Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 05:44:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на plesure - 08.07.2011  (Прочетена 40193 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #75 -: юни 27, 2011, 08:25:21 »

На мене не ми се вижда голям, много е красив и горещ - истински летен букет!
Моята снаха си хвърля нейния букет, нямаше втори. Преди години, жената на брат ми, хвърля един от подарените и на сватбата букети. Интересно ми се вижда това, с втори букет, затова пиша.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #76 -: юни 27, 2011, 08:57:58 »

plesure букета ти е страхотен smile а за букет за хвърляне аз също имах 2, този за хвърляне ми беше много мъничък smile яд ме е че нямам снимка да ви го покажа.
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 27, 2011, 10:32:23 »

добавих още няколко снимки с украсените неща. Бутилките още малко ще се доукрасяват. Остава ни да направим само панделките за свещите и ритуалните чаши, и да купим самите чаши, че онзи ден ги нямаше в магазина, бяха свършили за съжаление..
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #78 -: юни 27, 2011, 12:30:30 »

plesure браво good красота любимата ми част с украсяването... blum много хубави неща си имате и чашите са ви хубави, аз сега видях и халките ви, много ми харесаха и те Wink
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 27, 2011, 20:40:21 »

plesure и букета и останалите неща са много красиви  Bravo  yahoo yahoo
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 28, 2011, 09:01:18 »

Мерси момичета. Признавам, че аз помагах само с дизайна и част от късметчетата направих аз - всичко останало свекито (за което отделно благодаря!)

Вчера си извадихме медицински от Санус (30лв). Малко странна ми се стори цялата тази история там - на любимият му продупчиха вената, ама тя не пусна нито капка кръв! Доктора взе кръв от пръста му (за какво???) и след 20 мин ни даде бележките - всички изследвания направени, подписани и подпечатани от един и същи доктор. Другата седмица ще видим дали ще мине номера в ритуалната с такива странно изглеждащи медицински.

Избрахме си каква ще е тортата отвътре, така че и с това приключихме. В понеделник ще си я платим е цялата smile

Вчера бяхме на народни танци отново. Свекито и тя дойде. Колко се ядосах, момичета, просто не е истина. Не стига че само право хоро умее, а и не иска да учи нови неща, че и на нас ни пречи през цялото време. 10 минути се обясняваше с преподавателчето дали може на "Бяла роза" да го играе като право! После си седна на гъза (след като милото й изсъска че ни губи времето), но не млъкна - веднъж не чух да казва че той се справя добре: "Той на нашата рода се е метнал, на него му е много трудно , не умее да играе, няма чувство за такт и ритъм.." Аз го насърчавам и хваля, че се старае, подкрепям го че има желание да се научи да играе, знам че му е много по-трудно от колкото на мен примерно, а тя обратното! То все едно да кажеш на малко дете че няма да му купиш моливчета, защото то и без туй не умее да рисува, че и няма как да се научи никога.. Сссссс, много се издразних. Чак вечерта се изпокарахме с милото заради това..Явно и двамата сме страшно изморени и изнервени, щом се стигна до това (до сега сме се карали само два пъти от както сме заедно) Но, важното е че в сряда сме пак на танци, този път тя надали ще дойде..

Прослушах по-голямата част от гостите. От 120 човека останаха 90, 5-6 са на кантара.. Добре се справяме  Wink
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 28, 2011, 11:56:39 »

Букета е супер! Колко парички ще ти струва, че аз нещо май пропуснах crazy crazy

Иначе наистина е така, явно повечето бъдещи младоженци в последните 1-2 седмици се изнервят доста. tease tease tease Не си първата, която го споделя това. Само гледай да са по-малко нервите и си мисли повече за хубавото, което предстои!

Разгледах ти галерията и мога да ти кажа, че всичко е прекрасно! give_rose give_rose give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #82 -: юни 28, 2011, 12:03:15 »

Ехееее, колко ми е познато това със свекървата, че тя и мойта се изказва неподготвена и ме дразни ама аз отговарям така че хем да стане ясно че не ми допада какво е казала хем да не се убиди...опитват да се налагат ама няма да мине номера-хихихииии...  Не и се ядосвай, гледай тези дни да не се засичате около сватбата (аз така правех) за да не се дразня, и ще видиш колко по-спокойно ще ти е Wink
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 28, 2011, 12:15:32 »

още не знам колко ще струва букета, Веси. На мен кетеринг фирмата ми го организира, после ще го включат в цената  (май около 50 беше) pardon Пък и той нали се купува от кумата ужким, така че не съм се замисляла.
Относно нервите - ужким всичко е ок, всичко върви гладко, ама ей така изведнъж се оказа, че и двамата сме насъбрали бая и си изпуснахме нервите. Добре че отмина. А съвета за избягване на свекървата от Ивето няма как да стане за съжаление sad Тя ми шие някаква рокля и поне още 1-2 пъти до сватбата ще се видим. Нищо, аз съм търпелива, всичко ще е ок Wink
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 30, 2011, 13:42:30 »

Момичета, имам въпросче: нужна ли е пита в църквата? (нали ужким ни захранват там, ако не се бъркам), после е нужна една за захранването в ресторанта от майките и после една за разчупване = 3, така ли?
И още, ако гореказаното е вярно - какво става после с тез пити?
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #85 -: юни 30, 2011, 13:46:25 »

Ще ти трябват 2 според мен, 1 за църквата и една за захранване и разчупване няма смисъл от повече, като тази да е по-голяма за разчупване и захранване за да раздадете на гостите ако искате, ние не сме раздавали който искаше си отчупи...
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #86 -: юни 30, 2011, 13:49:59 »

Най-добре попитай в самата църква какво искат да носите - на нас, например, ни казаха пита, вино, кутия шок. бонбони, мед, свещи и кръщелни.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #87 -: юли 03, 2011, 08:36:08 »

plesure къде се затри тези дни? До къде стигнахте? smile
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 03, 2011, 21:15:47 »

Тук съм, Иве smile Страшно изморна съм - днес ми беше последният работен ден, от утре съм отпуска. Надявам се да успея д свърша всичко, което не съм успяла до сега. Утре или вдругиден ще получа сватбената книга, ще сложа снимки след това, трябва да ида отново на пробна прически, мисля да е при друг фризьор.. Най-много ме притеснява това, както и колата - още нямаме кола. 4 дена до сватбата и сме с кракомобил ..

Снощи ми беше моминчкото парти, момичетата ми направиха страшен купон! Много съм доволна smile Точно 3 часа преди купона успях да си купя рокля, която идеално похожда за втора рокля за сватбата - цвят екрю, като булчинаската, но до коляното и по тялото.

Сега се опитвам да си почина, но имам чувството, че няма да ми се получи. По план-график утре трябва да платим тортата, да идем до ритуалната зала,  да си направя втора пробна, да се видя с една мацка за кутията за картички и пликчета, която ще ми направи, да ида в ДАИ на изпит, и да почна да си търся цвички за сватбата и бижута... Кога ли ще се наспя?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #89 -: юли 04, 2011, 07:41:07 »

Пожелавам ти късмет на изпита и всички други неща да свършиш бързо, за да имаш време да поспиш. Имаш достатъчно време, ще се справиш  good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: