Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 06:52:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 163109 пъти)

miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: ноември 28, 2011, 13:59:52 »

Благодаря ви момичета  give_rose give_rose give_rose
Всички ми казваха да не се заниавам, да дам цветарка да ги направи но аз винаги съм обичала да правя такива неща (винаги съм обичала трудово  blum ) а и исках да има нещо направено от мен на нашата сватба  smile Никой не подозираше, че аз съм ги правила  blum след сватбата казах на всички и те бяха  Oh my ... не е голяма философия просто малко търпение и креативност good
emmmmmy невероятно идеии имаш, много ми харесват а и аз много харесвам лилавото  good Пожелавам ти късмет  Good luck и да ни ги покажеш когато са готови  smile
Активен
karolina1712
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #361 -: декември 02, 2011, 16:08:33 »

Здравейте, момичета  blum

Ето малко информация за тези, които сами ще си правят украсата. Ако не за сватбата, то поне за предстоящите празници може да ви бъде полезна  Party time

http://www.youtube.com/watch?v=UsKejdE0bVE
http://www.youtube.com/profile?src_vid=UsKejdE0bVE&feature=iv&user=FlowerCraftAcademy&annotation_id=annotation_565#p/a/u/2/1ssLLGZ1VW8
http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_763311&user=FlowerCraftAcademy&src_vid=1ssLLGZ1VW8&feature=iv#p/a/u/0/acFDV4wYajM
http://www.youtube.com/profile?feature=iv&src_vid=acFDV4wYajM&annotation_id=annotation_714679&user=FlowerCraftAcademy#p/a/u/0/f2N6ZN5xEms
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #362 -: декември 02, 2011, 19:26:06 »

за първия клип има и по-лесен начин  за да постигнеш същото,обаче става мн ефектно наистина  good ако добавиш и втори цвят  ;)става супер
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: декември 03, 2011, 21:10:37 »

Супер ,много  готино клипче.от  доста  време  си  търся как се  правят  тези помпони,много  ми  харесват.Благодаря ви момичета.
Аз  вече  започнах коледната  украса.
Активен
osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #364 -: декември 04, 2011, 13:16:28 »

Въпросните късмети, за които говорите кога се подхвърлят ако ритуалите и цялата церемония е единствено и само в ресторанта?
Доколкото ми обясниха трябвало да са с брой на моите години, правилно ли е?
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #365 -: декември 04, 2011, 13:19:58 »

Да, броят им съответства на годините на булката, но ако тя е на четен брой се закупуват нечетен, т.е. ако е на 24 се закупуват 23 или 25 smile Принципно се хвърлят след гражданския брак, но след като всичко е в ресторанта може да се хвърлят след като приключи цялата церемония по бракосъчетанието и преди гостите да се настанят на местата си.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #366 -: декември 04, 2011, 17:45:15 »

Относно броя на късметчетата съм се престарала smile Купих 50 и няколко, мислех след гражданското и след църквата, ама май повечко ще дойдат. Може ли да ги хвърлим всичките след гражданското?

Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: декември 04, 2011, 22:12:54 »

Зависи колко хора ще има пред гражданското. Спокойно може да ги хвърлите на два пъти (пред гражданското и пред църквата). Не зная дали знаете, че било на добре за някой от гостите да си хване жито и късметче от въздуха при самото хвърляне, било на голям късмет, аз го разбрах на своята сватба. Не забравяйте и за пшеница и монетки в таблата с късметчетата. Успех!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #368 -: декември 05, 2011, 13:44:27 »

Херувимче,  разкажи малко повече за житото и монетките. Аз това не го знам. освен в късметчетата и отделно ли трябва да има жито?
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #369 -: декември 05, 2011, 13:51:38 »

karolina1712     Bravo страхотни клипчета!

osobenoaz може да ги хвърлите след церемонията, както казва Миши  good кумата ги хвърля. Хубаво е да предвидите украсена кошничка или поднос - нещо, в което да ги сложите.  Wink въпросната кошничка може да се ползва и за друго след това.  good
kiwi след гражданския ритуал се хвърлят късметчета, а след църковния - жито и дребни монети  smile може да се използва същата кошничка  good
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: декември 05, 2011, 13:52:52 »

На дъното на таблата (при нас беше кошница) се слагат жито и монети за късмет, а върху тях късметчетата. И се хвърля всичко заедно
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #371 -: декември 05, 2011, 19:16:36 »

kiwi при нас житото монетките и бонбонки се слагат в кошничка и се разпръскват (ако не се лъжа със здравец, но мисля, че съм виждала и с чемшир) след извеждането она булката от бащиния дом. Това се правило, за да им е плодороден, богат и сладък живота на младоженците.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #372 -: декември 05, 2011, 22:27:27 »

Дами, ще ме хвърлите в размисъл, кога и дали да хвърляме жито и монетки. Толкова се радвах на тюлените късметчета в мини размер, че са мънички и няма да боли ако ме оцелят и че житото е опаковано и няма да имам в косата smile А то, няма да ми се размине прическата кок - "хранилка за птички" Хмммм.... В западна европа хвърлят ориз вместо жито, може да добавим, да е разнообразно менюто  pardon
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: декември 06, 2011, 10:07:23 »

Аз забравих да кажа - при нас част от късметчета се хвърлиха пред обредния дом, другите, заедно със житото и стотинките, пред църквата. И да, вечерта като си развалих кока, имах жито в косите  laugh
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: декември 06, 2011, 16:05:42 »

аз мисля, че е напълно достатъчно да се хвърлят само късметчета и то най-вече да се избегне попадане на жито в косата, особено като е на кок.самата мисъл да имам нещо в косата ме побърква , а и съм виждала булки с жито в косата и през цялата вечер си стои, че и на снимки се вижда, не  е особено приятно.
Всеки сам си преценява кои обичаи да спази и не мисля, че има проблем, ако се хвърлят само късметчета, при мен беше така.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: