Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 03:16:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 382711 пъти)

mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #1035 -: август 13, 2007, 15:18:52 »

Поздравления Jungle!

Момичета  Cray  Cray Cray hysteric полудявам аман от тия обувки, преди 10мин се връщам от ритуалната зала,реших да обуя обувките си за сватбата

и познайте от 3 пъти, 4 ужасни рани на пръстите и ходилата ..иначе като ток са удобни но жестоки рани... какво да правя вече незнам... единственото нещо което ме успокоява е че ходих по цимент, асфалт,павета и че в рестранта тях няма да ги има и че поне знам къде да си сложа лепенки ама все пак   Cray неочаквах да ми направят такива рани
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1036 -: август 13, 2007, 15:21:59 »

явно са ти много нежни крачетата мила !!! моите нали са същите нямам проблеми с  тях, но виж миналия ден си купих едни други и ми разраниха крачетата !! слагай лепенки има едни, които са за мазолчета и минават много бързо !!! smile

до колкото разбрах в ресторанта няма да си с тях, така че не се предавай на едни обувки !!!! smile
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1037 -: август 13, 2007, 15:26:56 »

явно са ти много нежни крачетата мила !!! моите нали са същите нямам проблеми с  тях, но виж миналия ден си купих едни други и ми разраниха крачетата !! слагай лепенки има едни, които са за мазолчета и минават много бързо !!! smile

до колкото разбрах в ресторанта няма да си с тях, така че не се предавай на едни обувки !!!! smile

ох, Ели мерси тъкмо мислех да ти пиша на лични да те питам ти имала ли си такъв проблем...да ще си взема точно такива лепенки...  good

с тях ще съм... Girl_sing сега ако си харесам тия дни междудругото някой равни за танците, ще е ок, иначе ще умра с тия, аз съм невъзможна,  Mad girl tuktuk SUICIDE с тия моите крака
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #1038 -: август 13, 2007, 15:30:44 »

Jungle купила си си страшни обувки много ми харесаха Bravo Bravo Bravo
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #1039 -: август 13, 2007, 17:12:04 »

Jungle  Bravo много са хубавки - пожелавам ти многоооо буйни танци с обувчиците give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1040 -: август 13, 2007, 21:02:05 »

Мандаринче не се притеснявай ще си харесаш нещо но определено на какъвто и терен да ги носиш щом са ти ката нежни крачетата ще имаш главоболия и аз съм същата всяка нова обувка първия път ми прави мазолки след време ми става най-удобната и сякаш с нея съм се родила но първото-второто носене са кошмарни cray :'(ей така си ходя и си плачкам ама слагай лепенки веднага то после като заздравее и става по груба кожата на мястото на мазолчето и не се получава ново ноо ДА ЗАЗДРАВЕЕ ХУБАВО потърси нещо за танците че да не развалим хубавия ден с нещо така дребно но ужасно неприятно good
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1041 -: август 14, 2007, 09:00:18 »

Мандаринче не се притеснявай ще си харесаш нещо но определено на какъвто и терен да ги носиш щом са ти ката нежни крачетата ще имаш главоболия и аз съм същата всяка нова обувка първия път ми прави мазолки след време ми става най-удобната и сякаш с нея съм се родила но първото-второто носене са кошмарни cray :'(ей така си ходя и си плачкам ама слагай лепенки веднага то после като заздравее и става по груба кожата на мястото на мазолчето и не се получава ново ноо ДА ЗАЗДРАВЕЕ ХУБАВО потърси нещо за танците че да не развалим хубавия ден с нещо така дребно но ужасно неприятно good

ще гледам какво ще стане, то и нямам време да търся нищо, ще се омотая като мумия в краката пък ще видим Girl_sing мерси, клео  give_rose
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #1042 -: август 14, 2007, 09:43:29 »

Момичета, защо си тровите нервите в притеснения? Важното е да издържите ритуалите, а после, ако не са ви удобни обувките, си поръчайте на диджея песента на Роси Кирилова "Боса по асвалта..."  laugh и събувайте смело неудобните обувки  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1043 -: август 14, 2007, 09:48:01 »

Момичета, защо си тровите нервите в притеснения? Важното е да издържите ритуалите, а после, ако не са ви удобни обувките, си поръчайте на диджея песента на Роси Кирилова "Боса по асвалта..."  laugh и събувайте смело неудобните обувки  good

мен почти не ме разбраха че съм боса !!!!!! lol))) а като ме видеше някой падаше голям смях smile
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1044 -: август 14, 2007, 10:27:00 »

тя и майка ми това ми казва... laugh ама аз се опасявам че ще си настъпвам роклята, те са прекалено много платове отвътре, тюл връз тюл и ще се влачи, иначе вчера си харесах едни обувки тип цвички от един магазин за 10лв  Oh my ... .. амаа  се опасявам че ще се спъвам в роклята  sad
Активен
deridere
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #1045 -: август 14, 2007, 11:25:22 »

Леле тези обувки ще се окажат голям проблем вече обикалям две седмици и не мога да си харесам  cray
Помагайте, моля!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1046 -: август 14, 2007, 11:31:22 »

Леле тези обувки ще се окажат голям проблем вече обикалям две седмици и не мога да си харесам  cray
Помагайте, моля!
амии разбирам те  Girl_sing и аз обикалях СОфия, няколко пъти, Пловдив веднъж, Сливен веднъж, и накрая си ги поръчах от Асеновград, ако можеш отиди там до Дейзи, успех good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #1047 -: август 14, 2007, 13:17:59 »

Търся си златисти сандалки, не много натруфени, само няколко каишки и чантичка съответно за тях. Ако някой от София е виждал някъде такива, много моля да ми каже. Резервен вариант е да ми ги направят от плата на роклята, но не ми се иска, защото повече няма да ги обуя.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1048 -: август 14, 2007, 14:51:19 »

mariana,
провери в магасините на Фадо по Графа имаше преди и златни и сребърни бяха по 75, асега са намалени, ако не са свършили и има твоя номер, мисля, че ще ти харесат
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1049 -: август 14, 2007, 20:59:42 »

мила наистина ако роклята на дължина ти е взимана + сантиметрите на токчето тогава ще ти е неудобно защото може малко но ще се завлачва и тебе ще те завлачва...
Активен
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: