Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:53:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 384239 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: май 10, 2007, 07:59:02 »

няма ли да ни покажеш
в галерията са... pardon
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #526 -: май 10, 2007, 08:05:42 »

то нали трябва някой да ми каже laugh
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: май 10, 2007, 08:23:08 »

сладки са, кога е големия ден?
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #528 -: май 10, 2007, 08:35:31 »

Здравейте момичета,
вчера ходих до Романтика на Екзарх Йосиф за да видя обувките които предлагат. За съжаление мен не ме устройват, защото са само 2 вида височина  - 5 см. и 7 см.  smile а пък аз не мога да си позволя повече от 2-3 см.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: май 10, 2007, 08:52:39 »

мила,mary , аз имах същия проблем до вчера, в случайна разходка из центъра на Шумен(бях в команировка) ги видях, ток 2 см мн леки и кокетни бели сандалки, а бяха толкова евтини, че ги купих без да се замисля yahoo, ще ги сложа в галерията по-късно> така че съветът ми е, не наблягай на булчинските салони, а сега в летните колекции на всички обувни магазини се набляга на бялото! Споко и за стройните има надежда! blum
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: май 10, 2007, 09:30:42 »

И аз така good На мен нали ми трябват червени, и съм много доволна че са "модни" този сезон. Лошото е че наблягат на високите токове, но все се надявам до септември да намеря, но ако не ще си направя по поръчка pardon
Ама не разбирам ние ли много сме порастнали или половинките не са? crazy
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: май 10, 2007, 09:43:07 »

Дидка,може би не е нито едно он двете!!! 8PПросто просто производителите на обувки правят един сезон само ниски,а на следващия-нова мода високи токове ...само!!! hysteric
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: май 10, 2007, 09:51:54 »

Деска може и да си права...а аз толкова харесвамвисоки и тънки токове.... Girl_sing...но как да нося като съм 1,78  sad
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: май 10, 2007, 09:56:37 »

Ама не разбирам ние ли много сме порастнали или половинките не са? crazy
Хе-хе,има нещо такова,и при нас е така-на един размер сме си и затова трябва да внимавам с височината на обувките и с прическата tease ,но задължително искам да съм с ток,дори и по-нисичък,по-комфортно се чувствам,особено с дълга рокля...не мога да си представя да съм с равна подметка,пък и когато има шлейф малко не върви...На кой както му е удобно good Аз(пък и много други) на много сватби съм си оставала боса накрая,просто в един момент всички хвърлят обувките,а купона тече с пълна сила Party time ,сякаш забравяш и обувки,и рокли,и украси yahoo
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: май 10, 2007, 10:18:04 »

надявам се да е така, иначе и аз съм като Little_Sweet_Didka, почти по същия начин изглеждаме когатоп застанем двамата един до друг!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: май 10, 2007, 10:25:37 »

Момичета помагайте къде във Варна има обувки на дейзи и по точно ето този модел.
Направи запитване по мейл на фирмата имат ли представители на техните обувки - УСПЕХ!

Ами направих и те ми казаха че в булчинските салони в Варна имало ама не ми уточниха в кои.Сиска ти от къде си купи обувките.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #536 -: май 10, 2007, 10:28:41 »

вземи снимката и отиди в ателието на Дани shoes там ще ти ги направят едно към едно, ако не намериш де pleasantry
Аз искам преди това да пробвам такъв модел.Представи си да ги поръчам да ги обуя и да не са ми удобни или да не ми харесва как стоят.как да си поръчам така обувки shok
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: май 10, 2007, 10:38:46 »

аз започнах подготовката за моята сватба от обувките, от краката към главата, но нали отнякъде трябва да се тръгне.За да видя дали ще са ми удобни танцувах Бяла роза в магазина, беше много смешно
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: май 10, 2007, 11:53:09 »

Е това се казва добър тест за едни обувки!!! :laugh:Щом на хорцето са ти били удобни...няма страшно!!!Честито!!!Пусни снимчица да ги видим!!! photograph
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #539 -: май 10, 2007, 12:31:56 »

аз няма да питам дали си я танцувала 5-6 часа както е стандартно да протече купона laugh а ние откъм височина, точо като обуя токчета и може да се каже че го стигам, но искам и вдигната коса, така че ще се получи май DANCE
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: