Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:13:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383146 пъти)

MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #930 -: юли 04, 2007, 14:34:58 »

момичета всичко мина супер с моите обувки,пасват идеално на роклята,коята днес си я взех и вече си е тук у дома,много се радвам че няма да търся други обувки DANCE
Браво  Bravo обувките са много красиви  сега остава да видим и роклята Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #931 -: юли 04, 2007, 19:28:33 »

Момичета, аз най-накрая се наканих и преправих обувките си! В галерията снимките са общо 5, разгледайте ги и МОЛЯ за вашето ИСКРЕННО мнение!

А blush да и искам мнение за крайчетата на панделките-равни или на триъгълничета? blush
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #932 -: юли 04, 2007, 21:25:56 »

аз впрочем, днес си поръчах от Дейзи обувки, надявам се да ги доставят навреме, с по-нисък ток са от тия с които мерих роклята,  nea дано да не измъча много шивачката с това че сигурно пак ще трябва да я скъсява  Girl_sing ще видим, за сега поне спасих положението с 35 номер и избора на обувки дано ги направят точни и както ги исках..
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #933 -: юли 04, 2007, 21:57:11 »

успех мила *THUMBS*много се радвам и се надявам скоро да имаш мечтаните обувчици
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #934 -: юли 04, 2007, 21:58:27 »

butterfly  Дидка много са хубави обувките и по двата начина, но на мен като че ли повече ми допадат тези с бижуто посредата на панделката.  Bravo

Ето и другите мнения за обувките на Дидка  good

панделката около глезена е 100% точното попадение(не съм се и съмнявала в теб)определено панделките отпред(крайчетата на триъгълничета  good но се питам дали да не са по мънички самите панделки нещо като 1вия вариант на обувчиците и естествено бижуто в средата остава но ми се струва че ако е по мъничка самата панделка де да знам бих искала да го видя като вариант и мисля че ще се получи суперско.мила това е личното ми мнение дано не съм те убидила с нещо.иначе като цяло оправдаваш и надминаваш за пореден път очакванията ми умееш да изненадваш непрекъснато.както и да прецениш да бъдат убедена съм ще са невероятни  good  DANCE
blush blush give_rose blush blush
Разбира се че не се обиждам!!!! Те сега са малко дълги и краищатата и може би затова изглеждат големи. Иначе ще пробвам да ги намаля малко good Много благодаря!!!! give_rose
ей най-накрая доживях да дам съвет на някоя от вас blush вие всички знаете толкова много че бяз започнала да се притеснявам че само използвам идейките и помоща ви give_rose намали ги и ще видиш че ще стане муцинка good
Дидка тази обувка с кръглото бижу по средата ми спря дъха невероятна е  shok
Дидка тази обувка с кръглото бижу по средата ми спря дъха невероятна е  shok
Ами тя е същата като другата, смо че малко попроменена от мен blush
твоето творение е страхотно,така ще са за сватбата нали DANCE
Да blush Значи ти харесват? Някакви забележки? Събирам мнения, но явно всички вече спят или просто са с половинките а не пред PC-тата pardon
аз съм от малкото пренебрегнати от половинката :(ма по добре поне събираме и обменяме инфо милинко Wink аз много ги харесах на дали нещо което е сътворено от теб може да търпи забележки blum много ми харесват аз бих си направила ако мога същите но не червени тъй като няма да ми отиват на нищо good
Да blush Значи ти харесват? Някакви забележки? Събирам мнения, но явно всички вече спят или просто са с половинките а не пред PC-тата pardon
много ми харесват girl_in_love
толкова че като ги видях занемях и дори не съм прочела че искаш съвет.
според мен на триъгълниче края но малко по късички,но и право изрязано ми харесва  *THUMBS*както на теб ти харесва и двата вариянта са супер
И на мен ми харесват
Дидка, според мен и двата чифта са много красиви и ще ти стоят добре, но първите ми се струват по-удобни от гледна точка на затварянето с токата на каишката, ако не се лъжа другата е само лента за завързване, прецени си и под полата как би изглеждала всяка обувка! Успех с избора!  good give_rose
« Последна редакция: юли 05, 2007, 09:00:34 от maria_lakova » Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #935 -: юли 04, 2007, 22:04:59 »

успех мила *THUMBS*много се радвам и се надявам скоро да имаш мечтаните обувчици

мерси Клео  give_rose и аз така много искам да свърши тоя кошмар - "Дневците на 35-номер-обувки"  werewolf
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #936 -: юли 05, 2007, 08:27:23 »

Little_Sweet_Didka, ще си изкажа мнението с уговорката, че то си е лично мое blush все пак ти ще си ги носиш обувките и е най-важно на теб да ти харесват.
Първо да кажа, че така изглеждат много по-сладурски от оригиналния вариант. Отпред крайчетата ми стоят дълги, предлагам да са прави, но не по-дълги от ушетата на самата панделка (даже и по-късички може), най-вече да не "висят" от обувката, в смисъл да не стигат до земята. Отстрани, според мен позволява разични дължини и крайчета, но на мен ми се струва, че ако е съобразено с предната панделка ще стоят по-завършено (т.е. ако отпред е с равни крайчета - отстрани също и обратното). Освен това, тъй като самата панделка е доста широка, а обувчиците изрязани, когато крайчетата са по-дълги ми се струва че ще "скриват" самата обувка.
Но иначе ширината и цвета на панделката са много добри (и бижуто отпред също). А незнам дали ми се е сторило, но май оригиналните орнаменти на обувката все още стоят. Ако няма да ги махаш, те съветвам да закрепиш добре панделката, така че да не се виждат, защото не се разбират с новото бижу отпред.

Това е само лично мнение и то по снимки, наживо може да изглеждат по-различно - ти си знаеш най-добре blush
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #937 -: юли 05, 2007, 08:46:16 »

Мноооого ви благодаря на всички! Краищата от пред съм ги оставила по дълги, защото още незнам дали ще са равни или на триъгълничета, но иначе и аз смятам да са доста по къси. Елементите от долу седят, просто защото няма как да се махнат...то е един златен синджир bad през който съм промушила панделката. Но пак съм измислила с конец и игла да зашия панделката за долният и край, за да не се вижда тази  bad"красота" синджирът bad
А за завръзването колко глезена, и аз си мислих че няма да са стабилни, но след като ги "разходих" из къщи се оказа че вобще не мърдат good

Момичета много ви благодаря за мненията и съветите! Какво ли щах да правя без вас!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #938 -: юли 05, 2007, 08:59:51 »

Дидка ето и моето мнение - двете ми харесват страшно много  good , но като че ли първата с малката панделка и със златното отдолу повече ми допадат, а иначе и тази с бижуто ми харесва, но с напделката накрая нещо не ми се връзва  - лично мнение blush - ако си оставиш отгоре закопчалката да си е оригиналната каишка ще бъде много хубаво. иначе и двата варианта с панделката и отдолу дали ще е златистото или отгоре бижуто ми харесват - просто въпрос на твой вкус - а и както писа ще намалиш краищата на панделката! Някак на червено ми стои по-добре златисто отколкото сребристо или бяло! *THUMBS*А за краищата на панделката - ми харесва повече с отрязания край във вид на триъгълник! give_rose give_rose
« Последна редакция: юли 05, 2007, 09:01:12 от maria_lakova » Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #939 -: юли 05, 2007, 09:06:40 »

Благодаря ти sabina мила, но златното е извън концепцията на сватбата и на роклята. В дантелата има много нежни сребристи конци, а и нямаме никакво златно в цялата сватба. Всичко се върти около сребристо бяло и разбира се червено! give_rose
Много благодаря за искреното мнение!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #940 -: юли 05, 2007, 09:07:45 »

Еми тогава не се чуди а сложи втория вариант с бижуто - наистина се е получил хубав вариант!!!! good good give_rose give_rose
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #941 -: юли 07, 2007, 22:45:49 »

Дидка,браво,каква си ми изобретателница air_kiss ,мнооого са ти хубави обувчиците,с това малко сребристо бижу отгоре girl_in_love Първо си помислих,че може би би било по-хубаво и удобно да си останат с каишчицата около глезена,но когато разгледах и останалите ти снимки в галерията,видях,че обута на крачето с тази панделка стои много красиво и кокетно!

А сега да ви се оплача аз за моите обувки,по-точно липсата им sad Обиколих цял Бл-д,Витошка,Мола и Сити център и ги няма и няма моите сватбени сандалки!Искам ги в бледо златисто,не от онова жълтото,красиви  инежни.Ще продължавам да търся,но и аз вече не зная къде... huhhuh.gif
Една приятелка ми предложи нейните италиански сватбени обувчици,които всъщност наистина ми харесват,но не съм сигурна,че биха ми били удобни без каишка... Girl_sing ,пък и ми се искаше мои си обувки!На вас харесват ли ви?!Честно!

Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #942 -: юли 07, 2007, 23:02:51 »

А сега да ви се оплача аз за моите обувки,по-точно липсата им sad Обиколих цял Бл-д,Витошка,Мола и Сити център и ги няма и няма моите сватбени сандалки!Искам ги в бледо златисто,не от онова жълтото,красиви  инежни.Ще продължавам да търся,но и аз вече не зная къде... huhhuh.gif
Една приятелка ми предложи нейните италиански сватбени обувчици,които всъщност наистина ми харесват,но не съм сигурна,че биха ми били удобни без каишка... Girl_sing ,пък и ми се искаше мои си обувки!На вас харесват ли ви?!Честно!

Росиииииии много са хубавиииииииииииииииииииииииииииииииииии girl_in_love, точно така си ги представях докато описваше как си ги представяш ти, без да съм видяла снимите.... shok
« Последна редакция: юли 08, 2007, 22:22:18 от maria_lakova » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #943 -: юли 07, 2007, 23:09:45 »

Наистина ли толкова ти харесват?!?Много се радвам!Ако реша да съм с тях тъкмо ще си имам и 2 в 1,даже 3 в 1-обувки,нещо назаем и нещо старо Wink Обаче като ги разхождам у дома понякога леко ми се подважда крака отзад и може би това би ми създало проблеми...мисля,че vanis си беше прикрепила по някакъв начин обувчиците към краката с панделка crazy Ванче,помагай!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #944 -: юли 08, 2007, 09:29:19 »

Наистина ли толкова ти харесват?!?Много се радвам!Ако реша да съм с тях тъкмо ще си имам и 2 в 1,даже 3 в 1-обувки,нещо назаем и нещо старо Wink Обаче като ги разхождам у дома понякога леко ми се подважда крака отзад и може би това би ми създало проблеми...мисля,че vanis си беше прикрепила по някакъв начин обувчиците към краката с панделка crazy Ванче,помагай!
Наистина много ми харесват... @}->--нали ти казвам, че някак си точно така си ги представях... laugh...толкова са нежни...някак си деликатни почти (и това за обувки!!!)много ми допадат.
Активен
Страници: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: