Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 06:38:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 163025 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 13, 2011, 14:49:14 »

caffein, за естествените бутониери има специални игли. Има ги във Флора комерс. Ето: http://www.flora-com.com/index.php?MlW-gRSDMlSHM5OvUFOzYVOHcJOTIBeDIdKbYdajQ9KzQJKTkROLQxOXQxOPYJm3cFiHgtmbM1S-Ihezg9e-IBijYBODIZKLcNePIxeb&page=1 А за изкуствените, може да прикрепиш безопасна игла като я увиеш с панделката, с която например ще украсиш бутониерата.  smile
babyboopk, тези лентички се поръчват в рекламни агенции, които се занимават с такъв печат.  smile
once_upon_a_time, аз виждам снимка само на чаши, които ми изглеждат като ритуални, истински.  scratch one-s head
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 13, 2011, 14:58:37 »

Благодаря ти Мони. Предполагах, че някъде там могат да се поръчат smile
Аз и друго да попитам  blush имате ли идея, от къде мога да си взема (не много скъп) златист спрей ? Ще го използвам за дърво  huhhuh.gif
И пак ви благодаря момичета, много ми помагате с идеите си и информацията  give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 13, 2011, 15:21:58 »

babyboopk, най-добрите цени са на борсите за строителни материали.  smile Виж също и в строителните хипермаркети и в железариите.
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юли 13, 2011, 17:06:32 »

Да ви покажа какво сътворих днес, направих си розички и си завърших късметчетата  yahoo

* Изображение0400 - Копие.jpg (30.44 KB, 448x336 - видяно 279 пъти.)
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #124 -: юли 13, 2011, 17:20:32 »

Мони, имам проблем някакъв и не мога да кача снимката - надвишавала допустимия лимит, което определено не е така. Мога да я пусна на мейл.
Активен
titu
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #125 -: юли 15, 2011, 15:37:44 »

Момичета, къде в София мога да намеря такива декоративни розички за украса на късметчетата?
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юли 15, 2011, 15:52:42 »

Аз моите си ги правих сама, но в кинкалериите има и готови  good
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 16, 2011, 01:03:05 »

titu, аз моите ги взех от Илиенци (единственото, което купих от там, иначе се оказа, че е прехвалено, че може да се купуват украси и дреболии). Говоря за гумени или хартиени розички. Тези от плат наистина ги има във всяка кинкалерия.
fabolous, страшно свежи и сладки са ти късметчетата!  Bravo Bravo
 Offtopic once_upon_a_time, не знам защо става така.  sad Няма значение, все пак мерси, give_rose няма да те занимавам с глупости.
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юли 17, 2011, 17:45:02 »

titu, декоративни сатенени розички във всякакви цветове има в магазините "От игла до конец". По 10 ст. е едната.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 20, 2011, 02:53:10 »

Ето ми поредната порция дреболии!  smile Цял ден основно почистване след ремонт и вечер- правене на дреболии!  angry Направо съм скапана, но си струва емоцията!  smile
Ето рокличката за кученцето ми! Влюбена съм в нея!!! Поизмъчи ни с майка ми, но се справихме. (основно тя  Wink )
А в галерията са и снимките на възглавничката за халки, бурканчето за мед в църквата, част от украсата за колата и бутониерите - за жени и за мъже. Женските не си личат добре, защото не съм ги снимала вързани на ръката.  smile 
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 20, 2011, 09:41:58 »

Браво Мони, страхотни неща правиш. Възхищавам се на търпението ти  give_rose Girl_hide
Възглавничката за пръстените ти ли си я прави ? (много е красива  Bravo)
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #131 -: юли 20, 2011, 10:06:09 »

Браво мони,каква прекрасна шаферкаще си имаш  Bravo ,аз пък забелязах нещо в галерията ти ,което много ме очарова,как чантата и обувките си ги намери същите както са на снимката,аз чанта търся от сума ти и време и нищо не ми се набива в погледа huhhuh.gif
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 20, 2011, 14:10:50 »

Благодаря ви, момичета!  smile Ако видите шаферката как смешно ходи с роклята ще се пръснете от смях!!!  funnytooth
babyboopk, всичко самичка си правих. Е, с мама разбира се.   blum
silvaki, много търсене трябва за съжаление. (Да живее Интернет!  blum ) Аз лично препоръчвам на всички да си купуват нещата от чужди сайтове, както аз. Просто тук няма разнообразие, а и рядко има нещо, което да ми хареса.  pardon
По отношение на идеи за дреболийките - търсете снимки в руските сайтове! Царе са на декорацията!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юли 23, 2011, 19:34:20 »

Момичета, като вече бивша булка да ви дам идея за един аксесоар,за лятна сватба, който определо бях забравила и се сетих чак на самия ден, но вече беше късно  - ветрило! Продават ги навсякъде вече, има хубави, бели, точно булчински стил, биха станали страхотни снимки с него, а би било доста полезно в жегите! Аз искрено съжалих, че не се сетих.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юли 24, 2011, 10:45:21 »

Ооо, ДА! Това с ветрилото е прекрасна идея и аз също се бях сетила, ама  добре, че ме подсети сега Bravo

Момичета, направили сте прекрасни неща! Поздравления give_rose give_rose give_rose

Искам да ви попитам вие на кои гости ще слагате бутониери. Аз нещо не мога да реша още crazy crazy crazy Някои ми казват само на родители, младоженец и кумове, а други и на брат и сестра и на шафери...........Споделете, моля ви, за да се ориентирам и аз girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: