще има вече много г-жи ohmyмале как звучи....Дано да се видим!
didi_vla1983 много съжелявам,че не успяхте да дойдете!Благодаря ти за милите думи-знам че са изкренни и като имам предвид твоите терзания с роклята искрено се надявам да се решат,защото благодарение на роклята ми се чувствах наистина прекрасна!Така че отстоявай до край своето и не се оставяй на случайността!Ако имаш нужда от помощ обаждай се! kiss2
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #104 -: септември 10, 2007, 10:04:31 »

Тонита....мила...какво да кажа...те думите не стигат гледайки снимките ви shok..
Бъдете многооо щастливи и занапред! Dance twohearts
Перфектна си....ангелче Good luck
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: