Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 00:13:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките - мода, тенденции ...
Страници:
1
...
61
62
[
63
]
64
65
...
81
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките - мода, тенденции ... (Прочетена 383146 пъти)
MALENA
Професор
Отг: Обувките - мода, тенденции ...
«
Отговор #930 -:
юли 04, 2007, 14:34:58 »
Цитат на: maslinka в юли 03, 2007, 20:40:15
момичета всичко мина супер с моите обувки,пасват идеално на роклята,коята днес си я взех и вече си е тук у дома,много се радвам че няма да търся други обувки
Браво
обувките са много красиви сега остава да видим и роклята
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #931 -:
юли 04, 2007, 19:28:33 »
Момичета, аз най-накрая се наканих и преправих обувките си! В галерията снимките са общо 5, разгледайте ги и МОЛЯ за вашето ИСКРЕННО мнение!
А
да и искам мнение за крайчетата на панделките-равни или на триъгълничета?
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #932 -:
юли 04, 2007, 21:25:56 »
аз впрочем, днес си поръчах от Дейзи обувки, надявам се да ги доставят навреме, с по-нисък ток са от тия с които мерих роклята,
дано да не измъча много шивачката с това че сигурно пак ще трябва да я скъсява
ще видим, за сега поне спасих положението с 35 номер и избора на обувки дано ги направят точни и както ги исках..
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #933 -:
юли 04, 2007, 21:57:11 »
успех мила *THUMBS*много се радвам и се надявам скоро да имаш мечтаните обувчици
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #934 -:
юли 04, 2007, 21:58:27 »
Дидка много са хубави обувките и по двата начина, но на мен като че ли повече ми допадат тези с бижуто посредата на панделката.
Ето и другите мнения за обувките на Дидка
Цитат на: kleo_20 в юли 04, 2007, 19:36:40
панделката около глезена е 100% точното попадение(не съм се и съмнявала в теб)определено панделките отпред(крайчетата на триъгълничета
но се питам дали да не са по мънички самите панделки нещо като 1вия вариант на обувчиците и естествено бижуто в средата остава но ми се струва че ако е по мъничка самата панделка де да знам бих искала да го видя като вариант и мисля че ще се получи суперско.мила това е личното ми мнение дано не съм те убидила с нещо.иначе като цяло оправдаваш и надминаваш за пореден път очакванията ми умееш да изненадваш непрекъснато.както и да прецениш да бъдат убедена съм ще са невероятни
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 04, 2007, 19:41:08
Разбира се че не се обиждам!!!! Те сега са малко дълги и краищатата и може би затова изглеждат големи. Иначе ще пробвам да ги намаля малко
Много благодаря!!!!
Цитат на: kleo_20 в юли 04, 2007, 19:55:50
ей най-накрая доживях да дам съвет на някоя от вас
вие всички знаете толкова много че бяз започнала да се притеснявам че само използвам идейките и помоща ви
намали ги и ще видиш че ще стане муцинка
Цитат на: maslinka в юли 04, 2007, 20:07:14
Дидка тази обувка с кръглото бижу по средата ми спря дъха невероятна е
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 04, 2007, 20:37:43
Цитат на: maslinka в юли 04, 2007, 20:07:14
Дидка тази обувка с кръглото бижу по средата ми спря дъха невероятна е
Ами тя е същата като другата, смо че малко попроменена от мен
Цитат на: maslinka в юли 04, 2007, 20:39:05
твоето творение е страхотно,така ще са за сватбата нали
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 04, 2007, 20:46:41
Да
Значи ти харесват? Някакви забележки? Събирам мнения, но явно всички вече спят или просто са с половинките а не пред PC-тата
Цитат на: kleo_20 в юли 04, 2007, 21:00:41
аз съм от малкото пренебрегнати от половинката :(ма по добре поне събираме и обменяме инфо милинко
аз много ги харесах на дали нещо което е сътворено от теб може да търпи забележки
много ми харесват аз бих си направила ако мога същите но не червени тъй като няма да ми отиват на нищо
Цитат на: maslinka в юли 04, 2007, 21:04:24
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 04, 2007, 20:46:41
Да
Значи ти харесват? Някакви забележки? Събирам мнения, но явно всички вече спят или просто са с половинките а не пред PC-тата
много ми харесват
толкова че като ги видях занемях и дори не съм прочела че искаш съвет.
според мен на триъгълниче края но малко по късички,но и право изрязано ми харесва *THUMBS*както на теб ти харесва и двата вариянта са супер
Цитат на: goldi в юли 04, 2007, 21:08:46
И на мен ми харесват
Цитат на: mandarinka в юли 04, 2007, 21:13:34
Дидка, според мен и двата чифта са много красиви и ще ти стоят добре, но първите ми се струват по-удобни от гледна точка на затварянето с токата на каишката, ако не се лъжа другата е само лента за завързване, прецени си и под полата как би изглеждала всяка обувка! Успех с избора!
«
Последна редакция: юли 05, 2007, 09:00:34 от maria_lakova
»
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #935 -:
юли 04, 2007, 22:04:59 »
Цитат на: kleo_20 в юли 04, 2007, 21:57:11
успех мила *THUMBS*много се радвам и се надявам скоро да имаш мечтаните обувчици
мерси Клео
и аз така много искам да свърши тоя кошмар - "Дневците на 35-номер-обувки"
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #936 -:
юли 05, 2007, 08:27:23 »
Little_Sweet_Didka
, ще си изкажа мнението с уговорката, че то си е лично мое
все пак ти ще си ги носиш обувките и е най-важно на теб да ти харесват.
Първо да кажа, че така изглеждат много по-сладурски от оригиналния вариант. Отпред крайчетата ми стоят дълги, предлагам да са прави, но не по-дълги от ушетата на самата панделка (даже и по-късички може), най-вече да не "висят" от обувката, в смисъл да не стигат до земята. Отстрани, според мен позволява разични дължини и крайчета, но на мен ми се струва, че ако е съобразено с предната панделка ще стоят по-завършено (т.е. ако отпред е с равни крайчета - отстрани също и обратното). Освен това, тъй като самата панделка е доста широка, а обувчиците изрязани, когато крайчетата са по-дълги ми се струва че ще "скриват" самата обувка.
Но иначе ширината и цвета на панделката са много добри (и бижуто отпред също). А незнам дали ми се е сторило, но май оригиналните орнаменти на обувката все още стоят. Ако няма да ги махаш, те съветвам да закрепиш добре панделката, така че да не се виждат, защото не се разбират с новото бижу отпред.
Това е само лично мнение и то по снимки, наживо може да изглеждат по-различно - ти си знаеш най-добре
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #937 -:
юли 05, 2007, 08:46:16 »
Мноооого ви благодаря на всички! Краищата от пред съм ги оставила по дълги, защото още незнам дали ще са равни или на триъгълничета, но иначе и аз смятам да са доста по къси. Елементите от долу седят, просто защото няма как да се махнат...то е един златен синджир
през който съм промушила панделката. Но пак съм измислила с конец и игла да зашия панделката за долният и край, за да не се вижда тази
"красота" синджирът
А за завръзването колко глезена, и аз си мислих че няма да са стабилни, но след като ги "разходих" из къщи се оказа че вобще не мърдат
Момичета много ви благодаря за мненията и съветите! Какво ли щах да правя без вас!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #938 -:
юли 05, 2007, 08:59:51 »
Дидка ето и моето мнение - двете ми харесват страшно много
, но като че ли първата с малката панделка и със златното отдолу повече ми допадат, а иначе и тази с бижуто ми харесва, но с напделката накрая нещо не ми се връзва - лично мнение
- ако си оставиш отгоре закопчалката да си е оригиналната каишка ще бъде много хубаво. иначе и двата варианта с панделката и отдолу дали ще е златистото или отгоре бижуто ми харесват - просто въпрос на твой вкус - а и както писа ще намалиш краищата на панделката! Някак на червено ми стои по-добре златисто отколкото сребристо или бяло! *THUMBS*А за краищата на панделката - ми харесва повече с отрязания край във вид на триъгълник!
«
Последна редакция: юли 05, 2007, 09:01:12 от maria_lakova
»
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #939 -:
юли 05, 2007, 09:06:40 »
Благодаря ти
sabina
мила, но златното е извън концепцията на сватбата и на роклята. В дантелата има много нежни сребристи конци, а и нямаме никакво златно в цялата сватба. Всичко се върти около сребристо бяло и разбира се червено!
Много благодаря за искреното мнение!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #940 -:
юли 05, 2007, 09:07:45 »
Еми тогава не се чуди а сложи втория вариант с бижуто - наистина се е получил хубав вариант!!!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #941 -:
юли 07, 2007, 22:45:49 »
Дидка
,браво,каква си ми изобретателница
,мнооого са ти хубави обувчиците,с това малко сребристо бижу отгоре
Първо си помислих,че може би би било по-хубаво и удобно да си останат с каишчицата около глезена,но когато разгледах и останалите ти снимки в галерията,видях,че обута на крачето с тази панделка стои много красиво и кокетно!
А сега да ви се оплача аз за моите обувки,по-точно липсата им
Обиколих цял Бл-д,Витошка,Мола и Сити център и ги няма и няма моите сватбени сандалки!Искам ги в бледо златисто,не от онова жълтото,красиви инежни.Ще продължавам да търся,но и аз вече не зная къде...
Една приятелка ми предложи нейните италиански сватбени обувчици,които всъщност наистина ми харесват,но не съм сигурна,че биха ми били удобни без каишка...
,пък и ми се искаше мои си обувки!На вас харесват ли ви?!Честно!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #942 -:
юли 07, 2007, 23:02:51 »
Цитат на: Rossistela в юли 07, 2007, 22:45:49
А сега да ви се оплача аз за моите обувки,по-точно липсата им
Обиколих цял Бл-д,Витошка,Мола и Сити център и ги няма и няма моите сватбени сандалки!Искам ги в бледо златисто,не от онова жълтото,красиви инежни.Ще продължавам да търся,но и аз вече не зная къде...
Една приятелка ми предложи нейните италиански сватбени обувчици,които всъщност наистина ми харесват,но не съм сигурна,че биха ми били удобни без каишка...
,пък и ми се искаше мои си обувки!На вас харесват ли ви?!Честно!
Росиииииии много са хубавиииииииииииииииииииииииииииииииииии
, точно така си ги представях докато описваше как си ги представяш ти, без да съм видяла снимите....
«
Последна редакция: юли 08, 2007, 22:22:18 от maria_lakova
»
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #943 -:
юли 07, 2007, 23:09:45 »
Наистина ли толкова ти харесват?!?Много се радвам!Ако реша да съм с тях тъкмо ще си имам и 2 в 1,даже 3 в 1-обувки,нещо назаем и нещо старо
Обаче като ги разхождам у дома понякога леко ми се подважда крака отзад и може би това би ми създало проблеми...мисля,че
vanis
си беше прикрепила по някакъв начин обувчиците към краката с панделка
Ванче,помагай!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #944 -:
юли 08, 2007, 09:29:19 »
Цитат на: Rossistela в юли 07, 2007, 23:09:45
Наистина ли толкова ти харесват?!?Много се радвам!Ако реша да съм с тях тъкмо ще си имам и 2 в 1,даже 3 в 1-обувки,нещо назаем и нещо старо
Обаче като ги разхождам у дома понякога леко ми се подважда крака отзад и може би това би ми създало проблеми...мисля,че
vanis
си беше прикрепила по някакъв начин обувчиците към краката с панделка
Ванче,помагай!
Наистина много ми харесват... @}->--нали ти казвам, че някак си точно така си ги представях...
...толкова са нежни...някак си деликатни почти (и това за обувки!!!)много ми допадат.
Активен
Страници:
1
...
61
62
[
63
]
64
65
...