Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 01:35:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Veselyshko!!!  (Прочетена 42393 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #90 -: октомври 07, 2007, 21:44:39 »

Ами то какво да разказвам още като гледам  на никой друг не му е интересно  Girl_sing Така че няма да досаждам повече с разкази  Girl_hide
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: октомври 07, 2007, 21:49:24 »

не е така миличка, не е вярно, как да не ни е интересно. Не си мисли такива неща, и аз преди два-три дни разказвах в моята темичка за нашата медена седмичка, и само двама-трима човека може би са прочели, но това не е защото не ние интересно, нали знаеш колко много мнения се пишат във форума, и то се пропуска give_rose
Така че не се притеснявай и разказваааай
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: октомври 07, 2007, 21:50:22 »

А бой искаш ли!? P-(на всички ни е много интересно,пък ти си разказвай,нали е твоята темичка,пък на който му е интересно ще си го прочете!ааааа!То да ти кажа и аз днес се усетих,че не съм разказвала в моята темичка за пътешествието и май утре ще го направя.Някой пък може да изяви интерес :laugh:Хайде пиши!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #93 -: октомври 07, 2007, 21:58:53 »

Ох да милички прави сте разбира се give_rose Ами то и аз не мога да изчета всичко което искам и да пиша на всеки  Girl_hide Ама и аз съм станала една чувствителна, то и трябва да ми идва тези дни и ми закъснява даже и хормоните ми вече съвсем се побъркаха че и аз с тях  Girl_hide
Spirit миличка прости ми ама аз изобщо не даже не съм и писала в твоята темичка и съответно не ми я изкарва като непрочетена,а от вчера се опитвам да изчета всичко написано докато ме е нямало и не съм успяла да прочета твоето разказче give_rose Сладка веднага отивам да ти търся темата и да чета girl_in_love
Tonittka хайде пиши и ти че и ти имаш доста за разказване give_rose  Ами то си е така който иска ще чете  girl_in_love
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 07, 2007, 22:04:48 »

ето за това говоря миличка, просто се пише много и не излиза всичко като непрочетено и затова се получавт такива пропуски - успокой се сега и  kiss2
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 07, 2007, 22:06:18 »

Мила и на мен трябва тази седмица да ми дойде!Явно за това сме такива!Хормони,какво да ги правиш laugh give_rose blushТака че споко!Ще разказваме и ще четем утре значи....нямам търпение! yahoo
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 07, 2007, 22:21:30 »

Ами то какво да разказвам още като гледам  на никой друг не му е интересно  Girl_sing Така че няма да досаждам повече с разкази  Girl_hide
Лелеееееееееееееееееееее....... beating beating beating....утре подробен отчет, подкрепен със снимков мстериал,че ще има саморазправа...... diablo
 give_rose
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 08, 2007, 11:51:31 »

Veselyshko разказвай бързо че да не се караме следобед като се видим beating
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: октомври 09, 2007, 08:36:26 »

как да не ни е интересно?!?Ние с нетърпение чакахме да се върнеш,а ти?давай снимки, че искам да гледам  DANCE DANCE DANCE Нали и аз първоначално за Гърция си мечтаех... danceg
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #99 -: октомври 10, 2007, 22:03:00 »

Милички мои много съм ви благодарна за прекрасните думички и че ме подкрепяте и най- вече че ми търпите глупостите  give_rose kiss2 girl_in_love Толкова сте сладки girl_in_love Dance
Аз съжалявам че така се забавих да пиша и да пускам снимки, но тази седмица е просто ужас на работа- сама съм шефката я няма и върша и нейната работа и вече ще се побъркам ама наистина  crazy Почти не ми остава време и сили да гледам и да пиша за което моля да ми простите  give_rose
Преди малко започнах да свалям снимчиците, обаче половината не успях нещо се прецака апарата и вече ще изперкам Girl_sing Ще се опитам да ви пусна поне няколо а вие стискайте палци да успея да си сваля останалите снимчици че те са най- хубавите Girl_hide Cray
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 10, 2007, 22:24:10 »

Миличка нас не ни мисли сега,а яси лягай и да свършва тоя гаден ден за теб,че ако продължаваш съвсем ще се скапеш!И утре е ден и пак ще пишеш...толкова сме чакали,ще почакаме и още ако трябва!Хайде!По леглата! beating give_rose
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #101 -: октомври 15, 2007, 12:40:21 »

Милички дойде ред и да напиша нещичко и в моята темичка  Girl_hide Сладуранки първо да кажа че компютъра ни тотално се скапа и събота и неделя бяхме без такъв  Girl_sing Но не това е проблема, проблема е че снимките от медената ни седмичка са на него и само там ги има- и сега изобщо не е ясно дали ще имаме снимчици или не  cray Аз съм много нещастна от това  Girl_sing Казах на милото че само тях си искам другото не ме интересува и довечера ще го носи в един приятел който работи това та да видим какво ще стане  Girl_hide Стискайте палци че направо незнам ако не можем да ги възстановим- викам на милото пак трябва да отидем значи  laugh
Другото- приятелката ми която хвана букета онзи ден ми каза че са го хвърлили и аз бях  Oh my ... Тя ми обясни че не е знаела и не е искала и се разплака даже  cray всъщност и двете си ревахме  cray и каза че не е трябвало да се оставя на съквртирантката и (тя е другата ни приятелка) да я убеди да го хвърля  Girl_sing  А тя милата каза че при тях нама такава традиция да се взима букет и затова го хвърлила и сега се чудя какво да правя  Girl_sing Направо незнам- вие какво ще кажете по въпроса  Girl_hide
С милото се скарахем тъкмо 2 пъти за изминалата седмица- сдобрихме се де но беше много гадно наистина  cray
И другото чудно нещо което се случва е свързано с приятелите ни и някои роднини  Girl_sing Имам чувството (а и милото също) че всички те си мислят че имаме доста пари ( а това не е така и изобщо незнам откъде им е хрумнало  Oh my ...) което си пролича напоследък от няколко случки Girl_sing От Гърция милото по молба на мъжа на братовчедка си- му купи части  за колата!!!! Специално обикаляхме магазините да търсим части за милото и за него и слава богу намерихме и си платихме с нашите парички и неговите части.Той му писа че ги е намерил и поръчал. Като се върнахме тук милото му каза че може да дойде да си ги вземе а той- ами добре ама ще видим кога ще дойда, като имам време някой ден  shok Не че сме дребнави- не  ме разбирайте грешно милички изобщо не е така- но поне да каже в момента нямам възможност да ги платя, нямам достатъчно парички можеш ли да изчакаш- нещо такова Girl_sing Ще го разберем никакъв проблем няма на всеки се случва  Girl_hide Но сладки той даже и дума не обелва за плащане- все едно нищо не е станало и незнам какво да мисля вече  :girlsigh:А ние нали разбирате че не ги копаем тези пари и на нас също ни трябват нали се издържаме Girl_sing Другото- досега винаги като се събриаме с приятели и ходим  в някой си разделяхме паричките за покупките good Това е разбира се когато изрично не си поканил някой на гости- не искаме пари за храна от гостите си да не ме разберете грешно  Girl_hide Просто като се събиреме тайфата и решаваме- ходим пазарим заедно и си разделяме паричките, Обаче напоследък не е така- като се събираме вкъщи никой дума не обелва ама никой и това се повтаря вече доста дълго време  Girl_sing Като ходим в някой друг всеки пита ама сега никой- ние с милото си ги канихме и няколко пъти си казвахме че това си е за новата къща и така- но вече незнам какво им става на всички Girl_sing Ние нямаме толкова пари колкото явно си мислят всички- платихем си екскурзията и някои неща за вкъщи от паричките от сватбата но това не значи че сме забогатели нали  Cray
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 15, 2007, 13:02:11 »

Ох миличка явно всички са се побъркали вече!Какво  етова чудо!?Те тия хора съвест имат ли?Срам нямат ли?Направо съм изумена...Ама и ние сме така да ти кажа и то не само,че все на нас ни идват на гости,а нас почти никой не ни кани,щото нали ние сме и с апартамент и с вила!,ами и като дойдат особено на вилата и всички със скръстени ръце!Аз да не съм им слугиня....мадамите с бяло облечени,с маникюрите,с токчетата,а аз вмирисана,с късите нокти и домашните дрехи... Girl_sing
Та много добре те разбирам!Ама явно трябва да спрете с услугите и каненето на гости!А сега вече наистина излизам,че ще ме бият!После пак... tease
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 15, 2007, 13:27:48 »

Ей, Веслушко, сега пък аз ще ти се скарам, ти досега нас успокояваш, а и ти се разстроиваш заради хора, които не заслужават smile Пъров да ти кажа, мога да ти препоръчам много добър специалист за проблема с кмпютъра, но за съжаление това пак не значи, че ще може да се оправи, зависи какъв е проблема.Ние като напускахме, моя компютър служебния нещо се скапа, и се оказа, че не може НИЩО да се възстанови, а мен най-много ме беше яд за хилядите снимки и въпреки че съм си ги вадила всички, много се бях разстроила, но се оказа, че съм си ги качила всички на дискове, още предния път като смятахме да напускаме Wink
Колкото до вашия приятел, който постъпва така, направо съм изумена, и разбира се, не си мислим, че вие сте дребнавите, не стига че му правите услуга, че изобщо ги купувате чак от гърция, и дето се вика по време на ВАШАТА почивка, сте се занимавали с неговите части, а пък сега "когато имал време някой ден" crazy beating Ох, наистина какво им става на тия хора???Вече всеки търси изгода от нещо или някой!
Колкото до гостите, и при нас се случваше постоянно, и понеже най-често в нас се събираме, защото наше си жилище /а миналата година докато беше ново, да не ти казвам какво беше..., нече нещо против, ама точно понякога някои от тези "приятели", които не дойдоха и дори не ни поздрвиха за сватбата идваха вкъщи само за да се наядат и напият beating, а ние като ходим в тях - с торбите/ сега нещата не са такива, първо защото отсяхме тези хора, и второ сега нали и на работа не ходим laugh
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: октомври 15, 2007, 15:46:44 »

Веселушко, тя човешката завист край няма, хората за такива глупости завиждат понякога, че чак смешно да ти стане. Но щом това те наранява намери начин да намекнеш при следваща такава изцепка от страна на приятелите ви, че това, че сте се оженили, не означава че сте станали Рокфелери. Те да си правят изводите за себе си и малко да се засрамят  badgirl
И стискам палци компютъра да се оправи или поне да се спасят снимките ви!  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: