Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:04:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383470 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: февруари 23, 2007, 11:55:25 »

ето един стандартен, но красив и удобен според мен модел. Много се чудех за обувките - дали да избера нещо по-така, но накрая реших, че е по-добре за сватбата нещо, което да ми е удобно, пък за лятото ще си взема нещо по-така, с висок ток и т.н. И затова моите изглеждат така
Страхотни са! *THUMBS*Много са стилни и изчистени.Обожавам такива.Избора е просто невероятен.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: февруари 23, 2007, 12:39:44 »

ето един стандартен, но красив и удобен според мен модел. Много се чудех за обувките - дали да избера нещо по-така, но накрая реших, че е по-добре за сватбата нещо, което да ми е удобно, пък за лятото ще си взема нещо по-така, с висок ток и т.н. И затова моите изглеждат така
Страхотни са! *THUMBS*Много са стилни и изчистени.Обожавам такива.Избора е просто невероятен.

Да, наистина са много стилни!!! Точно този модел са и много удобни!!! Dance
Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #227 -: февруари 23, 2007, 12:51:05 »

Ще споделиш ли от къде ги купи?  pardon
Купих ги от Сватбен Център София в Младост 4. Те са на някаква фирма от Асеновград.
Има ги и в един бутик в центъра - по същия начин изглеждат, но не са български, но там цената е двойна. Разликата е единствено в катарамката.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 23, 2007, 12:54:37 »

Купих ги от Сватбен Център София в Младост 4. Те са на някаква фирма от Асеновград.
Има ги и в един бутик в центъра - по същия начин изглеждат, но не са български, но там цената е двойна. Разликата е единствено в катарамката.
Супер! *THUMBS*А колко струват?Наистина,повтарям се но са много стилни!
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 23, 2007, 16:14:56 »

момичета, не съм обикаляла още магазините, но да ви попитам - има ли по- ниски обувки. Аз имам проблем, че не мога да нося обувки на висок ток.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 23, 2007, 16:16:43 »

момичета, не съм обикаляла още магазините, но да ви попитам - има ли по- ниски обувки. Аз имам проблем, че не мога да нося обувки на висок ток.

Има, има, но трудно се намират!!! good

Аз нося всякакви височини токове без проблем, но за сватбата си исках да са по-ниски!!! Е, намерих си, но доста трудно!!! girl_wink
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 23, 2007, 16:49:39 »

И аз имам проблем с токовете  sad и незнам какво ще измисля.Няма да мога да издържа цял ден на високи обувки,а с ниски не ми изглежда добре.А и навсякъде предлагат с висок ток girl_impossible
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 23, 2007, 16:54:41 »

... А и навсякъде предлагат с висок ток girl_impossible

Точно това е проблем girl_impossible, за тези които искат по-ниски обувчици!!! girl_wink Но ако токчето е 3-4 см. ще изглежда добре и ще е удобно, ilusion, сигурна съм от опит!!! Curtsey
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 23, 2007, 16:57:02 »

Благодаря ти Булечка  :*Аз още не съм ходила да си търся,защото навсякъде е заринато от ботуши,но вече започват да се показват тук там.Трябва да потърся,че на първата  проба да съм с тях girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 23, 2007, 17:01:11 »

Благодаря ти Булечка  :*Аз още не съм ходила да си търся,защото навсякъде е заринато от ботуши,но вече започват да се показват тук там.Трябва да потърся,че на първата  проба да съм с тях girl_in_love

Може и да не си с тях, а с обувки с такава височина!!! good Аз така направих на първата проба, чак на третата или четвъртата отидох с обувките (тогава ги намерих, точно моите girl_in_love), но после всичко беше ОК!!! Много е важно височината да е същата!!! Curtsey Успех!!! good
Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #235 -: февруари 23, 2007, 17:10:51 »

Аз ги купих за 52 лв. - дано ги има още, защото както написах единият модел ги били спряли от производство. А тези в бутика са към 100 лв.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #236 -: февруари 23, 2007, 17:12:43 »

Може и да не си с тях, а с обувки с такава височина!!! good Аз така направих на първата проба, чак на третата или четвъртата отидох с обувките (тогава ги намерих, точно моите girl_in_love), но после всичко беше ОК!!! Много е важно височината да е същата!!! Curtsey Успех!!! good

И аз така направих--като Таничка- даже още не съм и намерила обувките за сватбата, използвах други, които са подобни.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #237 -: февруари 23, 2007, 18:46:14 »

И аз имам проблем с токовете  sad и незнам какво ще измисля.Няма да мога да издържа цял ден на високи обувки,а с ниски не ми изглежда добре.А и навсякъде предлагат с висок ток girl_impossible

Ilusion, решението според мен е да приготвим два чифта обувки; и аз като Диди имам набелязани балетни пантофки за танците, иначе през лятото...  bad няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 23, 2007, 20:12:31 »

... няма как да ни издържат краката на висок ток толкова часове танци и обикаляне...

Аз пък мога да ходя и танцувам с часове на токчета - ниски или високи, без значение от сезона!!! Curtsey
« Последна редакция: февруари 23, 2007, 20:32:44 от Bulechka_TS » Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 23, 2007, 20:29:57 »

аз ще съм с много високи обувки ,защото така ще се чуствам висока,а ако съм с ниски вообще няма да ми е конфортно
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: