Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 15:25:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на petia_vj - 10.07.2011  (Прочетена 20156 пъти)

petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« -: юни 15, 2011, 23:06:09 »

Понеже искам и аз да си имам темичка, затова си я направих!  yahoo
Обратното броене започна и при мен... danceg danceg danceg
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #1 -: юни 16, 2011, 08:16:30 »

petia_vj, Честита тема и предстояща сватба! Пожелавам здраве и късмет на теб и всички участници в събитието! Нека всичко, което споделяш тук, ти носи радост - ние ще го четем с удоволствие good.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #2 -: юни 16, 2011, 08:19:10 »

Честита тема и от мен give_rose Малко има и до твоята сватба, хайде разкажи какво се случва около теб, как протича подготовката smile smile smile
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 16, 2011, 08:47:45 »

Благодаря, момичета  give_rose
Днес или утре ще си вземем халките - направо нямам търпение, малко обаче ми трепери под лъжичката дали златарят е разбрал какво точно искахме, че нямаше мостри, а ние не се бяхме сетили да снимаме какво точно искаме и писахме,рисувахме, чертахме... Каквото е направил, това ще е - и без това няма да има време за други да се правят.
Остана ми да украся две кошници(едната за късметчетата, другата за подаръчетата) и сега събирам идеи из нета как точно да ги направя.
Младоженеца е гол и бос - няма абсолютно нищо купено, тази седмица вече ще ходим по магазините и него да оправим...
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #4 -: юни 16, 2011, 08:50:29 »

честита темичка и от мен!  give_rose
пожелавам само положителни емоции до големия ден, успешно да се справите с останалите задачки  smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #5 -: юни 16, 2011, 08:51:36 »

petia_vj важно е ти да си готова със себе си, мъжете са лесни ето моя любим например отиде във вторник и си избра костюм и обувки, а аз излишно се бях притеснила smile иначе ще качваш ли снимки на роклята да те видим, или след сватбата направо? smile
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юни 17, 2011, 09:05:01 »

На роклята - след сватбата... smile
Иначе отмятам едно по едно нещата, медицинските ще пробваме днес да направим и евентуално торта да харесаме..
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юни 17, 2011, 12:37:30 »

Честита тема и от мен! Пожелавам ти незабравими последни дни до сватбения ден!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 17, 2011, 15:12:01 »

Честита темичка и от мен! give_rose
Нека оставащите дни от подготовката бъдат вълнуващи и незабравими!
Пожелавам ти хубава и приказна сватба, изпълнена с много положителни емоции.
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юни 17, 2011, 19:44:04 »

Благодаря ви момичета! Днес си извадихме медицинските - в Санус, 30лв, дано да ги признаят в ритуалната зала, че доста фалшиви ми се виждат (то за тия пари crazy)....
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 18, 2011, 12:20:54 »

Честита темичка Петя желая ти весела подготовка гледам ,че ти остават 22 дни до сватбата а на мен ми остават 21 така,че си на следващият ден  след мен Сватбаааа Сватбаааа
Ние също си извадихме медицинските от Санус и доколкото разбрах от другите момичета ще свършат работа  Wink не се притеснявай
Активен
svekarva

« Отговор #11 -: юни 20, 2011, 09:38:30 »

Както виждам от снимките
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 20, 2011, 12:51:37 »

Направо вече не я искам тази сватба! Току-що се изпокарах зверски с майка ми, защото баща ми поканил на своя глава някакъв втори братовчед с жена си, които не познавам, но понеже баща ми се видял с неговия баща и го поканил. Не ми е заради двамата човека отгоре, но не мисля, че е сватбата е събитието, на което трябва тепърва да се запознаваш с братовчеди, които никога не си виждал. Това си е личен семеен празник за много близки роднини и приятели, поне моята сватба я искам такава и - не повече от 60 души! Обаче наколко човека, са казали, че няма да дойдат и те се втурнали да допълват бройката!А и веднага заподпзрях, че до оставащите седмици още няколко такива "гости" ще се появят!Аз ако исках сватба за 200 човека, щях да извадя родословното дърво и да каня наред! И накрая от мухата направихме слон и се развикахме една на друга по телефона! И накрая тя ми затвори и аз се разревах cray Трябваше просто да отидем да си подпишем тихо и кротко! направо ми иде да зарежа всичко. cray
Активен
svekarva

« Отговор #13 -: юни 20, 2011, 13:45:41 »

Както виждам от снимките, вече си готова и с идеите за кошници  Bravo. За всеки случай, споделям опит: с бял бинт омотах дръжката и стените на кошница от саксии, за да закрия кафявото /нашите цветове бяха бяло и зелено/. После купих бяло дантелено перде от ТСМ и го завих "артистично". Пришито е на няколко места, за да следва извивките на кошницата. Дръжката е мината с втори слой от бяла панделка органза. За да се "върже" с останалите сватбени аксесоари, има и две зелени панделки. На снимките в галерията не могат хубаво да се видят гънките, но става хем бързо, хем ефектно и различно.
Не се ядосвай, сватбите винаги са изпитание.....Нервите на всички са ненужно изопнати и при най- малък повод се проливат сълзи. Не вярвам братовчедът да дойде, щом не сте близки. и баща ти сега се чувства зле, но от друга страна сигурно е горд, че жени дъщеря и иска да се похвали на родата. Намери смешното в ситуацията, никакво отказване от сватбата!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юни 20, 2011, 14:06:04 »

Ох, svekarva, баща ми въобще не съм го чувала, но като знам и него и майка ми, сега ще има да се цупят сума ти време. А най-лошото е, че днес точно имат годишнина от сватбата - правят 35 години брак. И аз успях да им го разваля. sad

А кошницата - нарочно я оставих така, че да се вижда и дървената част - повече ми харесва. Имам още една да украсявам, но чакам да ми дойде вдъхновението.
Благодаря ти за подкрепата  give_rose така ми е докривяло....
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: