Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 04:49:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162902 пъти)

fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 07, 2011, 13:47:02 »

Мони, благодаря за съвета и аз ще я правя с пробване ,за да няма грешки . Почвам да се повтарям, но имаш златни ръце give_rose
pkara , дай някоя примерна снимка, да знаем горе-долу какво ти харесва  Wink
Активен
water_lily
Любопитен
*
Публикации: 20

Усмихни се!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 08, 2011, 09:48:52 »

И аз да се похваля с моите шапчици  blum На снимката бруката малко изглежда като на петна, но на живо е по-симпатично  smile

* DSC06906.JPG (44.38 KB, 559x537 - видяно 417 пъти.)
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #107 -: юли 08, 2011, 10:51:56 »

water_lily много са хубави шапчиците  LOVING , тази по-голямата как я направи, аз тамън съм почнала и аз да правя шапки (за мъжете за фотосесията), но исках да ги облека в черен плат, та се чудя дали само да ги боядисам   pardon
Активен
water_lily
Любопитен
*
Публикации: 20

Усмихни се!

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 08, 2011, 14:35:28 »

Благодаря ти!
Аз не съм ги боядисвала, намерих златен картон и изрязох шапката направо от него, отгоре само я напръсках с брукат смесен с лепило. Мисля че ще ти е по-лесно, ако си намериш подходящ картон, може да е гланциран, за да изглежда по-красиво. Иначе обличането с плат ще си е голяма играчка, особено по ръбовете. Нашата шапка по принцип играеше ролята на кутия за пликове, но си направихме и фотосесия с нея, стои добре и върху главата blum
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 09, 2011, 14:00:01 »

Много ме радвате, момичета!  give_rose
gucci, разбира се, че не се обиждам!  give_rose Нали трябва да има градивна критика, за което благодаря! Между другото бутилката, за която говориш е виното, а не шампанското. Наистина темата на сватбата е приказка и мога да си позволя по-пищна украса, но някак ми харесват по-изчистени неща с малко акценти.  smile Чашите ми пък са съвсем семпли. И аз не знам защо, някак така ми харесват.  pardon
water_lily, шапчиците са страшно оригинални и интересни!  Bravo
Morning_Flower, дай снимчици и на твоите красоти! smile Знам, че и ти твориш.
 pkara, аз не се бях сетила за подносите.  scratch one-s head От ресторанта няма ли да дадат?
Ето и последните неща, които направихме с майка ми. Свещи, чаши и бутилки. Свещите ги украсихме така, за да обира восъка, който капе. Нещо, за което майка ми ме подсети. http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=507339&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=5e3fa94b7c926f8208f80a62c022cdcc
« Последна редакция: юли 09, 2011, 14:02:09 от Monikamaria » Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #110 -: юли 12, 2011, 15:40:06 »

Monikamaria не съм си снимала нещата, все нямам време, а и повечето са недовършени  blush и се намират в различни апартаменти, но се надявам в скоро време да направя снимки, дори поканите едвам успях да снимам, а са почти раздадени, само няколко броя останаха
извинете за  Offtopic   blush
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #111 -: юли 12, 2011, 16:39:42 »

Monikamaria Изглеждат прекрасно! Браво на вас  give_rose
Може ли да ти открадна идеята за украса на бутилките?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 12, 2011, 18:04:11 »

Susito, без никакъв проблем, мила!  good Даже ако искаш мога да ти кажа от къде съм купила материалите на страхотни цени!
Morning_Flower, наснимай ги, поне да ги сложиш в твоята темичка, когато ти я направим.  smile
Сега виждам, че не съм сложила снимката на украсените чаши за шампанско. На мен много ми харесват така украсени, но не са ли прекалено семпли само с една панделка? Как мислите? smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #113 -: юли 12, 2011, 18:06:02 »

Мони, и аз съм стигнала точно дотам с украсата на нашите чаши - и те са като твоите не от стъкло/кристал. Мисля да им сложа по една малка панделка на всяка, според мен стои по-завършено.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юли 12, 2011, 18:11:03 »

once_upon_a_time, и аз това се чудех, но това охлювче ме притеснява. Не ми върви много с панделка нещо.  scratch one-s head Ще ги оставя засега така и някоя вечер преди да заспя ще ми изплува! При мен така става.  smile
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #115 -: юли 12, 2011, 18:14:59 »

Monikamaria според мен така чашите ти са перфектни ,самите чаши според мен биха стояли претрупано с панделка ,а и те самите са прекрасни  Bravo :girl_wink:така за мен са перфектно довършени smile girl_wink
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #116 -: юли 12, 2011, 18:26:15 »

Ако не е панделка, някое малко мънисто или цветче - точно там, където платът завършва обиколката си около чашата и тръгва свободен ( ама и обяснение дръпнах  pullpigtails). Сигурна съм, че ще го измислиш. ПП. Слагам снимка на чашите за чупене в галерията.
Активен
caffein
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 13, 2011, 11:21:14 »

Здравейте,

Да питам бутониерите от естествени цветя с какво и как ги закрепвате по костюма и съответно - дрехите на майките и кумата. Те са доста по-тежки.
А другите бутониери изкуствените?

Поздрави,
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #118 -: юли 13, 2011, 11:51:06 »

Здравейте,

Да питам бутониерите от естествени цветя с какво и как ги закрепвате по костюма и съответно - дрехите на майките и кумата. Те са доста по-тежки.
А другите бутониери изкуствените?

Поздрави,

Ние имахме бутониери само за мъжа ми ,кума и кумата .За родителите и за сестрите и братята бях взела малки изкуствени розикчи които наподобяваха естествените .Закрепихме ги с малки топлийки ,на мъжа ми и на кума ми бутониери сложихме в малкото джобче на сакото .
И аз като тебе бях се насочила бутониери на всикчи но розата е тежко цвете ,нашата сватба беше на 2.07 тази година и вискчи бяха с много финни материи ... кумата мия свали след церемониите защото беше доста тежка ,затова за родителите предочетахме нещо по семпло ,а и флористката ме посъветва така!
« Последна редакция: юли 13, 2011, 15:29:45 от Bibsi8792 » Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 13, 2011, 12:00:59 »

Момичета, имате ли идея от къде мога да си купя от онези малките сатенени лентички с надписани имена или дата на сватбата, например ?
Става дума за София.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: