Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 05:40:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Veselyshko!!!  (Прочетена 42414 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #105 -: октомври 16, 2007, 11:36:18 »

Благоаря ви сладките ми tonittka, spirit i prin4ipesska girl_in_love kiss2 kiss2 kiss2 Толкова сте мили и добри  give_rose give_rose
Наистина момичета повече от неприятна ми е тази ситуация, защото това са хора които са приятели на милото от 100г. а този с парите е мъжа на собствената му братовчедка- и изобщо не съм го очаквала  shok Ами на мен ми е гадно, защото ние с милото никога не бихме постъпили по този начин с никой  Girl_sing Той винаги пита като отиваме някъде нещо трябва ли, да взема ли, от какво има нужда- или ако не сме могли да пазарим колко парички да оставим и така. Да не говорим че е недопустимо така да е поискал услуга от някой и да не плати каквото дължи веднага или да я върне когато го помолят Girl_hide Но здраве да е- той вика не се ядосвай изобщо затова няма смисъл ама на мен ми е  мъчно  Girl_sing
А снимките ще видим довечера какво ще стане с тях- че тогава ще носим компа (spirit мила благодаря за предложението) good А свекито понеже живее в съседния вход и ни поканила на вечеря доакто чакаме да се оправи компа- и естествено ще ядем нещо което аз не обичам  Girl_hide Милото вика- ти ще хапнеш вкъщи че да не съм стояла гладна, а тям да се прявя че ям нещо  laugh
Милички благодаря ви още веднъж че сте с мен и ме подкрепяте и ми предлагате помощ - много си ви обчикам  give_rose А като знам и вие какви проблеми имате и че и на вас не ви е лесно  give_rose give_rose girl_in_love Tonittka те и вашите са просто супер- как може никой да не ти помага и да не ви канят а така гадно да се възползват направо ума ми не го побира  End Mad girl Ние винаги поне в това си помагаме- заедно готвим ходим си на гости и така.
Prin4ipesska сладка толкова си мила и добра, а като знам и ти колко проблеми имаш покрай свекитата  Mad girl Надявам се всичко да се оправи и при теб и да те оставят на мира тия хора kiss2 kiss2 Не те заслужават за снаха да знаеш  kiss2
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: октомври 16, 2007, 11:44:24 »

Ха,ха!Това за свекито дето да се правиш,че ядеш много ми е забавно...Аз много харесвам как готви моята,а ако нещо не го обичам направо си го казвам и тя не го готви или прави нещо друго специално по мой вкус pardon
Ох аз отивам за документите..... tease
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: октомври 16, 2007, 11:54:23 »

Веси, това е много весело за свекито наистина, трябва да правиш като мистър Бийн в онази серия, дето си поръча в някакъв френски ресторант нещо, което изобщо не знаеше какво е , и се правеше, че го яде, а пълнеше, потурите на музиканта и чантата на една жена с храната laugh ти може да пълниш чантата на свекито Wink /шегувам се, разбира се, да не се обидиш сладур, знам че си се обичкате съъс свекито/
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: октомври 16, 2007, 11:56:33 »

Ха,ха и аз се сещам за тая серия laugh
Веси не ми дават да отговарям на лични тъй че да не се чудиш!Нещо много писма съм написала за 1 час! Mad girl Girl_sing
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #109 -: октомври 16, 2007, 12:00:58 »

laugh laugh laugh Момичета ще ме скъсате от смях blum Абе как ще се сърдя глупости  girl_wink kiss2 kiss2 kiss2 Да сетих се за серията толкова пъти съм я гледала  laugh Голям смях  laugh  tease Ами то ще има гювеч за вечерята ако и го напъхам в чантата незнам на какво ще заприлича- онова на Мистър Бийн поне беше сурова кайма нямаше как да се разтече  laugh
Да бе аз не мисля че го е направила нарочно той милото много обича гювеч, но за близо 4г. живеене в тях мисля че трябва да се сети че не ям някои неща но нищо аз въобще не се притеснявам- те като разберат и ще извадят каквот има друго  blum
Тонитка какво да нен би да има лимит за отговорите  laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: октомври 16, 2007, 12:36:16 »

Ами пишат ми,че съм писала 6 писма за час(поне аз така разбрах с моя английски) и за това не мога да пратя повече crazy Girl_sing
Хайде аз наистина отлитам! tease
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #111 -: октомври 19, 2007, 11:50:13 »

Ейййййййй мацки да се похваля най- после милото оправи компютъра и успяхме да си спасим снимчиците от медената седмичка и съм много доволна  DANCE DANCE DANCE Сега само остана да си пуснем и нета че нещо не успяхме и затова още не съм качила снимчици  Girl_sing Но обещавам при първа възможност да кача.
Засега мога да се отчета само с тези:
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #112 -: октомври 19, 2007, 11:50:52 »

Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: октомври 19, 2007, 11:54:39 »

лелеййййййййй красова
приказно е
ние мислим другото лято да посетим Гърция
сега за нова година имаме оферта за там но мислим да с евъзползваме лятото на 2008
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: октомври 19, 2007, 12:00:40 »

страхотни са наситина и аз ти казах,че искам координати и подробна информация!И ние мислим за там другото лято girl_wink
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: октомври 19, 2007, 12:02:23 »

Тони да не се засечем а?
Би било суперско
а можем да вземем Веси и мъжа й като екскурзоводи - те знаят пътя за там yahoo
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: октомври 19, 2007, 12:03:20 »

Ами да то ще е супер!А и Кремката май обичат да пътуват,така че.... girl_wink
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: октомври 19, 2007, 12:05:14 »

аз предлагам да си спретнем една екскурзийка смейно - ще бъде страхотнооооооо
ама дайте първо да си запознаем мъжлетата на по  CHEERS и после на екскурзия Wink
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: октомври 19, 2007, 12:06:07 »

Аз съм твърдо ЗА!И мисля,че ще си допаднат да ви кажа.... Bravo
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: октомври 19, 2007, 12:09:23 »

значи трябва да решим кога и да им устроим срещичка и на тях
Весиииииииииии, къде сииииии???????
айде къде се губиш ие тука в твоята тема говорим за сериозни нещата който касаят и ващото семейство а теб те няма sad
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: