Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:44:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383699 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #840 -: юни 19, 2007, 12:03:10 »

foxy добре си го измислила това с чехличките good и аз казах на мама че аз ще си ги знам и като не ми харесват ще се притеснявам и ще мисля само за това да не се видят.в краина сметка може да си взема 2 чифта и да преценя но основен критерий ще бъде удобството и 2та ще гледам да ми харесват еднакво и от там нататък ще се прецени danceg
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #841 -: юни 19, 2007, 12:39:22 »

Миличка, това е май най-удачният вариант - най-важните сте ти и твоето мъжле в този ден, както и вашето удобство - вземи си някакви чехлички - моите са даже от миналата година, и като дойде момента с жартиера, пак се преобух с официалните обувки  girl_wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #842 -: юни 19, 2007, 18:04:50 »

Някой се питаше дали няма да е грозно със сандали на сватбата...как мислите?

* 29122_593804.jpg (18.71 KB, 400x264 - видяно 2695 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #843 -: юни 19, 2007, 18:30:31 »

Някой се питаше дали няма да е грозно със сандали на сватбата...как мислите?

Аз мисля, че тези чехлички или сандалки (незнам какво е точно) са ного сладуски и ако и букета е такъв биха се вързали чудесно!!! good Много ми харесват!!! girl_in_love
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #844 -: юни 20, 2007, 00:25:23 »

Много сладко предложение - дори и сами бихте могли да ги измайсторите, с много малко сръчност!Ох ,как  щяха да подхождат на моята тема за сватбата - Диди, как не ги показа по-рано  Girl_sing
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #845 -: юни 20, 2007, 01:05:09 »

сладурси са но аз както съм с две левачки laugh и наистина ако букета и украсата за ресторанта са такива линииий good

Не използвайте 4 и 6 за букви!
« Последна редакция: юни 20, 2007, 10:11:59 от maria_lakova » Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #846 -: юни 22, 2007, 10:43:03 »

Охх, момичета, вчера обиколих цялия град и не можах да си харесам обувки, взех сериозно да се притеснявам, утре трябваше да съм  на проба с обувките, а сега незнам, нямам и много време до сватбата, а тук във варна няма бели обувчици, ужас hysteric
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #847 -: юни 22, 2007, 10:50:50 »

аз днес се сдобих с 2 чифта обувки - едно с ниски токче и едно чехли  DANCE Чехлите ги взех , защото си бяха почти без пари - 10лв... така, за всеки случай, ако случайно ми убият обувките  pardon ( в което се съмнявам, защото изглеждат удобни)! Направо си отдъхнах....  End мислех,че няма да мога да си намеря обувки за сватбата  tease Довечера  по някое време ще ги снимам и ще ви ги покажа  good
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #848 -: юни 22, 2007, 11:00:29 »

браво задължително чакаме снимки Bravo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #849 -: юни 22, 2007, 12:53:04 »

аз днес се сдобих с 2 чифта обувки - едно с ниски токче и едно чехли  DANCE Чехлите ги взех , защото си бяха почти без пари - 10лв... така, за всеки случай, ако случайно ми убият обувките  pardon ( в което се съмнявам, защото изглеждат удобни)! Направо си отдъхнах....  End мислех,че няма да мога да си намеря обувки за сватбата  tease Довечера  по някое време ще ги снимам и ще ви ги покажа  good

Ехааа, миличка, мног се радвам за теб!!! Bravo Bravo Bravo И чакаме снимчици! good
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #850 -: юни 22, 2007, 16:15:00 »

чудесна идея! не е зле да се подготвим с резервни обувки или чехлички, нещо по-удобно за всеки случай.  Wink
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #851 -: юни 22, 2007, 16:16:25 »

аз, честно казано, въобще нямах намерение да си взимам втори чифт, но офертата определено си заслужаваше, а и с моите крака....  hysteric
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #852 -: юни 23, 2007, 21:05:38 »

качих обучките в галерията, за да не товаря допълнително темата(снимките са големи  pardon) тези с токчето са сватбените, а другите ще използвам само в краен случай  blum
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #853 -: юни 23, 2007, 21:26:41 »

solecito много са слдинки знаеш ли не мисля че резервата ще ти е нужна удобни ми изглеждат сватбените ти обувки.ниско токче и абе изобщо харесват ми дано д са ти удобни както на мен ми изглежда smile good
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #854 -: юни 23, 2007, 21:41:30 »

и аз много се надявам да не се наложи да ползвам вторите, защото те не са ми съвсем по вкуса, но пък са удобни  pardon сега ги разтъпквам от време на време тези с токчето, та на сватбата да нямам проблеми  blum
Активен
Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: