Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 02:32:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162785 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: декември 22, 2011, 13:30:35 »

mariajoro1984 със силикон ще стане със сигурност, аз редовно лепя със силикон и е безотказно give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: декември 22, 2011, 16:30:21 »

Там по принцип има - да. Но камъчетата могат да се залепят със секундно лепило (аз лично използвам гел), слага се по една точица и залепва без да мръдне. Освен това може да се ползват разни други лепила (на принипа на Ц200) - аз ползвам и едно, което съм си купувала от Армстронг - 4.95 струва. Отнема малко време да изсъхне лепилото (като всяко обикновено лепило), но лепи здраво.

http://armstrongcentre.com/images/stories/Hobby_m/bastel%20kleber.jpg

В краен случай, може да се ползва топъл силикон, но аз лично не го препоръчвам, а и не е много лесно  smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: декември 22, 2011, 17:19:41 »

mariajoro1984,
много добре са ти се получили тейбълките  Bravo... там в десния ъгъл виждам покана като че ли - щеше да показваш снимка да видим крайния резултат-айде давай я!  blum
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #423 -: декември 22, 2011, 17:57:17 »

m0onlight  @}->--поканите са в "Сватбени покани",за да не разводнявам темата:))А от днес си имам и страхотна възглавничка за халки и невероятни църковни свещи:))Много съм щастлива:))
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #424 -: декември 22, 2011, 21:46:42 »

mariajoro1984, ти изкупи магазините като ни оставяш  да ти променяме идеите постоянно  Wink
Давам ти една икономична идея (ако имаш вече силиконов пистолет) като алтернатива на камъчетата- капки от силикон. Много е важно да не пипаш с пръст докато не изстине напълно, за да остане така прозрачно:

* transparent.jpg (42.94 KB, 143x143 - видяно 3066 пъти.)
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #425 -: декември 23, 2011, 11:22:33 »

Виолет страхотна идея,после ще пробвам :danceg:От всички дреболийки ми остана само кошницата,кутия за пари ,чаши и шампанско:))
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: декември 23, 2011, 15:56:48 »

Някой да е ползвал този сайт?
http://shen-bg.com/сватбени-комплекти.htm

Харесаха ми някой модели и се блазня да поръчам вече - еднакви връзчици за чаши и свещи, украсено шампанско, украси за вино, кошница и др. дреболийки? Мисля да имам и книга, но няма да си правя букет за хвърляне, ще си хвърлям моя.
Ако някой е поръчвал оттам онлайн, моля за отзиви.
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #427 -: декември 23, 2011, 16:25:25 »

Hecate,аз не съм,но си харесах кошничка от там,в понеделник ще поръчам lol)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: декември 23, 2011, 16:30:56 »

Hecate,аз не съм,но си харесах кошничка от там,в понеделник ще поръчам lol)
Погледнах го сега като ми казахте- кошничките им не са скъпи, като се има предвид че само една гола кошница не пада под 7-8 лв , поне на местата където аз бях де.. crazy
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #429 -: декември 23, 2011, 17:22:12 »

за какво точно ви служи кошницата? какво слагате в тях?
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: декември 23, 2011, 17:55:17 »

За много неща:
- за цветенцата, с които закичваш гостите;
- за късметчетата (в случай, че даваш на всеки гостенин отделно късметче, а не са заредени преди това на масите)
- за късметчетата, които кумата хвърля;
- може да ги използваш за събиране на пари и дребни подаръци от гостите.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #431 -: декември 23, 2011, 20:31:26 »

благодаря ти. честно казано не oдобрявам момента със закичването на гостите с каквото и да било. обикновенно гледам да избегна това като ходя на сватби, но понякога хората са настоятелни с добро чувство разбира се... въпросът е, че обикновенно такива закичвания стават с карафици, които увреждат роклите ми и деликатни материи. при което ми става страшно неприятно... мисълта ми е закичваите само хората, които изявят желание. аз лично няма да имам такива неща.
« Последна редакция: декември 23, 2011, 20:36:29 от theone » Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #432 -: декември 23, 2011, 21:04:04 »

благодаря ти. честно казано не oдобрявам момента със закичването на гостите с каквото и да било. обикновенно гледам да избегна това като ходя на сватби, но понякога хората са настоятелни с добро чувство разбира се... въпросът е, че обикновенно такива закичвания стават с карафици, които увреждат роклите ми и деликатни материи. при което ми става страшно неприятно... мисълта ми е закичваите само хората, които изявят желание. аз лично няма да имам такива неща.

Може и с магнитчета:)
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: декември 29, 2011, 09:54:19 »

въпросът е, че обикновенно такива закичвания стават с карафици, които увреждат роклите ми и деликатни материи.

Ако знаеш точно колко и кои хора ще идват да те вземат (при мен беше така), можеш да избереш за жените цвете, което се връзва на ръката, само за мъжете с карфици. Аз закичих всички с карфици, на никого не се съсипа тоалета. Идеята с магнитчета не ми допада, тъй като по време на танци много лесно може да падне цветенцето.
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: декември 29, 2011, 10:37:57 »

Погледнах го сега като ми казахте- кошничките им не са скъпи, като се има предвид че само една гола кошница не пада под 7-8 лв , поне на местата където аз бях де.. crazy

Ще чакам отзиви smile
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: