Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:11:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383386 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #915 -: юли 02, 2007, 12:14:34 »

благодаря ти миличка Little_Sweet_Didka толкова си миличка и м еуспокяваш.незнам какво щях да правя без всички вас и форума give_rose
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #916 -: юли 02, 2007, 12:15:47 »

а те нямат ли дантели

Това момиче, което питаше за ботушите също не си беше купило и хората от Дейзи и казаха, откъде може да си купи дантелата. Изпратиха я в някакъв склад за платове, който по техни думи се намираше близо. Така, че като отидеш питай, те са много любезно хора!
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #917 -: юли 02, 2007, 12:20:00 »

mehandjijska благодаря душичке give_rose
много ми се иска да не се налага да си купувам нови,защото тези струваха доста и не искам да натоварвам пак нашите,стискайте палци да си пасват
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #918 -: юли 02, 2007, 12:22:26 »

Маслинка стикам  good дано не се налага, но обувките на ДЕЙЗИ не са скъпи. Мойте обувки струват само 35.00 лв.  Wink
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #919 -: юли 02, 2007, 15:58:58 »

Здравейте момичета! Най-сетне и аз реших да се разпиша тук. Събитието заплашително наближава, а аз все още нямам обувки, но се надявам в най-скоро време да си намеря. Проблемът при мен е, че с младоженеца сме на един и същи ръст и за това не мога да си позволя обувки на висок ток, въпреки че би обожавам – адски красиви са, но не искам да изглеждаме като Крачун и Малчо...  :laugh:Сватбата е на 18.08 и ще бъде знойно лято, мислите ли че ниски сандалки ще стоят грозно? Въобще, ако някой има някаква идейка, моля ориентирайте ме, за да не се лутам напред-назад и без това времето все не стига.... crazy
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #920 -: юли 02, 2007, 18:11:22 »

summer_sky, не мисля, че ниските сандалки ще стоят зле  smile моите сандали на на много нисичко токче, а ако си бях намерила равни , сигурно такива щях да си взема  blum преди всичко трябва да ти е удобно, поне според мен!  smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #921 -: юли 02, 2007, 21:42:06 »

ниски високи какво значение има стига ти да се чустваш добре да ти е удобно и както искаш да не ставаш по висока от негово кралско величие Младоженецът blum няма смешна обувка освен ако е напълно неподходяща и не се свързва с нищо от концепцията на роклята или на нещо друго.успех и действаи смело good
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #922 -: юли 02, 2007, 22:44:19 »

Благодаря ви момичета, страхотни сте! Какво щях да правя без вас? Всяко ваше мнение и съвет толкова ми помагат, чеее.....вече реших ще си търся ниска сандалка за сватбата и то най-вече удобна щото много ще се танцуууувааа. Той моят младоженец казва, че няма никакво значение кой е по-висок и че няма комплекси в това отношение, но аз определено не бих се чувствала добре така. Solecito, можеш ли да ми кажеш къде си намери тези „бързоходки” – нисички и удобни? Готова съм да търся в София, Варна, Асеновград само и само да си намеря нещо подобно:

* 01.jpg (23.14 KB, 350x462 - видяно 324 пъти.)
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #923 -: юли 02, 2007, 22:46:12 »

Или може би такова:

* 02.jpg (17.87 KB, 350x445 - видяно 330 пъти.)
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #924 -: юли 03, 2007, 06:06:08 »

моите са подобни на първите, които си показала  Wink
намерих ги на Пиротска в едно магазинче ( има ги във всяко второ  good )
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #925 -: юли 03, 2007, 07:35:45 »

моите са подобни на първите, които си показала  Wink
намерих ги на Пиротска в едно магазинче ( има ги във всяко второ  good )

solecito страхотни са! Bravo Bravo girl_in_love girl_in_love И аз си търся нещо подобно, защото хич не са ми удобни обувки с висок ток! От кое магазинче на Пиротска са? blush blushБлагодаря ти!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #926 -: юли 03, 2007, 11:54:53 »

Има ги на два магазина на Пиротска(даже да не са три) в самото начало срещу халите и по натам отдругата страна (страната на Гръцката сладкарница) преди същата сладкарница, и в два магазина на ул.Екзарх Йосиф, пак в самото начало, първия магазин от кръстовището с Мария Луиза по улицата, а втория е навътре преди пазара но от лявата страна,обратната на първия магазин на Екзарх Йосиф, дано успях да обясна  :writer:има и пети магазин на Мегияс(фирмата с тия обувки) под колоните на Христо Ботев  smile
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #927 -: юли 03, 2007, 20:40:15 »

момичета всичко мина супер с моите обувки,пасват идеално на роклята,коята днес си я взех и вече си е тук у дома,много се радвам че няма да търся други обувки DANCE
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #928 -: юли 03, 2007, 21:17:08 »

Маслинка, видя ли че нещата се наредиха, а ти се беше разтроила, казах ти аз да си сложиш Love girl
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #929 -: юли 04, 2007, 07:08:00 »

Има ги на два магазина на Пиротска(даже да не са три) в самото начало срещу халите и по натам отдругата страна (страната на Гръцката сладкарница) преди същата сладкарница, и в два магазина на ул.Екзарх Йосиф, пак в самото начало, първия магазин от кръстовището с Мария Луиза по улицата, а втория е навътре преди пазара но от лявата страна,обратната на първия магазин на Екзарх Йосиф, дано успях да обясна  :writer:има и пети магазин на Мегияс(фирмата с тия обувки) под колоните на Христо Ботев  smile

благодаря ти mandarinka за инфото! give_rose @}->--Вчера влязох в два техни магазина на Пиротска и нямаше моя номер, но днес ще отида да проверя дали ги има в наличност на Екзарх Йосиф и под колоните на Христо Ботев! Стискайте палци защото много ми харесаха (е вярно ако има и си ги купя със solecito ще сме еднакви, за което я моля да ме извини). А и бяха много удобнички! girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: