Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 15:33:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на petia_vj - 10.07.2011
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на petia_vj - 10.07.2011 (Прочетена 20163 пъти)
Monikamaria
Баш Майстор
Отг: Сватбата на petia_vj - 10.07.2011
«
Отговор #45 -:
юли 11, 2011, 16:04:43 »
Ау, какви сте хубави и щастливиииии!!!
Честито и да сте винаги така влюбени!!!!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #46 -:
юли 12, 2011, 09:11:51 »
Честито и от мен
прекрасни сте, все така влюбени и много щастливи
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #47 -:
юли 12, 2011, 09:17:08 »
Много сте хубави, все така да те носят на ръце
!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
разказче
«
Отговор #48 -:
юли 13, 2011, 13:44:57 »
Благодаря ви отново на всички, ето ме и мен с разказчето, което обещах.
Убедих се, че колкото и рано да почнеш да подготвяш една сватба, никога не е достатъчно времето! Ние започнахме февруари и целта беше без излишно напрежение и драми да достигнем финала. Да, ама не. Накрая се струпаха адски много неща, бях си обещала, че деня преди сватбата само ще си почивам и нищо няма да правя. Обаче познайте - цял ден обикаляхме като луди с младоженеца в най-големия пек да купуваме подарък на кумовете, друга риза за него, да вземем погачите, пазаруване за почерпката вкъщи, бяхме адски изнервени, аз поне 3 пъти се проклех, че се решихме на сватба, разревах се насред улицата и изобщо...истерия отсвякъде. На този фон, нашите пристигнаха чак в ранния следобед и поне наляха алкохола в бутилки.
В крайна сметка, вечерта в 23ч си правих букета, който стана перфектен от втория път и легнах уморена до смърт. Будих се на 2-3 пъти и сутринта в 6,30ч вече беше ясно, че повече няма да се спи. В 7:30ч пристигна фризьорката - Нели Кошарска - страхотна м/у другото, добре, че беше тя да ме разсмива, че както ми се беше свило сърцето...Направи ми най-страхотната прическа - стана по-хубава от пробната! Наистина няма да ми стигнат думите да изкажа възхищението и благодарността си към нея за всичко, което направи за мен - остана вкъщи и изчака гримьорката да си тръгне и след това помогна с обличането на роклята, закачи ми и булото...абе номер 1! Грим - Джулия Ангелова - малко серт ми се стори, но само по снимка ми направи грим за какъвто бях мечтала - като станат снимките, ще показвам. Професионалист отвсякъде! Излишно е да казвам, че грима не мръдна до края на сватбата.
И вече готова, очаквах младоженеца, който брат ми спря на вратата и имаше искания за откуп и т.н.
В момента, в който влезна при мен и видях възторга и любовта в очите му, това беше най-хубавия момент! Татко ме изведе и тръгнахме за ритуалната. Там предната сватба закъсняваше и се наложи да почакаме, но пък беше много хубаво, когато почти всичките ми гости дойдоха там и ни се радваха искрено! Ритуала и двамата очаквахме да започне със "Скъпи младоженци..." с онзи прочувствен глас, който всички знаете и лекинко се подхиквахме, обаче жената приятно ни изненада със "Добре дошли в Ритуална зала Оборище" и като цяло беше много хубав. Аз бях забулена, а той повдигна булото и ме целуна накрая.
Църквата беше много добре украсена, бяха се постарали определено (от тях си беше украсата). В хора пя и един наш приятел и гласа му се извиси (това е църквата с най-добра акустика в София) и беше много вдъхновяващо. Нямаше друга сватба след нас и беше спокоен ритуал, а поповете през цялото време се майтапеха с нас и ни разсмиваха, дори единия разправяше, че сме направили 4 обиколки вместо 3 на масата.
Накрая милото ме изнесе на ръце и се снимахме с почти всички пред църквата.
Следва фотосесията, която беше в най-голямата жега и си беше малко неприятно, но стоически издържахме! Хората навсякъде много ни се радваха!
За ресторанта мога да кажа само хубави неща, малко беше топло, но храната беше на ниво определено (по думите на гостите, иначе аз опитах 2 картофа) и количеството също беше предостатъчно. Имам съвсееем леки забележки за количеството бира, което ни върнаха и остатъка от тортата, която също според моите изчисления би трябвало да е останало доста, а не беше. Но, всичко друго - си беше ок, със сметката също нямаше никакви проблеми. Единствено задележки имам към диджея, но аз вече ги написах в конкретната тема за това. Напуснахме ресторанта в 21ч,(започнахме в 15ч) и продължихме вкъщи, но към 12 вече всички си тръгнаха и си имахме първа брачна нощ
Краката ми бяха подути на другия ден, но нищо не може да се сравни с усещането от деня на сватбата!
Още съм в еуфория, сега сме на морето и никога не съм била по-щастлива! Прегръщам ви всички!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #49 -:
юли 13, 2011, 14:28:53 »
Петя много хубаво е било, така добре го разказа, направо си го представих
ще чакаме още снимчици
Цитат
никога не съм била по-щастлива!
това е най-важното!
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #50 -:
юли 13, 2011, 14:56:47 »
Браво petia_vj
Била е една приказка за вас сигурна съм.Дано тази приказка продължи завинаги
Чакаме снимки
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #51 -:
юли 13, 2011, 17:20:18 »
Страхотно
.... разказа ти е невероятен и мисля, че всички сме поели по малко от емоцията. Радвам се , че си доволна и от ресторанта, поне няма да се притеснявам много. Хайде приятно изкарване на медения месец
и чакаме снимки
Активен
petia_vj
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
юли 14, 2011, 20:35:15 »
Момичета, вече си направих сватбен албум, в който сложих няколко снимки, правени от наши приятели, за професионалните ще почакаме
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #53 -:
юли 15, 2011, 08:40:50 »
Петя, много сте хубави !
личи си, че атмосферата е била страхотна, весела, този пламък в очите ви никога да не угасва
разчуствах се
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #54 -:
юли 22, 2011, 14:10:08 »
Честито, мило семейство! Желая ви здраве, щастие, любов и много детски смях
Снимките ви са прекрасни, а ти си много красива булка!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 23, 2011, 11:55:27 »
Петя, била си много красива булка! Аз следях твоята подготовка още от самото начало и ето, че вече е факт - вече си Госпожа! Знаеш, че и аз съм в този ресторант и се радвам, че ти е харесало.
Ох, вече започвам като че ли доста да се вълнувам
Всички се изпоженихте
една по една и колко много радости споделяте тук - на знам какво ще е както дойде време и на мен!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
юли 23, 2011, 19:30:02 »
Благодаря ви , момичета! Наистина минава като един миг всичко - и всяка секунда от този ден си заслужава месеците подготовка, на нерви, притеснения, пък за пари да не говорим - пак бих ги дала, че и 2 пъти по толкова (стига да ги имах де).
Веси - нямай грижи с ресторанта, още повече ти си септември, пък и вечер, няма да го имате проблема с жегата - при нас се падна един от най-горещите дни и климатикът просто не насмогна, а се отвориха и вратите към терасата. А на другият ден като ходихме да си вземаме стойката за тортата, управителката каза, че сме имали още алкохол останал в някой хладилник, който не са видели предния ден като ни връщаха и ни дадоха още 2 торби с пълни бутилки!
Весела подготовка и не забравяй да се насладиш на всеки един миг!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
юли 24, 2011, 10:48:10 »
Благодаря ти за успокоението, а може ли да ми кажеш колко доплатихте извън кувертите и за колко човека е било това доплащане?
Активен
petia_vj
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
юли 24, 2011, 12:53:13 »
Сватбата беше 60 човека, доплащане - допълнително се калкулираха детските порции, те не бяха в отделни куверти,(7 деца) - около 150-160 лв. най-много (мъжът ми загуби касовата бележка още същия ден, затова карам по спомени), безалкохолни имаше допълнително поръчани - те не бяха стигнали, кафета...това е.
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #59 -:
юли 25, 2011, 10:20:40 »
Хубава сватбата я правят младоженеца и булката - от тяхното настроение зависи и настроението на всички. Съдейки по снимките ви сте имали много весела и уютна сватба. Желая ви много нежност и хармония!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай