Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:45:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН 2  (Прочетена 80096 пъти)

mishenceto
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #15 -: юни 24, 2011, 15:31:08 »

Виж срещу мола на центъра където са  бюрата за обмяна на валута или в еталона.
Активен
irini82
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #16 -: юни 28, 2011, 11:08:16 »

В магазин " Сватба " може да си поръчате халките.ppvasileva с теб мисля че бяхме на една дата до къде стигнахте вие?

« Последна редакция: юни 28, 2011, 11:17:41 от irini82 » Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #17 -: юни 28, 2011, 12:56:47 »

Ами в общи линии почти до никъде pardon Имам държавен изпит скоро и съм наблегнала на него повече....Развитието при нас е,че вече си имаме кумуве :)А от сега нататък остават още много неща,само малко да се поосвободя :)При вас как върви подготовката?
Активен
irini82
Новак
*

« Отговор #18 -: юни 28, 2011, 16:33:00 »

И ние сме до никъде.Кумовете сме ги избрали още в началото,църквата и ресторанта са запазени, фото и видео заснеманито също ,а от скоро си имам и рокля :)Казвам ,че сме до никъде ,защото това беше свършено още преди месеци и от тогава сме в застой.Просто не знам кога трябва да се правят другите работи *crazy*Едни викат няма време други имало много време и аз не знам кога да започвам с дребните неща които са по голямата част от подготовката май crazy
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #19 -: юни 28, 2011, 17:08:01 »

Напълно те разбирам какво искаш да кажеш.Аз дори рокля нямам още.Но мисля скоро да се заемам и с дреболийките smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 29, 2011, 07:40:47 »

Момичета аз имам един месец до сватбата и сега почнах с дреболийките така че всичко е по ваша преценка искам да ви питам  къде е най удачно да се правят медицинските .
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**
Публикации: 64

« Отговор #21 -: юни 29, 2011, 08:58:25 »

Ние имаме още 3 месеца и сега започваме с по-дребните неща. Вече имаме запазен ресторант, час за църква и гражданско (изнесен ритуал), dj, фото, видео, рокля и обувки:) и избран модел на поканите.
« Последна редакция: юни 29, 2011, 09:36:35 от Sabrina84 » Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**

« Отговор #22 -: юни 29, 2011, 09:41:21 »

А къде смятате да си поръчате букета за сватбата?
Активен
irini82
Новак
*

« Отговор #23 -: юни 29, 2011, 10:24:17 »

Аз лично идея си нямам crazy
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #24 -: юни 29, 2011, 13:57:35 »

За медицинските нямам представа къде,защото няма да си ги правя в Плевен.В крайна сметка можеш на много места да си направиш изследванията,а мисля,че на накрая трябва личния да ти ги нанесе или нещо такова.
   Що се отнася за букета,когато кумувах миналия месец поръчах букета на булката направо на сватбената агенция и булката беше много доволна от него.
   А между другото днес си взех държавния изпит и от утре се заемам вече сериозно с подготовката,като мисля да започна първо с халките,че ми е най-голям мерака за тях pardon
Активен
irini82
Новак
*

« Отговор #25 -: юни 29, 2011, 14:10:50 »

Поздравления за изпита :bravo:Иди да разгледаш за рокля да видиш какъв кеф е пък там *YAHOO*Вярно че се чувствах като торта ама пък ми беше много гот danceg
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #26 -: юни 29, 2011, 18:14:18 »

Ами аз преди около месец пообиколих из Плевен по магазините за рокли.Чувството е невероятно да облечеш бяла рокля yahoo(нищо,че в повечето случаи не беше кой знае какво) :)Имаше едно моделче,което много ми хареса,но мисля да се поразходя и до Асеновград да видя какво става там smile
Активен
fetska
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 01, 2011, 03:09:58 »

Здравейте момичета виждам,че и Вие напредвате в организацията .Ние си взехме халки от магазин"Сватба" с поръчка страшно съм доволна,защото аз първо се разплаках излязох върнах се и продавачката ме истърпя.Халките са уникално красиви влюбена съм в тях.Роклята ми дойде голям цирк с тази рокля тя идва от Америка голямо чудо дойде омачкана розите и приличат на листа толкова са омачкани,но иначе е много красива,сега ще я оправям и се чудя как да я гладим?Естествено си раздадохме с котенцето поканите и тогава се сетихме,на 06.08.2011г.,ако е много топло или вали и в двата случая нестава ритуала да ни е на крепостта "Сторгозия" в Кайлъка както бяхме решили,там няма сянка и е обрасло в бурени.Мислихме,чудихме се и аз го измислих в театъра "Иван Радоев" и си наех там зала и там ще е ритуала,ходих и в Историческия музей ,но не  приеха много топло идеята ми.И трябваше да уведомим гостите си отново,просто супер се получи.Ако някой от Вас търси фризиор Ви препоръчвам моя с две ръце "Авел" е салона в бизнес център "Престиж".Това е от мен засега.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #28 -: юли 01, 2011, 08:40:46 »

fetska,радвам се,че така напредваш с подготовката си :)Идеята за театъра е много добра,много ме впечетли *THUMBS*Ако не е тайна колко ще ти излезе наема на тази зала?А мислиш ли да я украсяваш по някакъв начин?
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**

« Отговор #29 -: юли 01, 2011, 11:51:26 »

Благодаря за идеята за букета:)

За медицинските нямам представа къде,защото няма да си ги правя в Плевен.В крайна сметка можеш на много места да си направиш изследванията,а мисля,че на накрая трябва личния да ти ги нанесе или нещо такова.
   Що се отнася за букета,когато кумувах миналия месец поръчах букета на булката направо на сватбената агенция и булката беше много доволна от него.
   А между другото днес си взех държавния изпит и от утре се заемам вече сериозно с подготовката,като мисля да започна първо с халките,че ми е най-голям мерака за тях pardon
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: