Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 02:30:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 13
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 13 (Прочетена 162783 пъти)
Миши
Професор
Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #180 -:
август 05, 2011, 10:58:30 »
Сещам се още една идейка за кошничките. Поне в моя край цветчетата за закачване се слагат на гостите когато се настанят в ресторанта. Пълните едната кошничка с цтетенцата ( бутониерите кой както ги знае) в другата слагате кутийката с кърфиците и шаферките ( ако са по-големи ) тръгват да закачат гостите.
Steli4ka
за текст са ти предложили много хубави и оригинални идеи, аз бих добавила нещо като разказ за вашата вълшебна приказка.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #181 -:
август 05, 2011, 11:13:56 »
Благодаря ви момичета! Ще им намеря приложение на тези кошнички!
Иначе шаферките са ми от големите.
Така че ще им намеря работа веднага!
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #182 -:
август 06, 2011, 21:48:07 »
Момичета, знаете ли от къде мога да си взема бои за рисуване върху стъкло и ориентировъчна цена (за София говоря)? Предполагам Слънчоглед, но ми се ще да имам алтернатива
реших, аз да нарисувам нащите чаши
Активен
echi_
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #183 -:
август 07, 2011, 06:06:05 »
babyboopk, около Софийския университет е пълно с магазини за художествени материали, в които 100% има по-голямо разнообразие и със сигурност по-добри цени (та вероятно и качество) на бои за стъкло отколкото в Слънчоглед. Значи като тръгнеш по ул. Шипка от университета, към Евлоги Георгиев, след университета има веднага една сграда, не съм сигурна но беше нещо като Дом на художника, ще я видиш има кафе отвън и книжарница на ъгъла, та вътре има няколко магазина само за художествени материали. Също може да погледнеш и на ул. Кракра, която е малко по-надоло (виж я на картата) там също има 2-3 магазинчета за художествени материали (ако не са ги затворили).
Успех!!!
«
Последна редакция: август 07, 2011, 06:08:07 от elica86
»
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #184 -:
август 07, 2011, 10:32:32 »
Благодаря ви за идеите момичета
ще обсъдим с младоженеца предложенията и ще измайсторим табелката. Ще пиша после какво е станало
babyboopk
, знам че и в Боила има голям магазин за художествени материали, там също трябва да има бои за стъкло. Ариста или нещо такова се казваше магазина.
Успех
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #185 -:
август 07, 2011, 11:08:57 »
Много ви благодаря момичета. Още днес ще отида да ги проверя (ако работят) и се залавям с рисуването
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #186 -:
август 08, 2011, 09:37:47 »
Здравейте, момичета. След дълго умуване направих мъжките бутониери в бяло с оглед на това да отиват на тоалета на всеки, но ми се виждат някак прекалено семпли ......
А имам и още един въпрос относно украсата на колата. Откъде мога да си купя или наема "нещото" , върху което се аранжират цветята и се закрепя за капака на колата
P060811_16.02_[01] - Копие.jpg
(67.77 KB, 302x414 - видяно 2419 пъти.)
«
Последна редакция: август 08, 2011, 09:40:21 от fabolous
»
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #187 -:
август 08, 2011, 10:11:18 »
Цитат на: fabolous в август 08, 2011, 09:37:47
Здравейте, момичета. След дълго умуване направих мъжките бутониери в бяло с оглед на това да отиват на тоалета на всеки, но ми се виждат някак прекалено семпли ......
А имам и още един въпрос относно украсата на колата. Откъде мога да си купя или наема "нещото" , върху което се аранжират цветята и се закрепя за капака на колата
ако не се лъжа, на цветната борса на ул Цар Симеон и Димитър Петков има един магазин за такива материали
- оттам съм купувала "микрофон" за булчински букет топка. мисля, че имаха и такива неща.
"нещото" представлява пиефлора (напоена с вода гъба, в която се забождат цветя) в метална рамка с вакуумчета, които са достатъчно здрави да не пада от колата и не толкова, че да и навреди
.
все пак си прецени силите, защото тази декорация все пак е подложена на повече "стрес" - от скоростта на колата, ако завали дъжд
...изобщо трябва да е направено стегнато за да не се разпадне по пътя. ако имаш някоя приятелка флористка или цветарски магазин за по-голяма сигурност им дай материалите и те да ги аранжират..просто за да си спокойна
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #188 -:
август 09, 2011, 07:12:52 »
emocia_wa много ти благодаря за съвета, ще те послушам, за да не му треперя през целия път
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #189 -:
август 09, 2011, 09:17:15 »
Fabolos, на мен бутониерите ти ми харесват така и не мисля, че имат нужда от нещо повече:)
Аз в момента мисля за някакъв кратък текст, с който да благодарим на гостите, че са част от нашето тържество. Моля ако някой има идеи за по-красив текст да сподели:)
Активен
luce
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #190 -:
август 09, 2011, 09:23:20 »
Sabrina84, нашея текст ще бъде простичък - благодарим, че споделихте радостта ни, с имената и датата, а на гърба ще сложа мисли за брака и любовта от известни личности.
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #191 -:
август 09, 2011, 13:46:47 »
Благодаря ти, Luce. И аз ще помисля още малко. Иначе идеята ти за мислите е много добра:)
Активен
luce
Любопитен
«
Отговор #192 -:
август 09, 2011, 14:28:27 »
аз като стана по-готова с нещата, ще побликувам снимки, но сега все още ги изработваме
Много съм доволна,че ни се получиха едни сърчица от глина на които пише обичам те на различни езици
. Мислехме да ги правим на магнитчета, но понеже не намерихме, направихме дупки и ако иска някой може да си ги закачи на стената или друго място. Боядисахме ги с суха боя за сладки и сега ги пръскам с лак за коса защото ме е страх,че може да се отмие боята ако пробваме да ги лакираме с друго нещо
Активен
luce
Любопитен
«
Отговор #193 -:
август 12, 2011, 09:27:05 »
ура
, преборих се и успях да кача няколко снимки на сърцата, което вчера довършихме окончателно. Остана само да ги надпиша отзад. Сега се захващаме с канелата и папирусите. Вчера направих един пробно и мисля,че се получава добре. Папирус е силно казано - на лист хартия съм изпринтвала любовни стихове от български автори, малко "декорирах" листа и това ще е едно подаръче за гостите.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #194 -:
август 12, 2011, 13:31:18 »
Люсиии ( дано така да ти се чете ника) , направо са страхотни сърцата! Уникални! много ми харесаха! Браво за изработката.
Мога ли да те помоля да ми пратиш стиховете, които сте избрали вие. Аз имам идеята да сложа такива стихове по масите, но още не съм започнала да събирам и много ще ми помогнеш! Ако си съгласна, пиши ми моля те, и ще ти пратя имейл.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...