Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:51:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН 2  (Прочетена 79954 пъти)

mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 06, 2011, 19:16:49 »

Аз мога да предложа парк хотел Гривица също става за коктейл и е по евтино от Кайлъка .Наши познати правиха сватба август в Кайлъка и куверта им беше 60лв.За агенция мога да дам координати на лични
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 08, 2011, 07:11:24 »

момичета къде се изгубихте хайде да си направим една среща всички булки дайте идея къде и кога
Активен
Leyla
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #92 -: януари 31, 2012, 21:41:19 »

Привет. Отдавна не съм се появявала в тази темичка, но до скоро бяхме замразили размислите за нашата сватба.
mimi1809 този хотел в Гривица колко е голям? Ние вече имаме бройка на гостите - смятаме да са около 65 човека и ще ми се наложи да наема стаи за 55-60.
Гледах пак хотели и сега ми се стори, че и Орбита Палас би бил подходящ. Кайлъка ни е голям. Изобщо не знам от къде да започна. Ние вече решихме, че сватбата ще е август и вече взех да се притеснявам, че не знам как да процедирам и от къде да започна.
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 01, 2012, 09:18:45 »

Здравей, Leyla и честито за хубавото събитие.  give_rose
Нашата сватба беше в Гривица и също искахме да настаним гости в хотел, но се отказахме от мотела, защото стаите нямаше да ни стигнат.Не се сещам колко точно бяха, но ако искаш можеш да пуснеш запитване в сайта им. Това е сайта им.Можеш да разгледаш и снимки.Виждам, че искаш сватбата ви да е тип коктейл.В градината може да се направи много красиво, стига да не вали разбира се.
Като цяло започни със запазване на дата за ритуалите, ресторант, хотел, фото, видео и DJ или оркестър.Орбита е хубав като хотел, но е малко по-скъп, а и е доста далече.
Не се притеснявай, имаш предостатъчно време за организация на сватбата.Успех и пиши, ако имаш други въпроси.  good
Активен
Leyla
Любопитен
*

« Отговор #94 -: февруари 02, 2012, 14:48:56 »

Благодаря, Dallila!
Като гледам и самият ресторант е доста голям. По мои изчисления ще ми трябват около 22-23 двойни стаи. Тези дни ще решим дали окончателно сватбата ще е в Плевен и започвам да пускам запитвания.
Що се отнася до разните ритуали и други неща, за тях съм спокойна, защото при нас няма да има такива неща. Ще има само подписване в гражданското и след това нещо като голям рожден ден или фирмно парти. Даже се замислям дали няма да е по-подходящо да наемем една дискотека за целта.
Активен
Leyla
Любопитен
*

« Отговор #95 -: февруари 05, 2012, 19:40:37 »

Момичета, официалната ми дата е 28 юли danceg
Все пак размислихме и решихме да не я правим толкова нетрадиционна. Исках да е в по-нетрадиционен стил, но все пак сме в България и е хубаво да ценим българското. При всички положения няма да има кючеци, но поне ще има народни танци, тоест хора.
Ще съм благодарна на всякакви предложения за ресторант, DJ, гримьор и фризьор, украса за кола и ресторант, както и магазини за сватбени аксесоари. Има ли от къде да наемем кола в Плевен?
Последната ни идея е сватбата да е сутринта, за да може тези от гостите, които нямат желание да остават в Плевен, да могат да си тръгнат. За това ресторанта може да не е в хотела, където ще отседнат. За сега няма как да решим къде да ги настаним, понеже не знаем бройката на хората, които ще пожелаят да останат, но поне ресторант може да ангажираме. Става въпрос за 45 възрастни и 6 деца. Бихте ли ми препоръчали толкова голям ресторант?
Активен
ani_todorova
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 06, 2012, 18:13:51 »

Здравейте, някой знае ли горе долу колко е куверта в парк хотел Кайлъка?
Активен
Leyla
Любопитен
*

« Отговор #97 -: февруари 06, 2012, 18:46:41 »

Бях получила информация, че е около 32-35лв., но не знам дали все още е актуална.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 07, 2012, 08:31:22 »

ani_todorova най добре им звънни и ги питай ,защото кувертите са нещо което се мени.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 07, 2012, 21:53:16 »

Leyla всички ресторанти в Плевен са с по-голям капацитет от нужния ти и ще пускат хора за свободна консумация със сигурност.Да знаеш.Ресторант в центъра на града ли искаш или извън града, искаш ли да има градина(зелена трева и т.н.) или не държиш?Нашата сватба беше в ресторант Будапеща, аз лично съм много доволна от обслужването, страшно коректни, не се и опитаха да лъжат със сметката, храната се сервираше топла и всичко беше 6, също така цените там са нормални.Била съм на сватба в Туристическия, това място е кошмарно - нисък таван, огромна колона по средата на залата и нищо не се вижда от нея, лъжеха и с порциите.Централ е редовния сватбен ресторант, но там на сватба не съм била, също и Старата изба, но то е в по-битов стил и е много голям.Ресторанта на хотел Кайлъка, там може да се съберете в голямата зала може би, не съм сигурна.Мотела на Гривица, но и там по спомен е битово.Ресторанта на Балкан, не го знам в какво състояние е, иначе и Ростов има хубав ресторант, но и той е голям и трябва да видите дали ще е свободен за датата.За агенции ще ти кажа две, но утре става ли?Едната я ползвах аз но преди 3 години почти и всичко може да се е променило, другата е на позната, но и там не знам какво е качеството, затова ще ти ги дам, а ти ще избираш.За фотограф, ако искаш наистина добър ти трябва от София или Пловдив, Варна.Плевенски лично според мен има още много какво да учат и да разберат, че фотографството не е просто щракане.Та така, аз съм насреща ако имаш нужда от помощ пиши smile
Активен
ani_todorova
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 08, 2012, 16:39:09 »

Здарвейте, моята сватба я планираме за началото на август някъде. Малка сватба, около 50 човека. Проблема е, че не мога да намеря подходящ ресторант. Някакви идеи?
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 09, 2012, 11:40:35 »

ani_todorova  много трудно е да намерите точно толкова голям ресторант, както писах и по-горе сигурно ще пускат хора на вободна консумация.Погледни горния ми пост, там съм описала горе-долу ресторантите.Не казвам, че са всичките, но за тези се сещам.А и най-добре е да ги видите на място, все пак там ще протече цялото събитие.
Активен
maria871113
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #102 -: февруари 13, 2012, 16:39:20 »

Здравейте, момичета  smile Аз съм бъдеща плевенска булка. Сватбата ще е края на август в Парк мотел Гривица. Не съм от Плевен и ще съм много благодарна да ми препоръчате фото, dj, фризьор, гримьор, агенция и изобщо всичко за което се сетите  give_rose
Активен
Karina_123
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #103 -: февруари 13, 2012, 19:03:23 »

Здравейте момичета! И аз като Мария871113 искам да ви попитам за малко информация относно добър гримьор и фризьор от Плевен, а също така ако може да ми препоръчате танцъори или агенция, която предлага нещо интересно за изненада на кумовете.  smile Искам да помогна на моя приятелка, която ще се омъжва в Ловеч, но иска да ползва горепосочените услуги от Плевен.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 14, 2012, 13:35:06 »

Обещах две агенции ето ги и тях:

http://www.happy-daybg.com/ - познавам бегло едното момиче.

http://svatbi-biju.com/index.php - това беше моята агенция, но тогава предлагаха само водене и украса.

За танцьори, можете да питате в Северняшкия.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: