Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:19:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН 2
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН 2 (Прочетена 80071 пъти)
mishenceto
Новак
Публикации: 8
Отг: СВАТБА В ПЛЕВЕН 2
«
Отговор #75 -:
октомври 06, 2011, 07:46:56 »
alexxcheto ако ти е необходима информация за грим, прическа, водеща, видео и фото пиши ми на лични. Ще ти препоръчам най-доброто което се предлага града
Активен
violin4eto
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #76 -:
октомври 17, 2011, 13:46:25 »
здравейте и от мен. предстои ми да съм булка края на декември, и до сега не сме направили нищо, само ресторанта е запазен. Ще сме в Ростов гостите ще са около 180 живея в 4ужбина и е доста трудно да организирам вси4ко от разстояние. Про4етох вси4ки постове до момента има мн ценна информация страхотни сте.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #77 -:
октомври 19, 2011, 07:18:51 »
Ако имаш въпроси относно организацията ние сме насреща.Според мен е най добре да си намериш агенция която да се заеме с всичко защото тичането покрай сватбата е много а и вие сте далеко.Успех в подготовката и ще чакаме да се включваш с разкази покрай вълнението и подготовката за сватбата.
Активен
violin4eto
Регистриран
«
Отговор #78 -:
октомври 19, 2011, 14:27:20 »
и аз така мисля да направя ще е хубаво някои да се занимава с дреболиите, а ние каквото можем да уредим от тук. Вълнения и трепети колкото искаш
сън не ме хваща
виждам 4е тук сте само професори и за всяко нещо ще се консултирам с вас
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #79 -:
октомври 21, 2011, 10:33:56 »
Малко ме нямаше след сватбата, но да ви споделя всичко мина прекрасно. Работихме с агенция за украсата, други си организирахме сами. Църквата беше - Св. Николай, ресторанта - на хотел Ростов, ритуалът - изнесен. Ако някой има нужда от съвет, ще се опитам да помогна. Доволна съм от грима, прическата, украсата, ресторанта ( на много високо ниво, дори по софийски стандарти - общо взето от всичко:)
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #80 -:
октомври 21, 2011, 10:36:56 »
Честито на младото семейство сега остава и да качиш малко снимки от тържеството.
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
«
Отговор #81 -:
октомври 21, 2011, 13:27:00 »
Благодаря ти, Мими:) Имам малко трудност с качването на снимки..
Активен
tsurapav
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #82 -:
октомври 23, 2011, 18:01:05 »
Здравейте и от мен
И ние най-после се решихме да направим сватба.Но няма да ни е лесно,понеже не сме в БГ.Лятото като си ходихме видяхме рестораните.Бяхме се спрели на два - Ростов и Кайлъка.Но след доста мислене избрахме Ростов.И сега идва всичко останало- сватбена агенция,фото,камера.А още незнаем дали ще бадем с оркестър или DJ.Затова ви моля-Помагайте.Препорачайте хубав оркестър от плевен(а може и не само от Плевен),или DJ,както и агенция,видео.Много ще се радвам и да ми препоръчате фризьор и гримьор.Знам че е рано,понеже сватбата ще е другата година.Но искам съвети,тъй като организираме всичко от тук ,и става доста бавно всичко.Поздрави на всички
Активен
violin4eto
Регистриран
«
Отговор #83 -:
октомври 24, 2011, 15:38:29 »
Sabrina84 4естито и от мен пожелавам ти много семейно щастие. Сега ние бъдещите булки ще те разкъсаме от въпроси щом си толкова доволна от вси4ко
надявам се да ни съдействаш
В кой ресторант се състоя събитието? Коя агенция направи украсата? Грим, при4еска.... ? Ако искаш пиши на ли4ни, наистина се нуждая от помощ тъй като сватбата наближава, а аз съм запазила само ресторанта до този момент, а и не съм в България за да обикалям и да се интересувам как стоят нещата
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
«
Отговор #84 -:
октомври 25, 2011, 13:14:14 »
Благодаря за пожеланията. Ресторантът беше на хотел Ростов, а агенцията - Happy day. Те ни направиха цялата украса на ресторанта, изнесения ритуал, масата за торта, арка, украса за колата, букет, гривни за шаферки и още някои дребни неща. Част от аксесоарите бяха от ателие Мънисто в София. Поканите и табелките за маса - от pokana.net. Тъй като организирахме нещата от разстояние се възползвахме от препоръки на приятели за организацията в Плевен. Другото, ако искаш, ще ти пратя на лични. Кога е сватбата? Най-добре да си направиш списък и да действате по задачите една по една. Има време още за фризьор и гримьор според мен. Важно е да си запазите ресторанта, църквата, часа за гражданското. После да си избереш роклята и да си създадеш идея за украсата и цялостната концепция на сватбата. Успех!
Активен
fetska
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #85 -:
ноември 19, 2011, 11:07:21 »
Момичета къде се изгубихте.Никой неказва как вървят приготовленията при него.И като булка и вече като сватбен агент се убеждавам,че организацията на една сватба и самата сватба е една прекрасна тръпка,едно прекрасно изживяване , което отлита като миг,но си струва.
Активен
tabakera
Любопитен
«
Отговор #86 -:
ноември 19, 2011, 13:11:42 »
Здравейте, искам да ви се похваля колко хубаво мина сватбата ни на 08.10.11 в Двете сърнета. Организацията беше точна, всичко беше точно както си го представях и прическа и грим и рокля и окрасата стана както я исках и снимките станаха страшни, въпреки че валя целия ден
Ако някой иска инфо за подготовката да пише, поне мога да кажа аз от кои сам доволна и от кои не
успех на всички бъдещи булки....а да ви кажа че и аз организирах всичко от София, но сама си прави касметчета, подарачета, етикети и всички такива подробности:)
Активен
tabakera
Любопитен
«
Отговор #87 -:
ноември 19, 2011, 13:21:11 »
ето и малко снимки за разглеждане
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150361080988766.374577.684633765&type=3
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150361756483766.374712.684633765&type=3
Активен
Leyla
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #88 -:
ноември 28, 2011, 23:57:01 »
Привет! Има раздвижване по моята сватба
Разгледах ходели и ресторанти в Плевен и си харесах Парк Хотел Кайлъка. Някоя от вас да има информация за този ходел и ресторанта му? Ще ни се наложи да подсигурим нощувките на почти всички гости и за това ми се искаше сватбата да е в хотeла, където ще нощуват и гостите. Интересуват ме какви са приблизително цените за куверт и нощувка. За съжаление няма информация на сайта им.
Също така понеже имам по-специфични изисквания за сватбата и искам тя да е коктейл, ще ми трябва агенция, която да се е доказала в организирането нa такива събития. Ако някоя от вас има информация за организирано такова събитие и може да ми даде координати на агенция ще съм благодарна :bouquet:
Сватбата я гласим за началото на май, когато има няколко почивни дни. Пак ще обсъдим това с половинката, но поне стигнахме до съгласие как си я представяме. Определено ще е коктейл и ако времето е хубаво искам да е в градина.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #89 -:
ноември 29, 2011, 15:23:54 »
Много хубаво, но сте се насочили лично според мен към скъп хотел, то не че в Плевен има евтин.Преди две години куверта там беше около 40 лв, а за нощувка мисля че почваше от 60 лв двойна стая, но това е актуализирано със сигурност.Доколкото знам от хотела предлагат фирма с която да ви помогне да изготвите всичко.Съвет: Отидете и говорете на място питайте за цени и т.н. вижте дали ви устройва като визия хотела, ресторанта, запазете датата и говорете за договор.Имайте в предвид, че май месец са баловете и може да останете без ресторант ако не действате бързо.За агенция за организиране на коктейл не мога да помогна, ще попитам една позната която по ги назнайва и ако имам науча нещо ще пиша.Успех в подготовката
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...