Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 05:08:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Monikamaria - 28.08.2011 година  (Прочетена 100070 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #60 -: юли 29, 2011, 08:48:43 »

Мони, пожелавам ти леки финални метри до приказния ден!
Искрено се надявам ситуацията с кумовете ви да се оправи. Не позволявай на никой да ти разваля настроението и да си предава фасоните. smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юли 29, 2011, 11:15:26 »

Аз съм сигурна, че всичко ще се нареди точно както е трябвало да се нареди!  Bravo И както е казала Свекърва, сега като се започнат едни хубави и положителни неща да се случваааат!  good
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юли 29, 2011, 15:24:02 »

Вече наистина остана малко и до твоя голям ден.  Bravo нещата, които твориш са прекрасни (доста се повтарям с това, но ми идва отвътре  pardon ) , колкото до кумовете, изобщо не се ядосвай, така като гледам поне едно 70% от нас са имали или имат проблем с хората избрани за кумове, но това само ни подсказва що за хора има, и при мен първата двойка постъпи безумно и да ти кажа е по-добре преди сватбата да си покажат рогата и да ги смениш, отколкото после да ти врътнат някой номер ... свиркай си и не си помрачавай настроението с човек, който не го заслужава  kiss2 чакаме да видим докъде сте стигнали .... щях да забравя да изкажа и аз възхищението си от роклята ти, станала е по-хубава и от модела на снимката  yahoo
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #63 -: юли 29, 2011, 15:57:01 »

Няма да има розички на презрамката, така ли? Че роклята е хубава - хубава е, но това, на което е облечена е още по- хубаво!  Bravo
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 29, 2011, 16:15:32 »

Момичета, благодаря виииии!!!!  give_rose give_rose give_rose give_rose kiss2 Знаете колко много ме радва вашата подкрепа!!! И колко много значат за мен милите ви думи!!! 
Днес отиваме да поканим новите ни "проекто-кумове"  blum, да видим какво ще стане. Притеснява ме само, че имат малко детенце и не са много добре с парите и това е единствената причина, поради която биха отказали. Ние не искаме абсолютно нищо във финансово отношение, искаме само приятелско рамо, но на момчето знам, че много ще му се иска да ни направи голям подарък и ме е страх това да не го спре. Дано да не се случи!  god
Наистина доста от нас имаха проблеми с кумовете!  scratch one-s head Защо ли така се получава? А и се убеждавам вече, че явно не е задължително кумовете да са ви близки от 100 години, за да поемат нужната отговорност. А и нали приятелството все от някъде започва!  girl_wink
П.П. Отиваме сега да си вземем халките!  danceg Ураааа!
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #65 -: юли 29, 2011, 17:22:43 »

Успех с поканата ще стискаме палци. На мен също ми прави впечатление, че повечето имат проблеми с тези кумове, май само ние сме се съгласили веднага след като ни съобщиха за новината. Но както каза свекърва от тук нататак трябва само хубави неща да ви се случват. Важното е в този ден истинските приятели да са до вас и да ви подкрепят. И честито за халките
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 29, 2011, 19:13:57 »

Monikamaria
Пожелавам Ви успех,дао всичко мине перфектно и се съгласят
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юли 30, 2011, 13:44:11 »

Благодаря, момичета!  give_rose
Вчера така и не стигнахме да срещата с проекто-кумовете.  Girl_sing Много задачи имахме. Днес ще направим втори опит.  smile
П.П. Имаме си вече халки!  danceg Пробвах моята около 294 пъти и не ми се искаше да я свалям всеки един от от тях!!!  tease
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #68 -: юли 30, 2011, 18:04:51 »

Monikamaria, честито "възобновяване" на темичката Wink Дано вече нямате други премеждия и оставащите дни на подготовка да бъдат изпълнени само с приятни емоции!

Относно кумовете, ние също имахме някои проблеми, но в крайна сметка мисля, че направихме страхотен избор, така че стискам палци и с вас да е така good

Роклята ти е страхотна и си като истинска принцеса! Представям си колко ще си красива на самия ден...
А халките ви са страшно оригинални и много ми харесаха smile
« Последна редакция: юли 30, 2011, 18:06:51 от Тiama » Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юли 31, 2011, 21:19:30 »

Ох, и аз нямам търпение вече за тази сватба! Тя нали ще е на тема "Златна приказка" , та си представям каква приказка ще е!    Love girl  danceg
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 01, 2011, 01:05:46 »

Тiama, pink_panthergive_rose!
Имаме си кумовееееееееее!!!!  danceg Нашите приятели се съгласиха и даже с голям ентусиазъм веднага заразпитваха как искаме да бъдат облечени и всички там други дреболии. Пък ние въобще нищо не искаме от тях, освен да са плъъъътно до нас! Момчето е от най-близките приятели на младоженеца, на мен също страшно ми харесва, а и жена му е много готина! Мисля, че това са си били нашите истински кумове! Наистина така го чувствам!  yahoo
pink_panther, колко ще е "златна приказка" не знам.  pardon Не мога просто да изпълня всичко, което исках и си представях. Дано поне отчасти се получи.  smile
Днес купихме от "Джъмбо" подаръци за малчовците-гости - играчки за сапунени мехури. За момиченцата са във формата на розови пеперуди, а на момченцата на сини колички. Ще ги снимам и ще ги кача тези дни. Да ви кажа като вляза в този магазин и излизам много трудно! Иде ми да го изкупя половината!
Ние заминаваме на предсватбена тридневка в Банско утре и няма да ме има, така че пращам на всички ви много целувки!  kiss2
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 01, 2011, 06:20:13 »

Monikamaria
Честити Ви кумове,радвам се че сте попаднали на точните хора.......
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #72 -: август 01, 2011, 08:24:42 »

Страхотно настроение лъха от темичката ти, много се радвам, че така се получи с онези хора и явно е имало защо да стане така - сега вече имате кумове, които наравно с вас се радват на бъдещото събитие, а не просто се изживяват като център на вселената!
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 01, 2011, 08:45:24 »

Мониии, честито за кумовете  yahoo, хайде сега приятна почивка, заслужи си я  good
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #74 -: август 01, 2011, 08:54:28 »

Мони починете си добре, поздравявам ви за кумовете  Bravo, пожелавам ви да се представят много добре и да са до вас! нашите и те така бяха реагирали от самото начало, но впоследствие се държат все едно не са те кумове
всичко малко по малко се нарежда  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: