Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:18:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на malinka_a - 16.07.2011  (Прочетена 28496 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 21, 2011, 10:32:42 »

Браво на вас, много сте оправни Bravo Bravo Bravo И ние така поръчахме всичко накуп. Прическата много ми харесва, буклите са много сладки, но може още малко да са по-навити кичурите. Не знам какво целиш точно......... защото пък, ако ги навиеш още, ще се скъси малко crazy crazy Питах те в предия ми пост, но не ми отговори - какво стана с обувките? pleasantry
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 21, 2011, 10:50:25 »

За прическата да ти кажа честно и аз незнам какво искам.Чудя се между това дето показах и леко вдигната, защото смятам, че повдигната ще стои по-добре на роклята.Ще имам и воал и затова нещо немога да преценя как ще е по-добре.
А за обувките нищо още.Отказах се от поръчка от онзи сайт.Ще обикалям по магазините тук.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 21, 2011, 10:59:18 »

Аха, ясно.
Е, за прическата аз съм "ЗА" да е по-повдигната, защото така няма и да ти е толкова топло на вратлето pleasantry, а и щом ще си воал, като е по-високо ще е по-добре, може би crazy crazy Може да е същата прическа, но просто всичко да е изместено по-нагоре малко crazy
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 21, 2011, 11:17:50 »

Да определено ще искам да се видя и с леко вдигната.Защото така нещо не се харесах особено.Много искам да имам естествено цвете в косата/спряла съм се на орхидея/.Воала ще бъде само за церемонията,за ресторанта ще съм без него.хем удължение, хем да не ми се виждат много голяма част от ушите, хем да има воал и цвете, пък и да е леко вдигната. pardon blush
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 21, 2011, 12:24:28 »

Ето няколко идеи:

Според мен на всяка от тях може да се сложи цвете и воал girl_wink Особено на втората снимка - съвсем спокойно може да се закрапи воала с такива фибички, като на снимката и после да се махне. pleasantry А даже и цветето е твоето girl_wink
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 21, 2011, 13:00:39 »

thank you air_kiss
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 22, 2011, 20:07:05 »

malinka_a Честита темичка ,как не съм видяла по-рано не знам  pardon Сватбаааа Желая ти много прекрасни моменти ,около подготовката за сватбата .
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 23, 2011, 08:47:06 »

panteryx  give_rose
Много се радвам,че си имам темичка. danceg
На теб също желая много положителни емоции и прекрасна сватбата.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 29, 2011, 08:57:48 »

Момичета, имам едно питане относно роклята. Когато я поръчвах исках да има малко копченце отзад за да мога да  вдигам шлейфа, защото е около 30см.Мацката от ателието ме убеди,че нямало нужда.Сега обаче аз държа да сложа нещо.Презрамката,която пада назад като шал,ще скрива копчето/ако е някакво копченце/ и то няма да се вижда,но се чудя как да го направя. crazy Според вас как е по-добре -да я оставя така или да има  опция за вдигане.През повечето време ще е пусната,но за всеки случай. crazy
Горе-долу така изглежда отзад.

* index.php.jpeg (10.29 KB, 236x320 - видяно 4727 пъти.)
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 29, 2011, 11:38:56 »

С малко закъснение, честита темичка  give_rose желая ти леки финални приготовления
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #25 -: юни 29, 2011, 12:59:54 »

С малко закъснение и от мен, но пък с много пожелания за незабравим сватбен ден и безпроблемна подготовка! Опитай се да не се ядосваш за нищо, защото всичко минава като миг и после остават само хубавите спомени heart

Относно роклята - задължително си сложи нещо, защото роклята на колежката ми беше с малък шлейф и тя се измъчи цяла вечер да я държи, изобщо не й беше удобно.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 29, 2011, 13:09:20 »

Благодаря ви thank you
Със сигурност ще видя какво да сложа за да има опция за повдигане.

Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 30, 2011, 10:05:16 »

Добро утро,
искам да споделя с вас една идея.Смятам след ритуала на излизане от черквата, да подготвя балони с хелий,който да пуснем заедно с гостите.Мисля,че ще се получи добре и ще е забавно като за нас,така и за гостите, и най-вече за децата.
Първоночално идеята ми беше да пускаме с милото от онези светещите фенери /тъй като сватбата е вечерна и ще стане добре/, но ще ако поръчам и за госите ще излезе доста скъпо.А от друга страна ако са само два смятам,че няма да е голям ефекта. Много се чудя?!
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 30, 2011, 10:15:14 »

Лично на мен идеята ми харесва (даже си го представям как ти и младоженецът пускате сърце от балони, а другите ги пускат поотделно), но това след ритуалната зала. Някак си не свързвам черква с балони, ти разбира се може да не ме слушаш  pardon , че това са си моите разбирания  give_rose
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 30, 2011, 10:46:30 »

По принцип след ритуалната ще хвърляме късметчетата.Искаше ми се обаче и нещо за черквата да има.Още повече черквата е на много хубаво място и с огромен двор.Как да не го използваме за нещо и за някоя друга снимчица. danceg
fabolous  радвам се,че идеята ти харесва.
Относно балоните, аз си го представям така: ние пускаме червени балони във формата на сърце,а гостите бели и кафяви /защото сватабта е в тези цветове/.Но много се чудя още.Затова се радвам на всякакви съвети и идеи.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: