Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:39:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 13
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 13 (Прочетена 163029 пъти)
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #165 -:
август 03, 2011, 13:25:12 »
Цитат на: gucci в август 03, 2011, 12:30:16
Аз съм за два гълъба.И да ги пуснете след църковния.
Кумата хвърля кошничките.
Попринцип така е правилно
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #166 -:
август 04, 2011, 10:33:47 »
Привет от мен:)
Започваме да организираме нашата сватба догодина
Гълъбите са много добър избор, много е роматично и красиво
Но ние най - вероятно (почти 99
няма да имаме цървка и затова решихме да вземем ФЕНЕРИ
, които също са много роматични
планираме сватбата да бъде малка, около 70 - 80 гости и нз колко фенера да вземем
. Моят приятел предлага само на най- близките да вземем, но аз не мога да преценя. Моля помагайте, какво мислите по въпроса за бройката. Благодаря предварително!
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #167 -:
август 04, 2011, 13:33:36 »
Здравей и добре дощла във форума
Относно фенерите, ние също ще пуснем фенери заедно с гостите. Сватбата ни е с към 60 души и сме предвидили 20 фенера. Имай в предвид, че на двойка се пада 1 фенер като си помагат за пускането. Лятото бяхме на сватба на която също пуснаха фенери (15 фрнера при гости около 90 души). Там младоженците предварително бяха избрали двойките и им ги дадоха. Би могла да направиш нещо като игра и така да раздадете фенери на различни двойки...(идея само
) Получава се много красиво когато едновремнно се пуснат в небето от всички, а не един по един. Относно закопуването за лятната сватба ги бяха поръчали от Бг сайт (в София на Патриарха някъде им беше офиса ако не се лъжа), а нашите ги купихме от ebay и излязоха малко по-изгодно. Та това е май
Успех и пиши ако имаш още някакви въпроси за фенерите
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #168 -:
август 04, 2011, 13:47:23 »
steli4ka
много благодаря за бързия отговор
Идеята с играта е много добра! Ще го помислим и наистина това е вариант, за да се раздадат фенерите
Това трябва и с ДЖ да го обсъдим:) Аз също мисля да се пуснат едновременно всички-ефекта е страхотен
Разгледах сайта на въпросните фенери на Патриарха, но имам време да потърся и на други места
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #169 -:
август 04, 2011, 16:35:16 »
И аз поръчах фенери. Ние ще сме с около 150 гости, поръчах 70 фенера. Не мисля, че всеки сам ще иска да си пуска фенер и затова взимам по-малко.
Иначе, няма да определям предварително. Мисля да говоря с ДЖ-я да помоли гостите да излязат навън и там да ги пускаме. Ще го помоля и да обясни как да стане точно. Ще има и няколко човека, които знаят как се прави и ще обикалят да помагат. Мноого се надявам да се получи, защото става толкова красиво.
Също от и-бей ги поръчах, като преди това пробвах пак от същия продаваш и останах много доволна. Летят много нависоко и са доста големи.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #170 -:
август 04, 2011, 16:41:39 »
здравейте всички!
присъединявам се към темата
ще се опитам да бъда полезна с информация и идеи
по отношение на гълъбите - обикновено се пускат от младоженците. освен романтично и красиво в пускането има и символика. Както гълъбите отлитат на свобода така и младите напускат родния дом и започват нов живот заедно. Ако гълъбите летят заедно един до друг това е знак, че семейният живот ще бъде дълъг и щастлив. Може да закачите розова и синя панделка на краката на гълъбите като символ момиче-момче. няма опасност да ви изцапат защото не се хранят от предишния ден
за хартиените фенери- разгледайте и този сайт
http://www.feneri-bg.com/
Пакет Цена
5 броя 22.00 лв
10 броя 39.00 лв
20 броя 76.00 лв
30 броя 111.00 лв
50 броя 180.00 лв
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #171 -:
август 04, 2011, 19:05:24 »
Момичета, да ви питам и аз нещо. Днес купих кошнички за шаферките, ще си ги украся сама, имам проект вече! Но, да попитам, ( че нали съм си хитра ) те нали са за късметите за след църквата. Пък тези късмети не ги ли хвърля кумата? Пък, кошничките са за шаферките .....ох, малко се пообърках сега .....
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #172 -:
август 04, 2011, 19:16:12 »
pink_panter надявам се и аз да не те объркам още повече, но ще ти кажа какво знам аз. Късметите се хвърлят от кумата след гражданския брак. А пък кошничките за шаферките примерно може да ги напълнеш с листа от цветя и те да ги разпръскват пред теб. Поне аз така виждам нещата.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
«
Отговор #173 -:
август 04, 2011, 19:20:25 »
Кошничките за малките шаферки може да се напълнят с листенца от рози и те да ги разхвърлят за да очертаят пътечка за младоженците....друг вариянт е да сложиш в тях само жито и бонбонки и да ръсят и те заедно с кумата при хвърлянето на късметите (става прекалено много жито така
) Друго, друго... може да сложиш малки бонбонки или лакомства и те да минават из гостите да черпят. Хмм май само това се сещам.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
«
Отговор #174 -:
август 05, 2011, 05:18:07 »
Момичета, в двора на хотела ни има табела (указателна за комплекса) и понеже е точно до дансинга ни ще я украся и заменя с някаква наша табелка. Моля ви за идейки с оригинален текст
Не ми се иска да пиша "Сватбата на ..." или пък само имената ни
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #175 -:
август 05, 2011, 09:33:15 »
pink_panther
тук в нашата област ,късметите се хвърлят от тази ,която ни венчае,ние в ритуалната зала не можем да украсим понеже не е разрешено,и аз имам шаферки и се чудя дали да направя такава кошничка,за след църквата и си мислех за листенца от рози ,но те няма да хвръкнат ако има вятър,а ако пак се хвърлят късмети ще стане много ... и за това мисля да си я оставя само с грижата да ми пази роклята
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #176 -:
август 05, 2011, 09:46:40 »
Steli4ka
Така на прима виста се сещам за нещо от сорта на "Добре дошли да нашето сватбено тържество ! .... и ......" или "Добре дошли скъпи гости, споделете или (напишете) с нас нашата приказка"
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #177 -:
август 05, 2011, 09:58:46 »
Steli4ka,
зависи дали искаш да е в шеговит или романтичен дух. irena_popova ти е дала предложения за второто, аз се сещам за шеговитите "Който разбира, тук/там се спира" или "Купонът е точно тук".
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #178 -:
август 05, 2011, 10:02:37 »
Цитат на: pink_panther в август 04, 2011, 19:05:24
Момичета, да ви питам и аз нещо. Днес купих кошнички за шаферките, ще си ги украся сама, имам проект вече! Но, да попитам, ( че нали съм си хитра ) те нали са за късметите за след църквата. Пък тези късмети не ги ли хвърля кумата? Пък, кошничките са за шаферките .....ох, малко се пообърках сега .....
да, обикновено ги хвърля кумата, след гражданския брак, а след църковния хвърля жито, монети, бонбонки.. спокойно можеш да ползваш кошничката и в двата случая, ако имаш и малки шаферчета - да вървят пред вас и да хвърлят розови листенца. само трябва да се реагира бързо след всеки от ритуалите някой да сменя съдържанието на кошничката
кошничката може да се използва и след това в ресторанта, ако решите да подарявате лично подаръчетата на всеки гост, докато минавате за поздравления. много по-елегантно е да изваждаш едно по едно подаръчетата от красивата кошничка и да ги даваш на всеки гост лично
хората се чувстват по-специални
Активен
emocia_wa
Професор
«
Отговор #179 -:
август 05, 2011, 10:05:21 »
Цитат на: steli4ka в август 05, 2011, 05:18:07
Момичета, в двора на хотела ни има табела (указателна за комплекса) и понеже е точно до дансинга ни ще я украся и заменя с някаква наша табелка. Моля ви за идейки с оригинален текст
Не ми се иска да пиша "Сватбата на ..." или пък само имената ни
една нестандартна идея-защо не сложиш един бял лист и всеки гост да напише/нарисува нещо? нестандартна книга за пожелания
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...