Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 02:23:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162773 пъти)

babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 05, 2011, 23:40:58 »

Monikamaria кутията е страхротна  yahoo
 Offtopic момичета като гледам какво правите и какви хубави неща излизат от ръцете ви... и аз така ви се възхищавам.... (искрено) като страничен наблюдател, който до момента нищо не е направил.... и надали ще имам времето.... едно голямо ЕВАЛА и пак като страничен наблюдател, ако не знаех, че вие си правите нещата никога нямаше да го предположа.... всичко е толкова красиво  give_rose
Аз имам питане : някой виждал ли е бутионери от изкуствени цветенца с житни класове (темата на сватбата е жътва, т.е. преобладават житните класове, а цветовете са златно и бордо)?
Мисля да мина през магазина близо до Пирогов, но все пак, ако там не харесам нещо , да имам резервен вариант Girl_hide
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 06, 2011, 01:59:05 »

Като не може да се спи, поне да ви пусна бутилката вино за църквата, която вчера направихме. smile

babyboopk, аз никъде не съм виждала такива. sad
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 06, 2011, 07:02:37 »

unicusbg цветен пясък можеш да откриеш в почти всички цветарски магазини smile

Monikamaria, кутията е разкошна!Браво! Много ми е приятно като ви гледам как всичко сами си правите, аз за моята сватба също си правих всичко сама smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 06, 2011, 07:18:31 »

Monikamaria, всичко е много хубаво! Определено ти се отдават тези неща! Bravo Bravo Bravo

unicsbg,
цветен пясък знам, че имаше в едно магазинче по 1лв на Алабин, малко преди площад Македония. Аз си взех от там преди време, но сега не знам какви цветове има. pardon
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юли 06, 2011, 08:42:12 »

Мони, нещата ти са чудесни  yahoo
babyboopk такива бутониери с житни класове не съм виждала и аз, но ако и ти не намериш , може да си вземеш подходящ цвят и сама да им вмъкнеш по някой друг житен клас, за това само се сещам  smile

Аз да ви попитам : изрових си от тавана една кутия ,която ще украся, за пликове с размери д27 х ш17 х в10 и се чудя дали няма да е малка?  huhhuh.gif
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**
Публикации: 64

« Отговор #95 -: юли 06, 2011, 10:49:17 »

Здравей. Мисля, че в Мънисто видях такива. Можеш да провериш, ако си от София.

Monikamaria кутията е страхротна  yahoo
 Offtopic момичета като гледам какво правите и какви хубави неща излизат от ръцете ви... и аз така ви се възхищавам.... (искрено) като страничен наблюдател, който до момента нищо не е направил.... и надали ще имам времето.... едно голямо ЕВАЛА и пак като страничен наблюдател, ако не знаех, че вие си правите нещата никога нямаше да го предположа.... всичко е толкова красиво  give_rose
Аз имам питане : някой виждал ли е бутионери от изкуствени цветенца с житни класове (темата на сватбата е жътва, т.е. преобладават житните класове, а цветовете са златно и бордо)?
Мисля да мина през магазина близо до Пирогов, но все пак, ако там не харесам нещо , да имам резервен вариант Girl_hide
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 06, 2011, 12:14:13 »

Моникамария, страхотна е кутията! Браво!  Bravo И си пасва прекрасно с цялостната концепция на сватбата!  heart Да те питам, вата ли си сложила под плата. И аз ще си правя сама кутията, но най-много ме притеснява как ще наглася плата около цепката, за да не се набръчква.  blush
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #97 -: юли 06, 2011, 12:20:22 »

Monikamariaбраво ,чудесни неща си направила ,аз също няма да купувам кутия ще ми я направи една позната...ако беше от тук щях да те юрна ти да ми я направиш,много сполучливо се е получило и шампанското браво  good Bravo judges
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юли 07, 2011, 01:14:53 »

Много благодаря, момичета!  kiss2
pink_panther, сложих вата, да.  smile Исках да е малко обемна, така да се каже. А плата го вмъкнах като го срязах по средата, там където ще е дупката, и в двата края го цепнах като раздвоено (много тъпо го обясних  huhhuh.gif), а отвътре го залепих. Мисля, че се получи.  smile
fabolous, мисля че ще е малка, защото ще е неудобно с височина 10см. да се пускат пликовете. Аз с пробване си направих размерите. Моята е доста голяма (оптимистка съм явно!  blum).
Да ви покажа и кошничката за късметите:
« Последна редакция: юли 07, 2011, 01:16:54 от Monikamaria » Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #99 -: юли 07, 2011, 07:59:06 »

Момичета от къде мога да си взема книга за пожелания с писалка като перо? Когато се сгодих започнах да ровя в разни сайтове и някъде съм видяла такава книга, защото имам снимки, но нямам спомен къде. Ако ми помогнете, ще съм много благодарна.

Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 07, 2011, 08:08:55 »

Купуваш си книга, химикалка, бял сатен и бежови сатенени ленти, бяло перо и започваш да действаш smile

Моника, кошничката е страхотна! Възхищавам ти се!
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #101 -: юли 07, 2011, 09:49:21 »

Купуваш си книга, химикалка, бял сатен и бежови сатенени ленти, бяло перо и започваш да действаш smile

Моника, кошничката е страхотна! Възхищавам ти се!

Е то на думи добре, но няма да го направя толкова хубаво, като това  nea Нямам творчески усет sad Но ако нне намеря може да се пробвам.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #102 -: юли 07, 2011, 10:26:35 »

Lovly намерих няколко варианта ,но не знам дали ще са ти от полза http://www.weddingstar.com/product/western-fringe-traditional-guest-book,тук пък има доста разнообразни химикалки http://www.prikazenden.com/magazin/categories.php?CategoryID=8&page=1,а другия вариант е щом не можеш сама помоли агенцията ,която ще ти украсява тези неща или в някой сватбен магазин ,не вярвам ,че няма да може някой да го направи  smile :Pуспех girl_wink good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 07, 2011, 12:00:12 »

Monikamaria много ми хареса как си направила кутията.На кошничката не ми харесва дантелата/тази на кутията е по красива/ и смятам ,че ако сложиш малко вата и при нея отвън и на дръжката ще стане по хубава.
На украсата на шампанското гърлото е много голо и виждайки се така тапата на мен не ми допада.Надявам се да приемеш мнението ми и да не се обидиш.Това просто е моето мнение.
Знам че темата ти е приказка и смятам ,че трябва да е по пищна украсата за да е кралско.
unicusbg страхотни кутийки.
fabolous много нежни и въздушни са станали късметчетата и със страхотен цвят.
« Последна редакция: юли 07, 2011, 12:02:31 от gucci » Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #104 -: юли 07, 2011, 12:59:37 »

Да ви върна пак на питките - те трябва да са на подноси , но навсякъде се предлагат китайски, които не ми харесват.Къде може да се намери нещо красиво?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: