Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 06:54:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 163116 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #165 -: август 03, 2011, 13:25:12 »

Аз съм за два гълъба.И да ги пуснете след църковния.
Кумата хвърля кошничките.

Попринцип така е правилно girl_wink
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: август 04, 2011, 10:33:47 »

Привет от мен:)
Започваме да организираме нашата сватба догодина smile  Гълъбите са много добър избор, много е роматично и красиво smile Но ние най - вероятно (почти 99 crazy няма да имаме цървка и затова решихме да вземем ФЕНЕРИ  smile, които също са много роматични smile  планираме сватбата да бъде малка, около 70 - 80 гости и нз колко фенера да вземем  crazy. Моят приятел предлага само на най- близките да вземем, но аз не мога да преценя. Моля помагайте, какво мислите по въпроса за бройката. Благодаря предварително!
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: август 04, 2011, 13:33:36 »

Здравей и добре дощла във форума  Wink Относно фенерите, ние също ще пуснем фенери заедно с гостите. Сватбата ни е с към 60 души и сме предвидили 20 фенера. Имай в предвид, че на двойка се пада 1 фенер като си помагат за пускането. Лятото бяхме на сватба на която също пуснаха фенери (15 фрнера при гости около 90 души). Там младоженците предварително бяха избрали двойките и им ги дадоха. Би могла да направиш нещо като игра и така да раздадете фенери на различни двойки...(идея само  danceg ) Получава се много красиво когато едновремнно се пуснат в небето от всички, а не един по един. Относно закопуването за лятната сватба ги бяха поръчали от Бг сайт (в София на Патриарха някъде им беше офиса ако не се лъжа), а нашите ги купихме от ebay и излязоха малко по-изгодно. Та това е май  good Успех  и пиши ако имаш още някакви въпроси за фенерите
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: август 04, 2011, 13:47:23 »

steli4ka много благодаря за бързия отговор smile Идеята с играта е много добра! Ще го помислим и наистина това е вариант, за да се раздадат  фенерите smile Това трябва и с ДЖ да го обсъдим:) Аз също мисля да се пуснат едновременно всички-ефекта е страхотен  good Разгледах сайта на въпросните фенери на Патриарха, но имам време да потърся и на други места smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 04, 2011, 16:35:16 »

И аз поръчах фенери. Ние ще сме с около 150 гости, поръчах 70 фенера. Не мисля, че всеки сам ще иска да си пуска фенер и затова взимам по-малко.
Иначе, няма да определям предварително. Мисля да говоря с ДЖ-я да помоли гостите да излязат навън и там да ги пускаме. Ще го помоля и да обясни как да стане точно. Ще има и няколко човека, които знаят как се прави и ще обикалят да помагат. Мноого се надявам да се получи, защото става толкова красиво.  Love girl Също от и-бей ги поръчах, като преди това пробвах пак от същия продаваш и останах много доволна. Летят много нависоко и са доста големи.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #170 -: август 04, 2011, 16:41:39 »

здравейте всички! Sunshine присъединявам се към темата smile ще се опитам да бъда полезна с информация и идеи

по отношение на гълъбите - обикновено се пускат от младоженците. освен романтично и красиво в пускането има и символика. Както гълъбите отлитат на свобода така и младите напускат родния дом и започват нов живот заедно. Ако гълъбите летят заедно един до друг това е знак, че семейният живот ще бъде дълъг и щастлив. Може да закачите розова и синя панделка на краката на гълъбите като символ момиче-момче. няма опасност да ви изцапат защото не се хранят от предишния ден  Wink

за хартиените фенери- разгледайте и този сайт http://www.feneri-bg.com/
Пакет    Цена
5 броя    22.00 лв
10 броя    39.00 лв
20 броя    76.00 лв
30 броя    111.00 лв
50 броя    180.00 лв 
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: август 04, 2011, 19:05:24 »

Момичета, да ви питам и аз нещо. Днес купих кошнички за шаферките, ще си ги украся сама, имам проект вече! Но, да попитам, ( че нали съм си хитра ) те нали са за  късметите за след църквата. Пък тези късмети не ги ли хвърля кумата? Пък, кошничките са за шаферките .....ох, малко се пообърках сега ..... blush
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #172 -: август 04, 2011, 19:16:12 »

pink_panter  надявам се и аз да не те объркам още повече, но ще ти кажа какво знам аз. Късметите се хвърлят от кумата след гражданския брак. А пък кошничките за шаферките примерно може да ги напълнеш с листа от цветя и те да ги разпръскват пред теб. Поне аз така виждам нещата.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: август 04, 2011, 19:20:25 »

Кошничките за малките шаферки може да се напълнят с листенца от рози и те да ги разхвърлят за да очертаят пътечка за младоженците....друг вариянт е да сложиш в тях само жито и бонбонки и да ръсят и те заедно с кумата при хвърлянето на късметите (става прекалено много жито така  scratch one-s head )  Друго, друго... може да сложиш малки бонбонки или лакомства и те да минават из гостите да черпят. Хмм май само това се сещам.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: август 05, 2011, 05:18:07 »

Момичета, в двора на хотела ни има табела (указателна за комплекса) и понеже е точно до дансинга ни ще я украся и заменя с някаква наша табелка. Моля ви за идейки с оригинален текст  write Не ми се иска да пиша "Сватбата на ..." или пък само имената ни  GROAN
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #175 -: август 05, 2011, 09:33:15 »

pink_panther тук в нашата област ,късметите се хвърлят от тази ,която ни венчае,ние  в ритуалната зала не можем да украсим понеже не е разрешено,и аз имам шаферки и се чудя дали да направя такава кошничка,за след църквата и си мислех за листенца от рози ,но те няма да хвръкнат ако има вятър,а ако пак се хвърлят късмети ще стане много ... и за това мисля да си я оставя само с грижата да ми пази роклята  girl_wink smile
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 05, 2011, 09:46:40 »

Steli4ka Така на прима виста се сещам за нещо от сорта на "Добре дошли да нашето сватбено тържество ! .... и ......" или "Добре дошли скъпи гости, споделете  или (напишете) с нас нашата приказка"
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #177 -: август 05, 2011, 09:58:46 »

Steli4ka, зависи дали искаш да е в шеговит или романтичен дух. irena_popova ти е дала предложения за второто, аз се сещам за шеговитите "Който разбира, тук/там се спира" или "Купонът е точно тук".
Активен
emocia_wa
Професор

« Отговор #178 -: август 05, 2011, 10:02:37 »

Момичета, да ви питам и аз нещо. Днес купих кошнички за шаферките, ще си ги украся сама, имам проект вече! Но, да попитам, ( че нали съм си хитра ) те нали са за  късметите за след църквата. Пък тези късмети не ги ли хвърля кумата? Пък, кошничките са за шаферките .....ох, малко се пообърках сега ..... blush
да, обикновено ги хвърля кумата, след гражданския брак, а след църковния хвърля жито, монети, бонбонки.. спокойно можеш да ползваш кошничката и в двата случая, ако имаш и малки шаферчета - да вървят пред вас и да хвърлят розови листенца. само трябва да се реагира бързо след всеки от ритуалите някой да сменя съдържанието на кошничката smile
кошничката може да се използва и след това в ресторанта, ако решите да подарявате лично подаръчетата на всеки гост, докато минавате за поздравления. много по-елегантно е да изваждаш едно по едно подаръчетата от красивата кошничка и да ги даваш на всеки гост лично  Wink хората се чувстват по-специални  smile
Активен
emocia_wa
Професор

« Отговор #179 -: август 05, 2011, 10:05:21 »

Момичета, в двора на хотела ни има табела (указателна за комплекса) и понеже е точно до дансинга ни ще я украся и заменя с някаква наша табелка. Моля ви за идейки с оригинален текст  write Не ми се иска да пиша "Сватбата на ..." или пък само имената ни  GROAN
една нестандартна идея-защо не сложиш един бял лист и всеки гост да напише/нарисува нещо? нестандартна книга за пожелания smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: