Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 04:59:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162957 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 28, 2011, 12:21:51 »

Момичета искам да ви се похваля с късметчетата, които си купихме от Асеновград yahoo yahoo *YAHOO*Много са сладурски и струват 0.25 лв/бр. Ето снимка: Има и още в галерията. Аз си взех 50 бр. (25 за ритуалната зала и 25 за църквата). Сега обаче, се чудя дали не са много crazy crazy crazy
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 28, 2011, 12:58:52 »

Веси, зависи от бройката на гостите ти мила - имам спомени, че твоята сватба е над 100 човека, така че 50 късметчета според мен е добре. Аз се ръководих от друго като избирах бройката, а именно, че трябвало да са на годините на булката и моите съответно са 29. girl_wink
Аз продължавам с моите питки - тази, която е за църквата там ли остава или ни я връщат след ритуала, някой знае ли? И коя питка е солена и коя сладка? Какъв грамаж трябва да са горе-долу?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 28, 2011, 14:40:25 »

Да, това за годините и аз го знам и понеже сега станах на 25 и така го измислих pardon А за питката за църквата знам, че си остава там и не трябва да е много голяма или поне ние няма да я правим много голяма. pleasantry
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 28, 2011, 17:14:33 »

V_e_S_i, много са сладурски!!! Bravo Относно броя, ние ще ги хвърляме само пред ритуалната, но понеже гостите са около 150 (въпреки, че не съм сигурна, колко то тях ще дойдат там) ще направя 49. И аз не знам дали моите са много.  scratch one-s head

steli4ka, аз мисля, че трябва да е достатъчно широко, така че да можете да минете и двамата и да можете да направите две-три крачки по него. Така мисля да е нашето.  smile pardon
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #49 -: юни 28, 2011, 17:32:50 »

И аз да кажа за питката .. biggrin Аз знам 1 питка за в булката-кръстницата ги захранва след като я прибулят,1 питка за църквата,1 за ресторанта и един кравай естествено за кръстника... smile
А да попитам за църквата задължително ли е да се хвърлят бонбонки,не може ли примерно листенца от рози или въпрос на вкус... huhhuh.gif
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 28, 2011, 20:21:51 »

silvaki обикновенно след църквата се хвърля жито с бонбонки и стотинки.Вече всичко е въпрос на вкус.Късметчетата-кошнички се хвърлят след ритуалната зала.При листенцата от рози обаче има вероятността просто да не литнат,щото са много леки и да стане малко странничко при опита да се хвърлят над главата ви.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #51 -: юни 28, 2011, 20:59:38 »

да и това го има ,мерси  gucci сега ще го обсъдя набързо с моя да видим какво ще каже за тази идейка smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юни 29, 2011, 13:11:49 »

Ето ги и нашите късметчета! Най-после сядам да се занимавам с направата на дреболийките. Добавила съм и ароматни солички "Роза", тъй като темата ни е "златна роза". Имах тази идея за аромата преди, но сега като видях, че и друго момиче я е осъществило ( късметчетата на steli4ka) се реших и аз.  smile
Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 29, 2011, 15:01:11 »

Момичета, много са ви красиви късметчетата.  give_rose

Някой пита за платното - няма определени размери, но според мен трябва да е поне 2,5-3 м., нали все пак трябва да минете по него.  good Обикновено ресторантите имат такова платно, попитай във вашия.
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юни 29, 2011, 15:59:46 »

Monikamaria, чудни късметчета. И всъщност идеята със солите е много добра. Представям си като се хвърлят как се понася един облак от аромати.
Според мен платното трябва да е толкова дълго, колкото е растоянието от входа до масата за посрещане или арката. Или поне да покрива една осезаема част от този път. Затова е най-добре да се прецени на място. Аз поне така мисля да направя.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 29, 2011, 18:21:27 »

silvaki, unicusbg, благодаря, момичета!  give_rose Аз ги правих, да. Много държа всичките ми джунджурии да си ги направя сама (разбира се с помощта на майка ми) .
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 30, 2011, 07:34:35 »

Monikamaria , поздравления! Много са хубави късметчетата и това, че искаш всичко да си направиш ти е много хубаво. АЗ единственото нещо, което може би ще си направя сама е букетчето за хвърляне, защото си имам идея за него и мисля, че ще се справя pleasantry ЗА късметчета, бутониери,поакни и т.н. няма какво да се пробвам - не ме бива в тези "пипкави" работи nea nea nea
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 30, 2011, 10:25:11 »

Браво, Мони, много са нежни  Bravo Аз да питам като по-неопитна  nea тюла нарязан ли е или го взимаш на метър и за 33 късметчета колко ще ми трябва ?
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 30, 2011, 10:31:47 »

Браво Мони  Bravo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 30, 2011, 11:26:58 »

Браво, Мони, много са нежни  Bravo Аз да питам като по-неопитна  nea тюла нарязан ли е или го взимаш на метър и за 33 късметчета колко ще ми трябва ?
Не съм Мони ама да кажа ,че има и нарязан тюл и такъв на метър.Зависи какъв те трябва.Според мен по практично е да вземеш на метър,защото можеш да си прецениш колко големи искаш а и може и за друго да използваш тюла.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: