Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:46:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 385285 пъти)

ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #630 -: май 18, 2007, 07:37:15 »

мдам!и аз така си помислих.майка ми още преживява факта, че няма да имам чорапи, но самостоятелно, не ме занимава с дертовете си
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #631 -: май 18, 2007, 07:37:28 »

Юле мноого са сладурски сандалките  good good Bravo Bravo и после можеш спокойно да си ги носиш, виждам че са с ниско токче надявам се да са удобни !!! моето мнение е да си направиш един нежен и хубав педикюр и да зарежеш чорапите, тези сандалки са предназначени за без чорапи и на мен ми е грозно да ги гледам със , а и все пак юли месец - малко ще завриш laugh !!!!!!!
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #632 -: май 18, 2007, 07:47:55 »

Мен главно ме притеснява това, че с чорапите краката ми се плъзгат. И ме е страх да не стъпя накриво и да падна.  VIATICUM

Ели може и така да направя накрая.  smile
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #633 -: май 18, 2007, 08:19:12 »

мдам!и аз така си помислих.майка ми още преживява факта, че няма да имам чорапи, но самостоятелно, не ме занимава с дертовете си

laugh, щом като позволяват обувките, както и на Юлето, наистина ако се абстрахираме от факта че е официален повод, то просто не върви да се носят с чорапи Wink
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #634 -: май 18, 2007, 08:21:20 »

ми моите са затворени и отпред и отзад, какво ми пречи.А другите са пантофки с отворени пръсти и същата работа.НЕ на чорапите, то ще е и жега, луда работа направо.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #635 -: май 18, 2007, 08:34:19 »

ми моите са затворени и отпред и отзад, какво ми пречи.А другите са пантофки с отворени пръсти и същата работа.НЕ на чорапите, то ще е и жега, луда работа направо.

точно така !!! smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #636 -: май 18, 2007, 09:06:03 »

ей,инче , направо ше направиш бунт за тази сватба май, добре че та знаят родата и не та закачат! и аз съм за без чорап, кат та хване "съклета' в топлото са чудиш де да се навреш!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #637 -: май 18, 2007, 09:08:00 »

инче, аз за да не се терзят роднините хич нямаше да им казвам че няма да съм с чорапи
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #638 -: май 18, 2007, 09:09:08 »

така си е, ама тя и родата не е в течение на нещата.Моето момче знае само тези детайли за които сме се спазарили, както писах преди, а всичко друго ще бъде непознато и за него и за тях.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #639 -: май 18, 2007, 09:11:03 »

е дано поне на теб да ти е познато!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #640 -: май 18, 2007, 09:13:04 »

така си е, ама тя и родата не е в течение на нещата.Моето момче знае само тези детайли за които сме се спазарили, както писах преди, а всичко друго ще бъде непознато и за него и за тях.

това е добре, а ще ти е ясно само до пръвите питиета, така че, може после и за пантофките да забравиш laugh
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #641 -: май 18, 2007, 09:13:59 »

shok ама как няма бе, маце?въпреки че и ти си права, може да ме шашнат и мен в магазина с нещо космическо като вид, нали така.Ама иначе съм си намислила нещата да са максимално опростени и възможно най-малко да се чувствам като НЕ-АЗ, нали разбираш?
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #642 -: май 18, 2007, 09:19:11 »

Юле,страхотни сандалки!!!Честито..да ги скъсаш от танци на сватбата!!! danceg
Аз още не съм решила дали босичка или с чорапи,но въпреки това съм си купила едни,коъто са тънки като пайжинка!!!Много са готини!!!Незнам дали ще си ги обуя,но все пак да има Girl_sing
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #643 -: май 18, 2007, 09:25:29 »

Юле, сандалките ти са много хубави наистина, браво Bravo А аз да ви питам момичета, които ще бъдете със сандалки на сватбата, как ще се изпълнява ритуала с паричките в обувката? Аз също искам да съм със сандалки, че лятото ще умра от жега, но се замислих, че ще трябва да си купувам и обувчици Girl_sing
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #644 -: май 18, 2007, 09:27:35 »

Юле, сандалките ти са много хубави наистина, браво Bravo А аз да ви питам момичета, които ще бъдете със сандалки на сватбата, как ще се изпълнява ритуала с паричките в обувката? Аз също искам да съм със сандалки, че лятото ще умра от жега, но се замислих, че ще трябва да си купувам и обувчици Girl_sing
аз ще го пропусна този ритуал  blum но ми идва идеята, че може каишките на сандала да се разхлабят и там да се слагат парите  Wink
Активен
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: