Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 04:37:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 13
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 13 (Прочетена 162855 пъти)
luce
Любопитен
Публикации: 35
Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #195 -:
август 12, 2011, 14:04:17 »
благодаря, pink_panther
Разбира се, че ще ти ги изпратя. Много съм горда с "колекцията" си защото са само от български автори и не са тъжни
Моля те, пиши ми на лични и ще ти ги изпратя. А каква е твоята идея да ги сложиш по масите. Това много ми харесва - тъкмо така може да избегнем обикалянето по масите да даваме подаръчетата
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #196 -:
август 14, 2011, 01:29:55 »
Днес довърших кошничката за житото и бонбонките. Сметнах, че ми е необходима, тъй като другата няма да е удобна, освен за късметчетата. Направих и шнолки за кученцето ми. Ето и ринговете за салфетки.
Момичета, идеята за стиховете е много хубава. Тя ме подсети, че аз имам около 30 тоста, които исках да включа по някакъв начин. Да ги сложа по масите някак си. Но как? Иска ми се на всяка маса да видят и 30те тоста.
Имате ли идея?
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #197 -:
август 14, 2011, 16:26:11 »
Цитат на: Monikamaria в август 14, 2011, 01:29:55
Момичета, идеята за стиховете е много хубава. Тя ме подсети, че аз имам около 30 тоста, които исках да включа по някакъв начин. Да ги сложа по масите някак си. Но как? Иска ми се на всяка маса да видят и 30те тоста.
Имате ли идея?
поздравления! много сполучливо са станали! изцяло в стила на сватбата
а какви точно са тези тостове?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
август 14, 2011, 18:10:42 »
Тостове за наздравици.
Ето един пример, който взех от интернет, тъй като моите са на другия компютър: Сократ обичал да казва :„Всеки мъж трябва да се ожени независимо от всичко. Ако попадне на добра жена, ще бъде изключение, ако попадне на лоша -ще стане философ.“
Да пием за жените, чиито мъже не философстват!
Ето такива подобни, свързани с любовта. Мисля да ги направя като късметчета, но не знам как да ги включа в украсата на масите!
Активен
Pure
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #199 -:
август 14, 2011, 19:11:44 »
Да ви питам тук - търся да наема ( или да купя) декоративни кафези като тези на снимките долу!!!!
Моля ви, споделете дали сте виждали някъде такива!!!!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #200 -:
август 14, 2011, 22:02:59 »
Момичета, ако някоя от вас е пазарувала от магазин "Ракхива", може ли да ми каже колко струва една ролка сатенена панделка и съответно, ако знаете някой магазин в Пловдив или София за такива неща да споделите
Идеята ми е следната: тъй като всеки стол ще е с бял калъф и с панделка в бледо лилаво, да сложа по средата на тази панделка една по-тънка в тъмно лилаво, която да минава като лента, за да има повече цвят
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #201 -:
август 14, 2011, 23:00:35 »
Lawyer
, видяла ли си в магазинчето на Главната - непосредствено преди подлеза на Пешеходния мост, вдясно. Също има и в две други магазинчета встрани от Пешеходния, доста пъти сме ги коментирали
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
август 14, 2011, 23:11:31 »
Много благодаря мила, направо бях ги забравила тях
имаш ли идея как са цените там, дали за 112 стола ще ми стигнат 50-70 лв. за тези ленти които искам да сложа
ужас, мъжа ми вече ще ме обезглави всеки ден добавям нови и нови неща!
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #203 -:
август 14, 2011, 23:17:57 »
Хихихи, разбирам те, аз изживях шок, когато платих 30 лв за едни златни лентички, които купих, за да сложа на поканите ни - просто за украска. Та по темата, въпросните сатенени панделки, които мисля, че имаш предвид, са на цена към лев и нещо/метър. За един стол - поне метър.... малко обезкуражително звуча, нали
Все пак, иди на място и виж цените, може и да не съм ги запомнила точно. И да, хубаво ще стане както си го представяш, но хубаво ще бъде и да си го оставиш само с бледото лилаво - самият ресторант е в достатъчно наситени цветове
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
август 14, 2011, 23:21:25 »
Благодаря ти много още веднъж, още утре отивам! Ще пратя запитване и на Ракхива и ако е по-скъпо от това, просто ще го купя без да уведомявам бъдещия ми съпруг, хихихи... като си наумя нещо, трябва да стане
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #205 -:
август 14, 2011, 23:24:02 »
Мони
защо не сложиш тостовете в балони с хелии примерно. И всеки гост да си издърпа по един балон ( може даже и да глутне хелия и така да прочете тоста получава се много забавно). Така поне аз съм правила за един повод имаше балони по целия таван и на тези които имаше кусметчета бяха в различен цвят панделка. Всеки си издърпа балона и го прочете на глас. Друго за което се сещам е в нещо като малка кошничка или чупичка да се сложат и всеки да изтегли своя тост.
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #206 -:
август 15, 2011, 13:52:54 »
Цитат на: lawyer в август 14, 2011, 22:02:59
Момичета, ако някоя от вас е пазарувала от магазин "Ракхива", може ли да ми каже колко струва една ролка сатенена панделка и съответно, ако знаете някой магазин в Пловдив или София за такива неща да споделите
Идеята ми е следната: тъй като всеки стол ще е с бял калъф и с панделка в бледо лилаво, да сложа по средата на тази панделка една по-тънка в тъмно лилаво, която да минава като лента, за да има повече цвят
възможно най-евтиния вариант на сатенени панделки, който съм намирала е на Илиенци.
там (зависи от широчината на панделката) цените са 1,60 лв - 2лв. за едно чиле (10 м. май беше
). за сравнение: в който и да е магазин за копчета (където обикновено се продават панделки на метър) цената е наистина 1 лев и нещо за метър, както казва и once_upon_a_time ...което е пъти по-скъпо!
нормалное, защото те ги купуват на такива цени и си слагат надценка.. все пак за това работят
хубавото е, че в Илиенци има и голямо разнообразие - от цветове, ширина, видове(сатен, органза, дантела...) ако те интересува, пиши. ще ти обясня къде са магазините.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
август 15, 2011, 15:25:14 »
Благодаря ви много за информацията, но намерих в Пловдив склад точно за такива панделки на метър- по 10м. са ролките и е супер евтино, защото една ролка е 2,50 лв., така че общо за всичките 108-112 стола ще отидат към 30 лв. Ширината на панделката е 5 см, което перфектно ме устройва и отивам утре да ги купя
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #208 -:
август 15, 2011, 15:55:46 »
супеер!
браво на теб! ти си намерила точно такова място за което говорих!
доста по-евтино излиза така
можеш да си позволиш повече "волности"
Активен
krasart
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #209 -:
август 15, 2011, 16:05:43 »
Попаднах на интересни кутийки с пепруди,които са много лесни за правене
Ако има някой на такава вълна нека погледне тук:
http://krasart.com/2011/08/15/diy-butterfly-boxes-by-posh-paperie-jackie-wonders/
Monikamaria
може ако ти хареса идеята да ги напъхаш в някоя подобна кутийка/ фунийка
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15