Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 05:33:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162971 пъти)

госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 20, 2011, 20:51:26 »

С трите имена, ЕГН и паспортна снимка минимум tease Момичета, без да искам да обидя никого, мисля че се вманиачавате в изключително дребни детайли. Направете си картичките, както на вас ви харесва и приемаите подготовката с повече забавление и по-малко притеснение good
Активен
water_lily
Любопитен
*
Публикации: 20

Усмихни се!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 20, 2011, 21:01:05 »

Моите тейбъл картички са с малки имена, само на повтарящите са с име и фамилия. В крайна сметка важното е да са красиви и да си "свършат работата", т.е  хората да си намерят мястото на масата  smile
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 21, 2011, 09:05:29 »

Мисля, че едното е достатъчно. Освен ако не подготвяте изключително изискано събитие, на което всички ще си говорят на фамилия lol
Активен
didkata84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #18 -: юни 21, 2011, 10:22:03 »

Абе мацки, я ме светнете колко питки трябва да се поръчат? Една за църквата, а за ресторанта колко, при положение, че сме около 110 човека?
А за тези гривнички за ръцете за кого са, за шаферките ли само, т.е колко да поръчам?
Уфф, много ми станаха въпросите, уж всичко си знаех!
Мерси предварително!  smile
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 21, 2011, 10:37:51 »

didkata84, и аз ще чакам някой да отговори за питките,че не съм много наясно.Една трябва със сигурност за черквата и една за ресторанта,но дали са необходими само тези две и аз незнам.
Гривнички за ръцете аз ще слагам само на шаферките, демек 2-чки. На родителите и на кумовете ще слагам от другите ботуниерки, дето се закичват.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 21, 2011, 11:35:27 »

Поне при нас питките ще са 3 .Една за църквата, една за посрещането  и една за разчупването над главите. Тази за разчупването, трябва да е цяла а не на малки питчици за да не се натроши много, а другата- за посрещането да е по-малка.Това знам аз и така съм ги поръчала на управителката на ресторанта.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 21, 2011, 15:45:04 »

ellimink, и аз така мисля за питките!  good
Аз купих свещи и бъклица. Свещите са страшно изчистени, имат само две тъъъънички златни линийки. Едва ги намерих, по магазините повечето са страшно кичозни. bad А бъклицата нещо не ми харесва, но просто няма избор. Но и то какво да й избираш на една бъклица! pardon
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 21, 2011, 16:09:37 »

Да кажа за питките
1.Една за ритуалната-ако имате ритуална зала
2.Църквата-ако имате църковен брак
3.За захланване-ако ще имате такъв ритуал
4.Една за чупене над главите.ако го имате като ритуал

Трябва ви и мед.Може и шарена сол/във всеки край е различен/

Тейбълките може и с едно и с две имена-въпрос на избор.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 21, 2011, 16:25:46 »

А питката в ритуалната за какво служи? scratch one-s head
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 21, 2011, 16:27:11 »

В ритуалната ако е избран битов ритуал го има.Но трябва да се говори с ритуалната и дали ще им трябва.Те обикновенно с казват в ритуалната какво трябва да имате.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 21, 2011, 17:48:22 »

Момичета, току що попаднах на една много интересна идея. Вместо кутия за паричките на сватбата да се направи "кладенче за пожелания", като предварително в поканата може да е упоменато, каква е целта на кладенчето.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 21, 2011, 18:12:32 »

Тази последната идея е много хубава, но никъде по магазините не съм го виждала crazy crazy А колкото до питките, аз знам за 3 бр. - Една за църквата, една за захранването в ресторанта и една за разчупване. Така ще е при нас, като тази за църквата ще е по-малка, а не огромна погача. Тя си остава там, ако не се лъжа pleasantry
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 21, 2011, 18:41:03 »

Аз го видях от този сайт http://www.aweddingwishingwell.com/wishingwellpoems.htm, но в България сигурно не са популярни, тъкмо шанс да се изненадат гостите blum
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 22, 2011, 09:20:50 »

Момичета, колко  бутилки шампанско трябва да се купят - 1 или 2? Едно със сигурност в ритуалната зала, но то там ли остава или ни го връщат, защото ако ни го връщат мисля, че може от него също да ни сипят и за посрещането в ресторанта - какво иначе ще ги правя 2 отворени бутилки? huhhuh.gif
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 22, 2011, 09:29:46 »

Аз мисля да взема 2, като само това от ритуалната зала ще си е украсено. Него ти го дават и ще си го оставя за спомен украсено. За ресторанта ще занеса предварително една бутилка шампанско, защото там все пак сипват в 4 чаши и не се знае от другото колко ще е останало и дали ще стигне nea Аз обичам шампанско и ще си го изпия останалото girl_wink
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: