Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:27:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383473 пъти)

didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #885 -: юни 25, 2007, 18:32:26 »

Сега и аз мога да споделя опит от сватбата и моите обувки. Аз уж си бях подготвила два чифта--едни официални със затворени пръсти и на ток за церемонията, и един чифт сребристи балетни пантофки за танците. Обаче така и не стигнах до смяната на официалните обувки с пантофките. През цялото време ходих и танцувах с обувките на ток и ми беше много удобно! Така че в крайна сметка нямаше нужда от втория чифт! pardon
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #886 -: юни 25, 2007, 19:16:44 »

Solesito,мила има вирус в галерията ти някъде на третата снимка с обувките ми изпищя антивирусната за троянски кон провери си я  girl_wink

ходих до Марино Коста.... и там няма 35 номер отворени обувки има само затворени ама те са си чисти есененни обувки .. и така пак съм в самото начало, някой ползвал ли е на Дейзи обувките, да ходя ако трябва до Асеновград за обувки  Cray
« Последна редакция: юни 25, 2007, 19:19:00 от mandarinka » Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #887 -: юни 25, 2007, 20:07:30 »

Solesito,мила има вирус в галерията ти някъде на третата снимка с обувките ми изпищя антивирусната за троянски кон провери си я  girl_wink

Да да и на мен така!

Момичета, поискайте малко парченце от плата на роклята и търсете с него подходящия цвят. Мандаринка надявам се да намериш Твоите обувки в твоя номер, ако не попитай в булченските салони, знам че правят по поръчка с плата на роклята. За Романтика знам със сигурност, но мисля че и в много други също предлагат подобни услиги!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #888 -: юни 25, 2007, 20:13:02 »

Мерси, Диди! Това също е последен вариант - Романтика и ходенето до Дейзи...

а за вируса пуснала съм топик в помошните темички, дано го махнат  Girl_sing
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #889 -: юни 26, 2007, 14:21:31 »

И аз вече си взех моите обувки, много семпли сандалки, които ще мога да си нося и след сватбата  Bravo
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #890 -: юни 26, 2007, 14:29:21 »

аз вчера обикалях магазините да си търся нещо нисичко зарезервен вариант ако ми умалеят краката !! но нищо не си харесах  cray cray cray !! май резервния вариант ще ми е босичка !!  hysteric
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #891 -: юни 26, 2007, 14:33:41 »

Не се отчайвай Ели. Защо не отидеш до Асеновград или Пловдив, със сигурност ще успееш да си намериш нещо.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #892 -: юни 26, 2007, 14:36:33 »

иха ели много ще си интересна босичка ще ти се радват всички *YAHOO*аз лично от сърце бих се забавлявала ако съм на сватба и булката е боса по някое време в ресторанта.много е нестандартно и сладурско според мен. не се притеснявай ще намериш нещо,което да ти хареса търпение и ровене из магазините му е майката good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #893 -: юни 26, 2007, 14:43:43 »

И аз бях решила, че ако не ми е удобно с обувките да играя хорца, ще се събувам боса и това е!  laugh В крайна сметка се оказа, че обувките ми бяха толкова удобни, че въобще не ги усещах, а бяха с ток!  yahoo yahoo yahoo
Ели, мисля, че твоите обувки ще са ти удобни и няма да имаш нужда от резервни! Нали Сиска имаше същите и беше много доволна, ако не се лъжа  pardon
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #894 -: юни 26, 2007, 15:52:03 »

да същите са като на Сиска и тя каза че са много удобни !!! аз на пробата бях с тях около 20 мин , но изобщо не се замислих дали умалявам или не !!!!  crazy то за мислене ли беше  crazy crazy !!! smile

за съжаление нямам време да ходя в Пловдив и т.н. !!! ако случайно намеря нещо, намеря ... lol)) няма да ми е за първи път , на бала бях точно два часа с обувките и после бях босичка !!! lol)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #895 -: юни 26, 2007, 16:41:09 »

а пък аз се бях замислила дали да не си купя бели цвички както на бала в дискотеката laugh булка като балерина blum но може би ще се откажа
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #896 -: юни 27, 2007, 12:26:48 »

Клео, това си е щура идейка, защо не мацко, направи го!!!!!!!!  yahoo
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #897 -: юни 27, 2007, 12:34:32 »

И аз най-после си купих сандалки danceg, вече се бях отчаяла напълно, но...ето че сега си имам, същите са като на Ели отгоре, но са белички и не са със сатенената панделка , а с каишки, че май ми бяха по-удобнички smile Довечера ще ги снимам smile
Ели, мисля, че няма от какво да се притесняваш на мен лично ми се струват много удобнички good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #898 -: юни 27, 2007, 22:51:58 »

И аз най-после си купих сандалки danceg, вече се бях отчаяла напълно, но...ето че сега си имам, същите са като на Ели отгоре, но са белички и не са със сатенената панделка , а с каишки, че май ми бяха по-удобнички smile Довечера ще ги снимам smile
Ели, мисля, че няма от какво да се притесняваш на мен лично ми се струват много удобнички good

Bravo Bravo Bravo много се радвам за теб!!! good Честитооооо!!!
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #899 -: юни 28, 2007, 09:18:38 »

ЕЛИ в галерията ти има един модел обувки с тях ли ще бъдеш?
Активен
Страници: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: