Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 13:55:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 382226 пъти)

afrodita
Ентусиаст
**
Публикации: 104

« Отговор #45 -: април 28, 2006, 10:37:15 »

Дива ако ще ми отговаряш бъди по-красноричива,или си пазиш клавиатурата. pleasantry
Активен
ani4ka
Сватбар
Публикации: 201

« Отговор #46 -: април 28, 2006, 18:29:51 »

моля ви ако някой открие магазин с хубави обувки в София, по възможност да са белички и да мога да си ги нося пак ....нека каже че взех сувсем да се отчайвам  cray....а времето летииииии
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #47 -: май 01, 2006, 12:16:53 »

И аз се бях отчаяла ...  mega_chok
И си бях казала ... Айде, ще взема едни от онези сандали-кокили  nea
Въпреки, че са адски високи и неудобни, но поне имат вид.... Ще се мъча ама .... Blush
И както си разсъждавах и намерих едни, които са невероятно нежни, а и не са скъпи. Бъгарски с нисък ток..... Супер удобни, така че ... afrodita, ДА  yahoo Взех си сандалки  pleasantry
Активен
Persiana
Професор
Публикации: 409

« Отговор #48 -: май 02, 2006, 16:52:58 »

DIVA, какво чакащ, че не ги качиш да ги видим smile Wink
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ

« Отговор #49 -: май 03, 2006, 13:50:25 »

Не са у нас ... в къщи са (т.е. в моето старо къщи)
Там са с чантата, бижутата и всички други необходими аксесоари;)  pleasantry
Активен
Persiana
Професор

« Отговор #50 -: май 04, 2006, 16:34:11 »

ех значи .... ок, давай при първа възможност crazy
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ

« Отговор #51 -: май 07, 2006, 13:08:06 »

Ше се дадем накрая цялостно, така да се каже  biggrin
Само, че може администратора да помисли за някоя галерия, където всеки да побликува снимки от сватбата си  pleasantry
Активен
Persiana
Професор

« Отговор #52 -: май 08, 2006, 09:14:46 »

да, мисля че имаше идея за това още от преди време, наистина ще е хубаво да има галерия. Трябва да му постнеш с това предложение good
Активен
purity
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 17, 2006, 14:12:53 »

Аз пък исках обувките ми да бъдат без ток,да са нисички... (дори преди бях гледала едно списание в което имаше една булка със снежно бели маратонки..много и се радвах дори ми седя в стаята 6 години  pardon и предлагах на нашите да съм с маратонки-но нали знаете "  stop " ) Та.. нали се сещате тази година какви обувчици пуснаха..заоблени отпред и нисички...та взех си такива не снежно бели а кремави с едно цвете отстрани  yahoo Много сладки! И много удобни! И струваха само 35 лв..  good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 02, 2006, 11:12:48 »

И аз съм "ЗА" ниските и най-вече удобни обувчици!!  smile
Че иначе трябва да си нося други и дас е преобувам хахахахааха tease
Но за съжаление до момента не мога да си намеря  sad
Иска ми се и д амога д аси ги нося и след сватабата и да не са скъпи!! Дано си намеря!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 21, 2006, 09:07:32 »

Аз най-после си намерих обувки за сватбата!!!  tease И то такива, каквито исках, ниско токче и удобни-надявам се!  danceg че мисля, много да танцувам!!!

А що се отнася до модата, то сега всичко е актуално  tease
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 28, 2006, 18:48:16 »

моите бяха сандалки и супер удобни , но в ресторанта как се пързалях , какви хора blush ама нали роклята е дълга пък и не успях да падна! Най добре е да са сандалки , че в тази жега. Аз си ги купих от Пиротска сребристи с пеперудка и по нея камъчета много нежни и стават и за след това има и в бяло.
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #57 -: август 29, 2006, 09:03:57 »

Аз имах невероятния късмет да намеря идеалните за мен обувки в магазина от който си купих роклята. Държах да са по-височки, че не съм много висока blush и трябваше да компенсирам разликата, която имаме във височината със съпруга ми. Изкарах цял ден без да ги усетя на краката си! Бяха затворени отпред и с каишцица отзад на петата. Паснаха идеално на роклята-дори имаха подобен елемент(не че някой ги видя,но... Wink) Много очарована останах от цялата комбинация!  good danceg
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #58 -: август 29, 2006, 09:25:29 »

аз също бях с високи обувки, доста съм дребничка и така или иначе ниски обувки вообще не обувам, пък какво остава за такъв повод  diablo diablo diablo Исках отпред да са затворени, защото не ми харесва като се повдигне роклята отдолу да се подават голите пръсти на булката  crazy crazy crazy въпреки, че определено има рокли в стил, който позволявя това. Просто аз не си го представях без класически официални обувки, моите бяха с доста висок и тънък ток и въпреки това не са ми правили никакви проблеми и си изкарах цялата сватба на крак без затруднения. Не е важно колко са високи и дали са затворени или сандалки, а дали са качествени и удобни. Моите бяха отворени отстрани и с тънка каишка около глезена-естествена кожа отвътре и отвън и се обуват на бос крак. И сега две години по-късно още ги нося и са като нови и актуални. А пък младоженеца е поне с една глава по-висок от мен  tease tease, ама какво да се прави -ние така сме се харесали  Dance Dance Dance
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 29, 2006, 13:03:50 »

good good good

Аз пък съм с няколко см. по-ниска от милото, та няма начин да съм с високи обувки, а и съм 176 см., но си намерих подходящи, а неговите обувки са с ток на 2 см. и всичко ще е ОК, надявам се!  blush  danceg  good give_rose heart tease yahoo

А после ще покажа снимки, да ни видите!!!  bye
« Последна редакция: август 29, 2006, 13:06:39 от Bulechka_TS » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: