Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:40:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383094 пъти)

a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #1005 -: юли 24, 2007, 13:41:15 »

момичета не е задилжително да сте с чорапи представате си колко хубаво ще изглеждат краката ви с едни готини сандалки и малко тенче на бялата рокля Wink
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #1006 -: юли 24, 2007, 14:01:41 »

момичета не е задилжително да сте с чорапи представате си колко хубаво ще изглеждат краката ви с едни готини сандалки и малко тенче на бялата рокля Wink

Точно така  good. Аз си зех сребристи сандали от Мюнхен и много си ги харесвам  girl_wink, за чорапи дума да не става.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1007 -: юли 24, 2007, 14:19:02 »

с чорапибило по официално друн друн не искам да изглеждам като 70 годи6на пенсионерка на женския пазар пред сергията за лук nea аз едва се преборих с мамето на бала да не съм с чорапогащник ама като видя че ми се пурзаляха крачетата и че едва ходя се съгласи да не съм:) ами че то е отвратително
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #1008 -: юли 24, 2007, 15:33:33 »

бъдете както вие се чувствате добре а не както някои ви казва че трябва да бъдете
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #1009 -: юли 24, 2007, 15:34:48 »

бъдете както вие се чувствате добре а не както някои ви казва че трябва да бъдете

да определено това е важното  good
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #1010 -: юли 24, 2007, 18:02:19 »

Момичета,да се запиша и аз тук.Днес си харесах обувки  и си ги купих yahoo.Съжалявам,но немога да ги кача за да ги видите.А в събота с майка ми както си бъбрехме пак за неща за сватбата аз се сетих,че тя още си пази нейните обувки,а тя даже и неможа да се сети какви са.Разрови се и ги намери ,слагала ги е само на сватбата си.Премерих ги и ми паснаха точно,но са с отворени пръсти /виждат се палеца и показалеца/ и това ме притеснява,защото сватбата ни е в края на септември.И сега имам два чифта danceg,новите и тези на майка и двата чифта са ми много удобни.Иска ми се да съм и с двата чифта и най-вероятно ще сложа едните и по някое време ще ги сменя с другите това ще го  реша..Дано да намеря начин да ги кача и да ги видите и да чуя и вашето мнение. girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1011 -: юли 24, 2007, 19:54:22 »

мила това с обувките на майка ти е чудесно *THUMBS*аз нямам подобен шанс защото лично и ги скъсах от носене като бях малка нали все се правим на големи ние момичетата :laugh:а бяха разкошотия.тя ми е казвала че са били най-скъпото нещо от цялата сватба ако не са стрували даже и колкото нея Oh my ....що се отнася до датата на сватбата-моята е средата на октомври но аз твърдо съм решила че искам отворени.свеки ме подкрепя напълно(еее поне за едно нещо най-сетне)и каза че и без това няма да ходя на вън кой знае колко пред блока 10 мин и по толкова пред гражданското църквата и ресторанта така че не се притеснявай хубаво е да имаме резрве ама от др. гледна точка-удобството good
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #1012 -: юли 25, 2007, 09:28:28 »

Мога вече да се разпиша и в тази темичка! Вчера си взех обувките за сватбата, които бях поръчала в ДЕЙЗИ Асеновград!  DANCE danceg yahoo
Ето ги . . .  give_rose
Извинявам се за качеството на снимката, но е от телефон!

* Moite obuvki.jpg (21.9 KB, 640x480 - видяно 334 пъти.)
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #1013 -: юли 25, 2007, 10:05:09 »

mehandjijska, честито! Да си ги носиш със здраве и след сватбата! И аз пробвах точно този модел на Дейзи в един от магазините и ми се сториха удобни, но за съжаление трябва да се съобразя с височинта на младоженеца, с който сме равни на ръст и да не станем като  laugh За това искам нещо по-нисичко, но не успях да намеря нищо в Асеновград, за това ще ходя в София...
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #1014 -: юли 25, 2007, 10:34:03 »

Да, така е страшно удобни са, ще изиграят досто хора на сватбата  laugh laugh laugh
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #1015 -: юли 25, 2007, 17:46:42 »

Здравейте...Темата за обувките сега много ме вълнува, но направо не знам как ще си харесвам. Колкото можах прочетох доста мнения назад и от вас разбирам за тази фирма Дейзи. А знаете ли, дали, ако им покажа модел могат да ми го изпълнят или работят само с техен каталог?
« Последна редакция: юли 25, 2007, 18:19:30 от Jungle » Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #1016 -: юли 25, 2007, 17:49:59 »

Jungle и аз щях да си правя по снимка при тях,обаче си харесах готови.правят по снимка но н етрябва да е нещо супер сложно.питай го мейла,отговарят много бързо
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #1017 -: юли 25, 2007, 18:49:56 »

mehandjijska, ами на моите им е същата закопчалката и тока им е толкоз висок!!! Bravo

danceg danceg дано и на двете да са ни много удобно  good

Jungle, питай по майл, наистина са любезни и отговарят много бързо
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #1018 -: юли 25, 2007, 19:47:44 »

mehandjijska обувките са ти станали много хубави, направо идеални!  good На мен страшно много ми харесват  Bravo
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #1019 -: юли 26, 2007, 07:53:15 »

mandarinka закопчалката я избрах такава, защото крака в обувката ми е стабилен и са страшно удобни, а за тока не мога да си позволя по - висок, тъй като първо съм висока и второ не мога да ходя, ако е по - висок. Твойте ги видях в галерията и също страшно много ми харесаха!  give_rose

Natalia_k благодаря за положителния отзив и аз много си ги харесвам!  smile
Активен
Страници: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: