Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 04:51:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162910 пъти)

karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #225 -: август 17, 2011, 14:48:36 »

благодаря smile само ще добавим в дантела върху плата, където се покрива единия с другия край, защото малко кофти се е залепило.. абе музата ме посети smile
Активен
Katicha
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #226 -: август 17, 2011, 19:18:05 »

karamelche_ разкошни са. Моите поздравления за майсторството ти. Аз мисля да си купя чаши от 3 лева  yahoo и ще ги дам във феерия да ми ги нарисуват с калии, така ще дам и шампанското и чашите ще ми излязат 10лв. Само ще си поръчам вързалката и съм готова smile
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #227 -: август 17, 2011, 20:45:29 »

благодаря  blush сега съм се заела да правя малки панделки за тейбъл картичките, и реших да сложа от тях и за подаръчетата и като ги сметнах ми стана лошо - трябва да направя около 300 панделки ..
Активен
Katicha
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #228 -: август 17, 2011, 20:49:17 »

Привиквай шаферките да помагат, за какво са шаферки иначе Wink
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: август 18, 2011, 17:50:15 »

Ние до никъде не сме стигнали  Girl_hide С мама скоро ще почваме късметчетата, но тях за една вечер ще сме ги направили. Кошницата също трябва да я украся, измислила съм как, но трябва да занеса плата на баба да ми го подгъне, че аз нямам машина. Отделно трябва да си направя книгата, да приготвя свещи за масите, да купя сухи листа и още една камара дреболии  Girl_hide
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: август 18, 2011, 21:18:28 »

За тези, които мислят да ходят до Слънчоглед, миналата седмица ходих.... мислех да си вземам някакви неща, оказа се, че ги нямат (бои за стъкло в цвят бордо излато, както и бурканчета).... причината беше, че складът им е изгорял sad
Иначе днес една приятелка ми взе панделките за подаръците и съм много довола - цвят бордо, 2 см ширина за 0.50 лв. метър  girl_wink Сега остава да ги надпишем. Имам оферта  (за София) за 45 лв. за 180 панделки. В тази връзка момичета, знаете ли къде другъде могат да ми ги надпишат (офртата ми е от Кардисимо) ?
Активен
luce
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #231 -: август 19, 2011, 08:02:22 »

Добро утро, ето какви картички спретнах за номера на масите да не се щурат гостите като започнат да идват в ресторанта - качих ги в снимките в профила си.

Супешен, кратък петък на всички  smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: август 19, 2011, 09:11:40 »

luce, поздравления, страхотни са и искам да ти кажа, че стават също и за страхотни подаръчета на гостите smile
Активен
luce
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #233 -: август 19, 2011, 09:20:08 »

благодаря много,  lawyer , ако кажа на бъдещия младоженец, че имам още идеи за подаръци на гостите, сигурно ще  beating  girl_wink защото сме предвидили сърцата, свитък стихотвориние и кутия с мъфин младоженец или младоженка. Едни приятели скоро се шегуваха, че ще трябва да дойдат с големи торби заради подаръците  smile   
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 21, 2011, 20:48:54 »

За перлен картон четох назад, че има в Слънчоглед, а да питам знаете ли магазин с много избор на платове, че търся  един специфичен, който не зная как се казва и даже и снимка в нета не намира. Подобен е на физелин, но не е същия  Girl_hide
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: август 22, 2011, 09:55:07 »

Чери, в София има един на Раковски (тоно преди Сливница, ако идваш от Дондуков). Има един и на Илиенци (зад спирката на трмвая, но мисля, че са на един и същ собственик).
Активен
lipolino
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #236 -: август 22, 2011, 17:07:04 »

За тези, които мислят да ходят до Слънчоглед, миналата седмица ходих.... мислех да си вземам някакви неща, оказа се, че ги нямат (бои за стъкло в цвят бордо излато, както и бурканчета).... причината беше, че складът им е изгорял sad
Иначе днес една приятелка ми взе панделките за подаръците и съм много довола - цвят бордо, 2 см ширина за 0.50 лв. метър  girl_wink Сега остава да ги надпишем. Имам оферта  (за София) за 45 лв. за 180 панделки. В тази връзка момичета, знаете ли къде другъде могат да ми ги надпишат (офртата ми е от Кардисимо) ?

На мойта приятелка мисля ,че и взеха 20 стотинки на панделка в магазин Хрисима,ама това е цената май с панделката...
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #237 -: август 22, 2011, 20:54:24 »

за печат върху плат може да се обърнеш към всяка рекламна агенция - почти всички предлагат сито печат. за златно/сребърно се ползва топъл печат. цената е на удар  good
за бурканчета опитай във феерия http://feeriabg.com/index.php?p=16&c=3&img=8025aab105c3253f98a0dfb2493b2cf0IMG_3145.JPG&p_id=3285#pic_p там е по-евтино от слънчоглед. бои за стъкло може би ще откриеш на шипка 6 - там има много материали за художници. и материали за различни техники, също Импресия. те имат и електронен магазин. ако не успееш на тези места пиши-ще ти пратя няколко онлайн магазина за такива неща. по-евтини от слънчоглед.  Wink
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: август 23, 2011, 09:07:42 »

lipolino, emocia_wa благодаря ви. Вчера дадох панделките за печат (оказа се трудно намирането на печатница, дори и тези, които печатат върху текстил ..... не всички правят малоформатен печат ...). Малко странен ми се стори човекът от печатницата, но пък може би е така, защото все пак е човек на изкуството  blum Стискайте палци да ги напечата като хората  beating В общи линии, панделкит еми излязоха около 10 лв., печата е по 0.15 на бройка + 30 лв. за самия шаблон. Ако резултатът е добър ще ви го препоръчам.
За боите за стъкло, отпаднаха... купихме си чаши.  tease
 Offtopic малееее, колко правописни грешки имам в предния ми пост  shok извинете ме момичета, полузаспала съм го писала  Girl_hide
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: август 23, 2011, 14:45:17 »

Момичета, искам да ви се похваля и аз с моите дреболийки: Всичко си бях поръчала от Асеновград, не ги бях виждала,а  само казах на момичето, че искам да е в розово и много се радвам, че е точно това, което исках  danceg yahoo danceg
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: