Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:22:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383471 пъти)

Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #240 -: февруари 23, 2007, 20:47:14 »

... няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...

Аз пък мога да ходя и танцувам с часове на токчета - ниски или високи, без значение от сезона!!! Curtsey

Браво, Булечка, ти си герой! И аз като тебе съм доста висока, та с ниските обувки се надявам да не стърча над повечето гости...  secret
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 23, 2007, 20:51:33 »

... няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...

Аз пък мога да ходя и танцувам с часове на токчета - ниски или високи, без значение от сезона!!! Curtsey

Браво, Булечка, ти си герой! И аз като тебе съм доста висока, та с ниските обувки се надявам да не стърча над повечето гости...  secret

За мен беше важно да не съм по-висока от милото!!! любов заедно
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 26, 2007, 09:50:52 »

аз няма как да стърча над мойто слънце дори и да се кача на високи токчета, защото той е по-висок с 10 см. Но аз никога не съм носила високи обувки - не мога, имам чувството, че стъпвам на кокили, не се чувствам стабилна. затова ми трябват обувки с токче най - много 3-4 см.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 26, 2007, 10:00:31 »

ами 10 см. не са малко !!! аз като се качих на токче близо 5-6 см и прическата ми / пробната / беше половината коса на кок и се оказа, че ставам по-висока от милото !!!  smile smile
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 26, 2007, 11:25:43 »

yahoo *YAHOO*и аз вчера си купих обувки  от пиротска на една асеновградска фирма са и струват 38 лв.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 26, 2007, 11:50:43 »

anichka82 браво  Bravo
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 26, 2007, 12:04:25 »

то наистина си е за радост с моя 41ви номер............ blush
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 07, 2007, 14:48:55 »

anichka82, споделям радостта ти  good и аз си купих обувки  yahoo НЕВЕРОЯТНИ са! Точно каквито си търсех  LOVING Чисто бели, на равна подметка - точно като цвички за балет, с нежно цветенце отстрани Eeager ще ги снимам и ще ви ги покажа  photograph А най-хубавото от всичко е, че струват 26 лв  shok български са и отвън са с изкуствена кожа, а вътре с естествена... мислех, че това е mission impossible,  но се радвам, че ги намерих  Yes В София - базар Пасажа под НДК - магазинчето е точно срещу входа. Има още един такъв подобен модел на моите, а и двата ги има и в екрю.  Bravo
Активен
Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #248 -: март 08, 2007, 11:11:50 »

И аз имам проблем с токовете  sad и незнам какво ще измисля.Няма да мога да издържа цял ден на високи обувки,а с ниски не ми изглежда добре.А и навсякъде предлагат с висок ток girl_impossible

Ilusion, решението според мен е да приготвим два чифта обувки; и аз като Диди имам набелязани балетни пантофки за танците, иначе през лятото...  bad няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...
О, това е страхотна идея. Как не се бях сетила. И аз ще направя така - 2 чифта обувки - с ток и без.  secret. Супер, благодаря Ви. give_rose yahoo
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #249 -: март 09, 2007, 00:46:51 »

И аз имам проблем с токовете  sad и незнам какво ще измисля.Няма да мога да издържа цял ден на високи обувки,а с ниски не ми изглежда добре.А и навсякъде предлагат с висок ток girl_impossible

Ilusion, решението според мен е да приготвим два чифта обувки; и аз като Диди имам набелязани балетни пантофки за танците, иначе през лятото...  bad няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...
О, това е страхотна идея. Как не се бях сетила. И аз ще направя така - 2 чифта обувки - с ток и без.  secret. Супер, благодаря Ви. give_rose yahoo

Да, това е спасението...ако искате да сте хубави на церемонията, а да ви е удобно в ресторанта.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 09, 2007, 13:21:07 »

Браво, момичета, радвам се за вас!!! good

Аз бях с едни обувки през цялото време и нямах никакъв проблем, бяха ми много удобни!!! Dance
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 09, 2007, 15:36:59 »

какво ще кажете за тия?аз лично много ги харесвам,но просто не съм убедена,че ще са удобно

* 007570.jpg (15.88 KB, 432x432 - видяно 399 пъти.)
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 09, 2007, 15:41:11 »

ако някой иска да  му слагат парички в обувките ще е трудно LAUGHTER
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #253 -: март 09, 2007, 16:11:30 »

Прекрасни са,много харесвам подобни моделчета с тънки каишки,много са елегантни.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 09, 2007, 20:02:23 »

какво ще кажете за тия?аз лично много ги харесвам,но просто не съм убедена,че ще са удобно
На мен тези обувки много ми харесват!Аз мисля да съм с нещо подобно!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: