Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 16:30:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките - мода, тенденции ...
Страници:
1
...
78
79
[
80
]
81
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките - мода, тенденции ... (Прочетена 385212 пъти)
dafni85
Сватбен ГУРУ
Отг: Обувките - мода, тенденции ...
«
Отговор #1185 -:
януари 21, 2008, 16:34:53 »
Цитат на: avva_stz в януари 21, 2008, 11:09:55
Ииии, харесах си супер обувки от колекция 2008 на GIDO!Намерих адресите на магазините, в които продават тук в Стара Загора! Пожелайте ми успешно намиране поне на обувки!
ава нали за тази фирма Гидо става на въпрос
http://www.gido-shoes.com/
ето адреса има защото ако е същата тази фирма е Пещерска,а аз съм от Пещера и ако мога да ти помогна ще се радвам
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1186 -:
януари 21, 2008, 16:49:25 »
Dafni, точно за тази става въпрос!
Трябва да съм ги купила обувките до 2 седмици /заради пробата/, така че ако не ги намеря, нищо чудно да ми се наложи да те моля за услуга!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1187 -:
януари 21, 2008, 16:52:42 »
Цитат на: avva_stz в януари 21, 2008, 16:49:25
Dafni, точно за тази става въпрос!
Трябва да съм ги купила обувките до 2 седмици /заради пробата/, така че ако не ги намеря, нищо чудно да ми се наложи да те моля за услуга!
няма проблем ще се радвам ако мога да помогна,но щом имат магазин в Ст.Загора отивай веднага там и ги питай да си направиш поръчка на обувките до две седмици със сигурност ще са готови
иначе ако немогат ще задействаме нещата от тук,даже познавам някои които работят там така че няма да се пртесняваш
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1188 -:
януари 21, 2008, 20:32:52 »
Иии,вече си мислех че поне с едно нещо няма да имам проблем,ама йок!
Ходих в трите магазина, за които в сайта на Гидо беше посочено,че са техен представител. Единият магазин вече не работел с Гидо, в другите ми казаха,че още н са започнали договарянията между производител и търговци-щяло най-рано да е през март..На мен ми трябват обувките до 2 седмици!
Дафни,моля те провери как да действаме!Да разбера колко струват,може ли да поръчам една бройка и т.н. Ужас! Малко е страшно така на сляпо..
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #1189 -:
януари 22, 2008, 12:48:53 »
Аз на всяко гърне мирудия, или както веднъж милото каза след едно ходене на китайски ресторант: на всяка манджа соев сос, но и аз да си кажа мнението.
Аввичка
обувчиците са много милички и сладурски
И можеш и после да си ги носиш. А
dafni
да я черпиш тортичка че ще удари едно рамо за покупката
Активен
_Deskata_
Любопитен
«
Отговор #1190 -:
февруари 05, 2008, 23:24:30 »
Аз си поръчах дантелени ботуши. Роклята ми е дълга,ама не е вярно,че няма да се виждат, както казват всички, защото когато ходя и танцувам почти през цялото време ще я повдигам и няма как да съм с каквито и да е
Аз съм страшен маниак на тема обувки и обиколих 5 пъти София и Перник и не можах да си харесам. Не мога да повярвам, че има толкова грозни бели обувки...
И всичките ги правят ниски, с цел да са по-удобни, но не мислят изобщо за булките, които могат да носят и високи
Активен
Kali77
Любопитен
Аз и Дядото - вече семейство!
Обувки и ботуши по поръчка?
«
Отговор #1191 -:
февруари 07, 2008, 19:12:11 »
Здравейте!Потърсих чрез търсачката за нещо писано по въпроса,но нищо не открих
,та затова реших да пусна тема!Моля да бъда извинена,ако се повтарям и темата да бъде изтрита!
Та въпроса ми е,някой знае ли място,където могат да ми направят обувки и ботуши по поръчка за сватбата?Но не по техни модели,а аз да им предоставя модел,а те да ми изработят в друг цвят или от друга материя!!!
Става дума за Варна и региона!
Благодаря предварително!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
Отг: Обувки и ботуши по поръчка?
«
Отговор #1192 -:
февруари 07, 2008, 19:16:53 »
за варна не знам но ако ти се разхожда до софия,виргиния здравкова май правела и в една пресечка на витошка имало едно ателие където също правели,но сега точен адрес не мога да ти дам.ако искаш повече инфо пиши на лични
Активен
Kali77
Любопитен
Аз и Дядото - вече семейство!
«
Отговор #1193 -:
февруари 08, 2008, 13:32:20 »
Благодаря за вниманието,но мисля,че едно ходене до София би оскъпило толкова много обувките,че просто не си струва!
Писах ЛС на Dafni,с молба да ми даде малко инфо,но честно казано не успях да разбера дали в крайна сметка успях да го изпратя успешно
!Моля Dafni да ми пише във форума,ако не е получила нищо,за да и го напиша пак!
Благодаря ви още веднъж и всичко най,най на всички!
Активен
fidelia
Сватбар
«
Отговор #1194 -:
февруари 09, 2008, 22:01:18 »
Здравейте!
Имам един малък проблем. Ходих до Сватбен център София и там си харесах едни обувки - много симпатични, цвят шампанско, заоблени отпред - от пръв поглед си знаех, че това са моите обувки! Но когато попитах за моя номер, троснато ми отговориха, че това било само мостра и не се продавали, нямало моя номер и не можели да ми дадат информация за фирмата-производител.
Отличен подход към клиента, няма що
Та така, на обувките пишеше Spas Bulgaria - търсих в гугъл и не откривам нищо... Някой знае ли нещо за тази фирма или поне къде другаде се продават техни обувки? Готова съм да отлетя веднага натам
Ще ви бъда много много благодарна, ако можете да ми помогнете!
Активен
_Deskata_
Любопитен
«
Отговор #1195 -:
февруари 09, 2008, 23:45:06 »
Цитат на: fidelia в февруари 09, 2008, 22:01:18
Здравейте!
Имам един малък проблем. Ходих до Сватбен център София и там си харесах едни обувки - много симпатични, цвят шампанско, заоблени отпред - от пръв поглед си знаех, че това са моите обувки! Но когато попитах за моя номер, троснато ми отговориха, че това било само мостра и не се продавали, нямало моя номер и не можели да ми дадат информация за фирмата-производител.
Отличен подход към клиента, няма що
Та така, на обувките пишеше Spas Bulgaria - търсих в гугъл и не откривам нищо... Някой знае ли нещо за тази фирма или поне къде другаде се продават техни обувки? Готова съм да отлетя веднага натам
Ще ви бъда много много благодарна, ако можете да ми помогнете!
Моят съвет е да не търсиш точно тази фирма и да си го поставяш за цел, защото можеш да се изнервиш. Аз така си харесах едни, на които още даже им мисля
, ама имаше само 36-ти номер от тях. Мислех да търся фирмата, ама те може да ги докарват от Турция или някъде другаде и реших, че това ще ми докара само повече нерви. Накрая направих малък компромис и си взех дантелени ботуши.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1196 -:
февруари 10, 2008, 10:59:39 »
Искам обувки с висок ток, а всички булченски са с едни мънички токченца.
Аз съм висока, а приятелят ми е още по -висок и спокойно мога да се кача на какъвто си ток искам, ама няма. Свикнала съм да ходя на високи токчета и то по-цял ден и въобще няма да ми е проблем. Трябва май доста да пообикалям за да намеря каквото искам
Активен
fidelia
Сватбар
«
Отговор #1197 -:
февруари 10, 2008, 18:27:28 »
Aniiii8, пробвай в Tendenz и в големия магазин за обувки в City Center Sofia (който май се казва Leonardo).
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1198 -:
февруари 10, 2008, 19:34:55 »
Онзи ден ходих в Леонардо и много неща си харесах, нали съм маниак на тема обувки. Моите ги поръчах от същата фирма, която ми шие роклята, в понеделник ги пробвах и са страшно удобни. Това не го очаквах, веднага ми легнаха, десенът е по поръчка и само ще спомена, че ги избрах на сляпо, без дори да съм пробвала. Голям риск си поех. Токчето е 7 см. и ми е супер добре.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #1199 -:
февруари 11, 2008, 14:52:41 »
здравейте!Аз също мислех че ще имам проблем с обувките.........но за моя радост не стана така :)Имах точна представа какво искам.....влизам в един магазин и се оказва че това което искам или не е в моя цвят или е на много висок ток или на глезена не е с панделка......и тогава продавачът каза че могат да ми ги направят така както искам-фирмата е българска- и така след 2 седмици ще си имам обувки+чанта-отново по поръчка!
Активен
Страници:
1
...
78
79
[
80
]
81
Нагоре
Изпечатай